GROEPSZANGLES 

Bij Vocal Center kun je ook groepszanglessen volgen. Je kunt bijvoorbeeld één of meerdere losse groepsles(-sen) boeken met een groep vrienden of vriendinnen. 

Groepszanglessen zijn gezellig, je leert van elkaar en je kunt op een eenvoudige manier kennismaken met een podium, microfoontechniek en samenzang. Begeleid door een topcoach van Vocal Center maak je kennis met de mogelijkheden van jouw stem.

Inhoud

Je maakt kennis met Vocal Essence®, onze zangmethodiek. Het begin van de les zal altijd over een stukje techniek gaan, maar al snel gaan we over tot het zingen van meerstemmige groepsnummers. Solo zingen doen we alleen met de mensen die dat zelf willen. Als je liever alleen de gezamenlijke nummers wilt zingen mag dat natuurlijk ook. 

INFORMATIE

KOSTEN: Prijs per persoon: € 13,50- excl. 21% btw 
(Vocalisten onder de 21 jaar zijn wettelijk van btw vrijgesteld)

Voordelen

  • Je leert snel, want anderen zien en horen is leerzaam.
  • Het is gezellig om met meerdere mensen te zingen.
  • Je maakt kennis met het podium op een laagdrempelige manier.
  • Je meldt je met een zelf samengesteld groepje aan zodat je met je eigen vrienden/vriendinnen kan zingen.

Voorbereiding

We vragen jullie één liedje bij je hebben die jullie graag zouden willen leren zingen. (Als je ook je soloskills wilt verbeteren, kan je ook een eigen nummer meenemen). Kies een song waarvan een instrumentale versie is op internet (Youtube, Spotify of Karafun) staat. Wil je om te beginnen geen solonummer zingen dan hoeft dat niet. Even wennen aan de groep en aan de coach mag altijd. Uiteindelijk willen we wel graag met je gaat zingen, zowel in groepsverband als solo.

IK HEB EEN VRAAG OVER GROEPSZANGLES

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.