GROEPSZANGLES 

Bij Vocal Center kun je ook groepszanglessen volgen. Er zijn twee verschillende soorten groepslessen bij Vocal Center. 

Je kunt bijvoorbeeld één of meerdere losse groepsles (-sen) boeken met een groep vrienden of vriendinnen, of je meld je alléén aan voor een open groepsles. De open groepsles bestaat uit een reeks van 20 lessen die bijvoorbeeld elke week op een vaste dag en tijdstip worden gegeven. 

Groepszanglessen zijn gezellig, je leert van elkaar en je kunt op een eenvoudige manier kennismaken met een podium, microfoontechniek en samenzang. Begeleid door een topcoach van Vocal Center maak je kennis met de mogelijkheden van jouw stem.

Inhoud

Je maakt kennis met Vocal Essence®, onze zangmethodiek. Het begin van de les zal altijd over een stukje techniek gaan, maar al snel gaan we over tot het zingen van meerstemmige groepsnummers. Solo zingen doen we alleen met de mensen die dat zelf willen. Als je liever alleen de gezamenlijke nummers wilt zingen mag dat natuurlijk ook. 

Naast techniek besteden we ook veel aandacht aan podiumpresentatie, microfoontechniek, divers repertoire, samenzang en solozang. Het belangrijkste is om samen met elkaar het plezier van zingen te gaan ervaren en toch vocale en muzikale stappen te zetten in een veilige omgeving. De groep zal divers zijn, en iedereen kan zich dus aanmelden. Van amateur tot professional, van jong tot oud. Juist variatie maakt zingen in een groep zo leuk! Een open Groepsles kan van start gaan bij een minimaal van 5 deelnemers.

INFORMATIE

KOSTEN: Prijs per persoon: € 13,50- excl. 21% btw 
(Vocalisten onder de 21 jaar zijn wettelijk van btw vrijgesteld)

Voordelen

  • Je leert snel, want anderen zien en horen is leerzaam.
  • Het is gezellig om met meerdere mensen te zingen.
  • Je maakt kennis met het podium op een laagdrempelige manier.
  • Je kunt je ook met een zelf samengesteld groepje aanmelden zodat je met je eigen vrienden/vriendinnen kan zingen.

Aanmelden voor een eerste les

Mocht je langs willen komen, meld je aan! Zo kan de docent inschatten hoeveel mensen er zijn. Maar je kunt ook gewoon komen binnenvallen en onaangekondigd een poging wagen. Check hier wel even de dagen, tijden en plaats zodat je niet voor een dichte deur komt te staan.

Ons advies is echter wel om onze coach even een mailtje te sturen zodat hij of zij je kan voorzien van de nodige informatie. Dat kun je eenvoudig doen door je aan te melden op onderstaand formulier.

Voorbereiding

Je hoeft weinig te doen om een eerste les mee te kunnen maken. Het zou wel fijn zijn als je één liedje bij je hebt die je graag zou willen leren zingen. (Als je ook je soloskills wilt verbeteren). Kies een song waarvan een instrumentale versie is op internet (Youtube, Spotify of Karafun) staat. Wil je om te beginnen geen solonummer zingen dan hoeft dat niet. Even wennen aan de groep en aan de coach mag altijd. Uiteindelijk willen we wel graag met je gaat zingen, zowel in groepsverband als solo.

 

IK HEB EEN VRAAG OVER GROEPSZANGLES

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.