‘Hop on Hop off’ Groepszangles 

Bij Vocal Center kun je ook groepszanglessen volgen. Je kunt dit bijvoorbeeld doen met een groep vrienden of vriendinnen, maar losse inschrijvingen voor deze vorm van zangles zijn mogelijk. Je zit niet vast aan een abonnement of strippenkaart, je komt als je tijd hebt en betaalt per keer.

‘Hop On Hop Off’ groepszanglessen zijn gezellig, je leert van elkaar en je kunt op een eenvoudige manier kennismaken met een podium, microfoontechniek en samenzang. Begeleid door een topcoach van Vocal Center maak je kennis met de mogelijkheden van jouw stem.

Inhoud

Je maakt kennis met Vocal Essence®, onze zangmethodiek. Het begin van de les zal altijd over een stukje techniek gaan, maar al snel gaan we over tot het zingen van meerstemmige groepsnummers. Ieder individu krijgt 1 x per 3 weken een masterclass waarin hij of zij solo gaat zingen. Solo zingen doen we alleen met de mensen die dat zelf willen. Als je liever alleen de gezamenlijke nummers wilt zingen mag dat natuurlijk ook. 
De techniek wordt in een cyclus van 10 lessen gegeven en begint dan weer van voren af aan. Dat neemt slechts 15 minuten in beslag van de hele les. De rest van de tijd zingen jullie meerstemmige groepsnummers en solonummers. Onderwerpen die aan bod komen: Podiumpresentatie, Microfoontechniek, Divers repertoire, Samenzang en Solozang.

Hop on Hop off!

Je komt als je zin hebt en je blijft weg als je even geen tijd hebt. Zoals de bus in Londen mag je zelf bepalen wanneer je opstapt en wanneer je even afstapt. De samenstelling van de groep zal dus ook af en toe kunnen wijzigen. 
De groep zal divers zijn, omdat het vrije inloop is. Bij voldoende aanmeldingen en het bereiken van maximaal 8 personen in de groep zullen we een extra groep gaan maken.

Informatie

WANNEER: Woensdag in Amsterdam (Michelle Splietelhof)
TIJD: 20.00 – 21.30 uur
KOSTEN: Prijs per persoon: € 24,50,- excl. 21% btw
(Vocalisten onder de 21 jaar zijn wettelijk van btw vrijgesteld)

Voordelen

  • Je leert snel, want anderen zien en horen is leerzaam.
  • Het is gezellig om met meerdere mensen te zingen.
  • Je maakt kennis met het podium op een laagdrempelige manier.
  • Je kunt je met een zelf samengesteld groepje aanmelden zodat je met je eigen vrienden/vriendinnen kan zingen.

Aanmelden voor een eerste les

Mocht je langs willen komen, meld je aan! Zo kan de docent inschatten hoeveel mensen er zijn. Maar je kunt ook gewoon komen binnenvallen en onaangekondigd een poging wagen. Check hier wel even de dagen, tijden en plaats zodat je niet voor een dichte deur komt te staan.

Ons advies is echter wel om onze coach even een mailtje te sturen zodat hij of zij je kan voorzien van de nodige informatie. Dat kun je eenvoudig doen door je aan te melden op onderstaand formulier.

Voorbereiding

Je hoeft weinig te doen om een eerste les mee te kunnen maken. Het zou wel fijn zijn als je één liedje bij je hebt die je graag zou willen leren zingen. (Als je ook je soloskills wilt verbeteren). Kies een song waarvan een instrumentale versie is op internet (Youtube, Spotify of Karafun) staat. Wil je om te beginnen geen solonummer zingen dan hoeft dat niet. Even wennen aan de groep en aan de coach mag altijd. Uiteindelijk willen we wel graag met je gaat zingen, zowel in groepsverband als solo.

 

IK HEB EEN VRAAG OVER GROEPSZANGLES

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.