Sing & Songwrtier Vocal Reizen

Vocal Center organiseert Vocal Reizen waarbij er terug wordt gegaan naar de essentie en waar je een week lang met jouw passie bezig kan zijn: zingen.

ITALIË en Terschelling (Beginners)

We gaan samen met jou op zoek naar jouw essentie. Wat wil je met je verdere carrière doen en wat zijn daarin de routes die je wilt en kunt bewandelen. We gaan in deze week samen met jou minimaal één song schrijven, deze met jou opnemen en performen op een podium. Als je al eens hebt geschreven helpen we naar Next level te gaan. Onze coaches zijn door de wol gewassen met indrukwekkende netwerken waarmee je, als dat iets kan opleveren, in contact kunt komen.

Zaterdag 10 november tot vrijdag 16 november 2018 gaan we naar Terschelling. In juni 2019 gaan we weer richting Italië.

PORTUGAL (Gevorderden)

Van 12 tot 19 mei 2019 gaan we naar Portugal voor een week vol songwriting, zangtechniek. Op zoek naar nieuwe invalshoeken van songwriting. Ook besteden we veel aandacht aan de stem. We verdiepen ons in zangtechniek en hoe ook jij meer uit de mogelijkheden van je stem kan halen. Dat doen we in individuele sessies en met de groep. Dat allemaal op een te gekke locatie in Portugal met zwembad en voorzien van alles wat je Schrijvershart begeert. Vrijheid, natuur en mooie mensen om je heen.
Je schrijft in deze week minimaal drie songs onder begeleiding van onze coaches. De ideale week om jouw songwriting skills naar een volgend level te tillen.

ONTMOET ONZE ZANGCOACHES

We stellen ons graag even voor! We zijn allemaal getraind bij Vocal Center, hebben podium ervaring, zijn professioneel en doelgericht.

  • Duncan Laurence

    Profielfoto Duncan Laurence met quotes
    Zang/songwriting coach Tilburg en Amsterdam
  • Robin van Beek

    Profielfoto Robin van Beek met quotes
    Zangcoach Amsterdam

JA, IK WIL INFORMATIE OVER EEN WORKSHOP

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.