Sing & Songwriting Vocal Reizen

Vocal Center organiseert Vocal Reizen in Nederland en in het buitenland, waarbij er terug wordt gegaan naar de essentie en waar je een weekend of een week lang met jouw passie bezig kan zijn. 

Een heerlijke all-inclusive reis waarin zang en songwriting centraal staan. Eten, drinken, de fijne zon, zwembad, strand… alles is daar voor handen.

Kijk snel naar onze reizen in en buiten Nederland.

SUMMERCAMP DEVENTER
(Beginners)

Je hoeft zelf geen instrument te kunnen bespelen.

Maandag 22 juli t/m zondag 27 juli 2019 zijn we in Deventer.

Ben jij tussen de 15 en 25 jaar en hou je van muziek en zingen? Lijkt het jou te gek om een liedje te schrijven, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen of hoe je verder moet en vind je het leuk hier hulp bij te krijgen? Dan kun je deze zomer mee met het “Sing & Songwriting Summercamp” van Vocal Center! Een week lang alleen maar bezig zijn met zingen en muziek.

WEEKEND DEVENTER
(Beginners)

Je hoeft zelf geen instrument te kunnen bespelen.

Vrijdag 9 augustus t/m zondag 11 augustus 2019 zijn we in Deventer.

Een weekend lang alleen maar bezig met zingen en een liedje schrijven. Je krijgt verschillende zang- en songwritingworkshops en je gaat met een opname van je eigen liedje naar huis. Je krijgt handige tools voor het zingen en songwriten en je wordt ondersteund in het schrijfproces waar nodig. Het weekend breng je door in een rustige, bosrijke omgeving met genoeg ruimte om inspiratie op te roepen en je lekker terug te kunnen trekken om te schrijven aan je song. 

Schrijfkamp Nederlandse lied
(Beginners en gevorderden)

Je hoeft zelf geen instrument te kunnen bespelen.

Maandag 21 oktober tot vrijdag 25 oktober 2019 gaan we naar Spanje.

Wil jij ook een eigen Nederlandstalige song waaraan jij hebt meegeschreven? Dat kan! Wat we jullie niet willen onthouden is een gloednieuwe schrijversbootcamp met vooraanstaande songwriters die met jullie, de zangers, songs gaan schrijven voor hun eigen repertoire. Geen covers maar volledig eigen nieuwe songs waar ook jouw naam onder komt te staan als schrijver. Ook als je nog nooit hebt geschreven garanderen we jou minimaal 1 song waaraan jij hebt meegeschreven. 

WEEK Terschelling
(Beginners)

Je hoeft zelf geen instrument te kunnen bespelen.

Zaterdag 9 november t/m vrijdag 15 november 2019 gaan we weer naar Terschelling.

We gaan samen met jou op zoek naar jouw essentie. Wat wil je met je verdere carrière doen en wat zijn daarin de routes die je wilt en kunt bewandelen. We gaan in deze week samen met jou minimaal één song schrijven, deze met jou opnemen en performen op een podium. Als je al eens hebt geschreven helpen we naar Next level te gaan. Onze coaches zijn door de wol gewassen met indrukwekkende netwerken waarmee je, als dat iets kan opleveren, in contact kunt komen.

SING & SONGWRITING BOOTCAMP SPANJE
(Beginners en gevorderden)

Je hoeft zelf geen instrument te kunnen bespelen.

Zaterdag 23 mei tot 29 mei 2020 gaan we weer naar Spanje.

Een week vol songwriting en zangtechniek, in een exclusief voor ons gereserveerd hotel met zwembad aan de zuidkust van Spanje. Op zoek naar nieuwe invalshoeken van songwriting. Ook besteden we veel aandacht aan de stem. We verdiepen ons in zangtechniek en hoe ook jij meer uit de mogelijkheden van je stem kan halen. Dat doen we in individuele sessies en met de groep. En dit allemaal op een te gekke locatie in Spanje voorzien van alles wat je schrijvershart begeert.

ONTMOET ONZE ZANGCOACHES

We stellen ons graag even voor! We zijn allemaal getraind bij Vocal Center, hebben podium ervaring, zijn professioneel en doelgericht.

 • Henk Pool


  Songwriter Vocal Reis Spanje

 • Nils Westerhoff


  Zangcoach Apeldoorn/Deventer/Tilburg

 • Robin van Beek


  Premium zangcoach Amsterdam

 • Ralph van Manen


  Songwriter Vocal Reis Spanje

 • Jan Tekstra


  Songwriter Vocal Reis Spanje

JA, IK WIL INFORMATIE OVER EEN WORKSHOP

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.