Sing & Songwriting Vocal Reizen

Vocal Center organiseert Vocal Reizen waarbij er terug wordt gegaan naar de essentie en waar je een weekend of een week lang met jouw passie bezig kan zijn. Dit jaar gaan we van 12 t/m 18 mei naar Las Negras in Spanje.

Een heerlijke all-inclusive reis waarin zang en songwriting centraal staan. Eten, drinken, de fijne zon, zwembad, strand… alles is daar voor handen.

WEEK Terschelling
(Beginners)

Zaterdag 9 november t/m vrijdag 15 november 2019 gaan we weer naar Terschelling.

We gaan samen met jou op zoek naar jouw essentie. Wat wil je met je verdere carrière doen en wat zijn daarin de routes die je wilt en kunt bewandelen. We gaan in deze week samen met jou minimaal één song schrijven, deze met jou opnemen en performen op een podium. Als je al eens hebt geschreven helpen we naar Next level te gaan. Onze coaches zijn door de wol gewassen met indrukwekkende netwerken waarmee je, als dat iets kan opleveren, in contact kunt komen.

WEEK Spanje 
(Beginners en gevorderden)

Zondag 12 mei t/m 19 mei 2018 gaan we naar Spanje.

Een week vol songwriting en zangtechniek. In een exclusief voor ons gereserveerd hotel met zwembad aan de zuidkust van Spanje. Op zoek naar nieuwe invalshoeken van songwriting. Ook besteden we veel aandacht aan de stem. We verdiepen ons in zangtechniek en hoe ook jij meer uit de mogelijkheden van je stem kan halen. Dat doen we in individuele sessies en met de groep. Dat allemaal op een te gekke locatie in Spanje voorzien van alles wat je Schrijvershart begeert. Vrijheid, natuur en mooie mensen om je heen.

More

WEEKEND DEVENTER
(Beginners)

Vrijdag 9 augustus t/m zondag 11 augustus 2019 zijn we in Deventer.

Een weekend lang alleen maar bezig met zingen en een liedje schrijven. Je krijgt verschillende zang- en songwritingworkshops en je gaat met een opname van je eigen liedje naar huis. Je krijgt handige tools voor het zingen en songwriten en je wordt ondersteund in het schrijfproces waar nodig. Het weekend breng je door in een rustige, bosrijke omgeving met genoeg ruimte om inspiratie op te roepen en je lekker terug te kunnen trekken om te schrijven aan je song. 

SUMMERCAMP DEVENTER
(Beginners)

Maandag 22 juli t/m zondag 27 juli 2019 zijn we in Deventer.

Ben jij tussen de 15 en 25 jaar en hou je van muziek en zingen? Lijkt het jou te gek om een liedje te schrijven, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen of hoe je verder moet en vind je het leuk hier hulp bij te krijgen? Dan kun je deze zomer mee met het “Sing & Songwriting Summercamp” van Vocal Center! Een week lang alleen maar bezig zijn met zingen en muziek.

ONTMOET ONZE ZANGCOACHES

We stellen ons graag even voor! We zijn allemaal getraind bij Vocal Center, hebben podium ervaring, zijn professioneel en doelgericht.

 • Henk Pool


  Songwriter Vocal Reis Spanje

 • Ralph van Manen


  Songwriter Vocal Reis Spanje

 • Robin van Beek


  Premium zangcoach Amsterdam

 • Nils Westerhoff


  Zangcoach Apeldoorn/Deventer/Tilburg

JA, IK WIL INFORMATIE OVER EEN WORKSHOP

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.