Skip to content
Zangcoach Elrieke van Gelderen

Elrieke geeft zangles in Waalwijk en zangles in Tilburg en is een zeer enthousiaste positieve coach met het hart op de juiste plaats. Ze verzorgt hele gezellige leerzame doelgerichte zanglessen en is ook coach voor songwriters. Elrieke houdt er van in te zoomen op een vocalist en op zoek te gaan naar de beste manier om de vocalist iets te leren wat bij blijft voor de rest van hun leven. Daarnaast zorgt Elrieke voor een veilige gezellige omgeving in haar lessen zodat je zonder zorgen heerlijk kunt gaan experimenteren met jouw stem.

Elrieke stelt zich graag aan je voor

PODIUMERVARING:

Elrieke staat inmiddels ruim 15 jaar op het podium als zangeres en als songwriter. Zij tourde in binnen en buitenland met haar eigen liedjes- en cover programma’s, zowel solo – zichzelf begeleidend op gitaar als vergezeld door andere muzikanten. Zij speelde op kleine en grote podia; van huiskamer tot kroeg, van festival tot theater, maar ook tijdens uitvaarten en huwelijksceremonies. Elrieke maakte meerdere EP’s met eigen songs, in eigen beheer. Zij heeft ervaring in werken in studio’s, ervaring in meerstemmig zingen, ervaring in
songwriting en co-writing. Elrieke speelt nog steeds live met haar eigen liedjesprogramma’s en wisselt dat af met diverse cover en tribute acts. Elrieke is het levende bewijs dat alles mogelijk is en dat je meer kunt dan je zelf denkt!

Waar kun je zangles van Elrieke krijgen?
Voor welke coaching kun je bij Elrieke terecht?
In een veilige omgeving één op één werken met een ervaren topcoach van Vocal Center. Samen grenzen verkennen, fouten mogen maken, hiervan leren, mogelijkheden zoeken en je comfortzone oprekken.
Je kunt bij de meeste van onze coaches deze voordeelbundel gebruiken. Je koopt in één keer meerdere privé zanglessen voor een voordeliger tarief. Dit kan zelfs zonder vooruitbetaling!
Wat zeggen anderen over Elrieke?
10
Bevrijdend
Totaalscore: 10
Professionaliteit: 10
Methodiek: 10
Lesinhoud: 10
Begeleiding: 10
Didactisch: 10
Vocalist: Judith
Woonplaats:

Zangles/stemcoaching bij Elrieke is altijd op een ontspannende manier je inspannen om tot mooie en relaxte resultaten te komen!