ZINGEN MET EFFECTEN

Wil jij ook dat ruige randje in Rock, Pop, Jazz, Heavy Metal, grunting, Rock & Roll? Dan kun je dat bij ons veilig leren in de workshop Zingen met Effecten of bij een individuele of duo zangles (Heavy Voice Tour). Je maakt kennis met de effecten die we kunnen creëren.

Ze komen allemaal aan bod en jij mag ze allemaal uitproberen.
– Distortion   – Creaking
– Gowl            – Toegevoegde lucht
– Grunt           – Rattle
– Creak           – Vibrato

INHOUD

In de workshop Zingen met Effecten maken we je bewust van het gebruik van je stem tijdens het toepassen van deze effecten. Wat moet je doen om deze effecten te kunnen gebruiken en ondertussen gezond te zingen? We laten je o.a. filmpjes zien van echte stembanden terwijl de effecten worden geproduceerd zodat je ook visueel ziet en begrijpt wat er op dat moment gebeurt in je keel.

Door middel van oefeningen gaan we de effecten allemaal produceren. Natuurlijk zijn we zeer alert op je gezondheid. Je werkt aan een bepaald stuk uit een song of een hele song waar je graag een effect op zou willen toepassen. Experimenteren in een veilige omgeving. Dat is wat wij aanbieden met deze workshop. Grenzen verleggen dus!

INFORMATIE

DATA:  
Maandag 8 april 2019 om 19.00 uur in Amsterdam (Marcel Swerissen)

KOSTEN : €95,- exclusief BTW (Onder de 21 jaar betaal je geen BTW)

DUUR: 3,5 uur

MAX. AANTAL DEELNEMERS: 20

NB: Na inschrijving kun je tot twee weken voor workshop datum kosteloos annuleren. Als je binnen deze twee weken annuleert adviseren we je iemand anders in jouw plaats te laten gaan.

HEAVY VOICES TOUR

Vocal Coach Iris Goessens gaat het hele land door voor individuele of duo lessen in zingen met effecten. Je hoeft daarvoor dus niet meer naar Maastricht. Zie hiernaast of ze ook bij jou in de buurt komt.

KOSTEN: €65,-exclusief BTW (Onder de 21 jaar betaal je geen BTW)

DUUR: 60 min.

DATA

– 14 april 2019 Tilbrug
– 28 april 2019 Amsterdam
– 30 april 2019 Utrecht
– 18 mei 2019 Amsterdam
– 19 mei 2019 Utrecht

DE COACHES

We hebben coaches in ons team die iedere week weer op het podium gebruik maken van effecten. Zij geven allemaal in hun eigen regio een workshop. Ervaringsdeskundigen dus. Marcel Swerissen in de Band Melorose waar hij alle stijlen zingt, van de smartlap to Heavy metal. Iris Goessens  is leadzangeres in de band Spoil Engine waar ze alle effecten gebruikt van creaking tot grunting. Robin van Beek heeft heel Europa gezien in de rol van Freddie Mercury tijdens de “Barcelona tour” dus kent rock effecten als zijn broekzak.

Vocal Coach Marcel Swerissen

VEILIGHEID

Het is van het grootste belang dat het produceren van klanken met effecten veilig gebeurt. Daar kunnen wij voor zorgen. Immers worden alle effecten , behalve Creak en Creaking, niet door de ware stembanden gemaakt. De effecten worden boven de stembanden toegevoegd aan een “cleane” sound. Daarom moet je basis goed zijn zodat je kunt experimenteren met jouw sound. Bij ons ben je in goede handen om je grenzen op een verantwoorde manier te verleggen.

Vocal Coach Iris Goessens

ONTMOET ONZE ZANGCOACHES

Wij zijn getraind door Vocal Center en werken met onze Vocal Essence® zang methodiek. Onze passie is om het maximale uit jouw stem te halen.

  • Iris Goessens


    Zangcoach Maastricht

  • Robin van Beek


    Premium zangcoach Amsterdam

  • Marcel Swerissen


    Premium zangcoach Amsterdam/Hoorn

Ja, ik meld me aan voor een WORKSHOP ZINGEN MET EFFECTEN!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.