ZINGEN MET EFFECTEN

Wil jij ook dat ruige randje in Rock, Pop, Jazz, Heavy Metal, grunting, Rock & Roll? Dan kun je dat bij ons veilig leren zingen met effecten in een individuele of duo zangles (Heavy Voice Tour). Je maakt kennis met de effecten die we kunnen creëren.

Ze komen allemaal aan bod en jij mag ze allemaal uitproberen.
– Distortion   – Creaking
– Gowl            – Toegevoegde lucht
– Grunt           – Rattle
– Creak           – Vibrato

INHOUD

In het traject op maat Zingen met Effecten maken we je bewust van het gebruik van je stem tijdens het toepassen van deze effecten. Wat moet je doen om deze effecten te kunnen gebruiken en ondertussen gezond te zingen? 

Door middel van oefeningen gaan we de effecten allemaal produceren. Natuurlijk zijn we zeer alert op je gezondheid. Je werkt aan een bepaald stuk uit een song of een hele song waar je graag een effect op zou willen toepassen. Experimenteren in een veilige omgeving. Dat is wat wij aanbieden met dit traject. Grenzen verleggen dus!

INFORMATIE

KOSTEN:
Privé les: €65,00 excl. BTW (Onder de 21 jaar betaal je geen BTW)
Skype les: €56,50 excl. BTW (Onder de 21 jaar betaal je geen BTW)

DUUR: 60 min.

VEILIGHEID

Het is van het grootste belang dat het produceren van klanken met effecten veilig gebeurt. Daar kunnen wij voor zorgen. Immers worden alle effecten , behalve Creak en Creaking, niet door de ware stembanden gemaakt. De effecten worden boven de stembanden toegevoegd aan een “cleane” sound. Daarom moet je basis goed zijn zodat je kunt experimenteren met jouw sound. Bij ons ben je in goede handen om je grenzen op een verantwoorde manier te verleggen.

ONTMOET ONZE ZANGCOACHES

Wij zijn getraind door Vocal Center en werken met onze Vocal Essence® zang methodiek. Onze passie is om het maximale uit jouw stem te halen.

 • Marcel Swerissen


  Premium zangcoach Amsterdam/Hoorn

 • Joyce van der Sangen


  Zangcoach Uden/Nuenen/Mill

 • Iris Goessens


  Zangcoach Maastricht

Ja, ik meld me aan voor een traject ZINGEN MET EFFECTEN!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.


  Maps all Vocal Center Locations