Workshop Stemonderhoud

Stemproblemen komen heel veel voor in beroepen waar men de stem intensief gebruikt. In het onderwijs bijvoorbeeld is het de meest frequente en herhaaldelijke beroepsziekte.

Voorkomen is beter dan genezen, daarom bieden wij deze zeer nuttige en leerzame workshop aan!

INHOUD

Deze korte maar krachtige workshop zit bomvol praktische tips en duidelijke tools die direct ingezet kunnen worden om de stem gezond te gebruiken. Je leert hoe je krachtig en duidelijk kunt spreken zonder daarbij je volume te verhogen.

Er wordt verteld hoe je jouw stem kunt trainen, hoe klanken invloed hebben op de stem en hoe je de vermoeide stem weer kan helpen herstellen. Je leert om te gaan met eventuele stemproblemen en belangrijker nog, hoe je deze kunt voorkomen!

De workshop wordt gegeven door Coach Janina, ze maakt deel uit van ons Vocal center zorgteam en heeft veel ervaring op het gebied van stem-zorg.

INFORMATIE

Duur: 1.5 uur
Kosten: 30 euro pp ex. Btw
min. aantal personen: 3
max aantal personen: 6

Vrijdag 18 september 2020 in Volendam om 20.00 uur
Vrijdag 23 oktober 2020 in Hoorn om 20.00 uurWorkshop stemonderhoud on tour!!

De workshop stemonderhoud is ook te boeken op een locatie naar keuze, om stemproblemen op de werkvloer preventief aan te pakken, komt de coach naar je toe! Mail naar janina@vocalcenter.nl voor de mogelijkheden.

ONTMOET ONZE ZANGCOACH

Ik ben getraind door Vocal Center en werk met onze Vocal Essence® zang methodiek. Mijn passie is om het maximale uit jouw stem te halen.

  • Janina Greven


    Zangcoach Hoorn/Koggenland/Volendam

JA, IK SCHRIJF ME IN VOOR DE WORKSHOP STEMONDERHOUD!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.