THE SOULSESSION

Altijd al vanuit je tenen willen zingen en dat onderbuikgevoel teweeg te brengen met muziek die zo onmiskenbaar doorleeft en intens klinkt? Passie en pijn  komen nergens anders zo samen als in Soul! 

Wil jij leren zingen zoals de groten der aarden dat alleen kunnen? Etta James, Aretha Franklin, Ray Charles legden de basis voor Stevie wonder,  Diana Ross, D’Angelo, Jennifer Hudson , En Vogue en natuurlijk Beyonce. Dan is deze workshop wellicht wat voor jou.

INHOUD

Leer in deze 2 uur durende workshop de taal, het geluid, de geschiedenis, stijl, plaatsing en harmonie van Soul kennen. En leer samen met de andere deelnemers een heerlijk Soul nummer waarin al deze kenmerken in de praktijk terugkomen.

INFORMATIE

DATA: Op aanvraag bij lindawagenmakers@vocalcenter.nl

KOSTEN: €75,- euro excl. btw

DUUR: 2 uur

MIN. AANTAL DEELNEMERS: 6

MAX. AANTAL DEELNEMERS: 12

NB: Na inschrijving kun je tot drie weken voor workshop datum kosteloos annuleren.

Onze Coach

Linda Wagenmakers zit al vanaf haar 21ste in de showbizz en heeft verschillende grote hoofdrollen gespeeld in musicals voor Stage, Albert Verlinde, Senf Theaterproducties zoals o.a. ‘Miss Saigon’, ‘Spamalot’ en ‘Witches of Eastwick’.

Ook heeft zij in grote Arena’s in binnen- en buitenland gestaan voor o.a het Eurovisie songfestival, Musicals in Ahoy, EO jongerendagen en heeft ze een eigen album gemaakt. 

ONTMOET ONZE ZANGCOACH

Ik ben getraind door Vocal Center en werk met onze Vocal Essence® zang methodiek. Mijn passie is om het maximale uit jouw stem te halen.

  • Linda Wagenmakers


    Zangcoach Arnhem

JA, IK SCHRIJF ME IN VOOR THE SOULSESSION!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.