DEMO MET VOCAL CENTER BAND

Om een goede indruk te kunnen maken wordt het maken van een goede demo met de dag belangrijker. Door tijdgebrek worden tegenwoordig vocalisten zelfs in bands aangenomen op basis van demo’s. Daarnaast wordt in grotere producties vaak een pré-selectie gemaakt op basis van ingezonden demo’s van beeld en geluid.

Bij Vocal Center kunnen vocalisten voor een relatief laag bedrag een demo opnemen met professionele live muzikanten in een professionele studio met technicus. Je hebt twee uur de tijd om maximaal drie liedjes op te nemen. Je krijgt na afloop van ons de audio-opnames en beelden die we van je maken tijdens het opnemen. Je kunt dan zelf de edit maken van je demo of dit uitbesteden. (Wij kunnen dat ook voor je doen)

HOE WERKT HET?

Je stuurt drie nummers op via de mail en dan zorgen wij voor de uitgeschreven partijen. We spreken een tijdsblok van twee uur af op de eerste maandag van de maand. Vervolgens nemen we de nummers live op. Je zal hierbij begeleidt worden door bas, drums, gitaar en toetsen. Daarna krijg je binnen een week de afgemixte demo’s in je inbox inclusief 3 MP4 video opnametracks die je zelf kunt gebruiken voor het maken van een clip. 

JE EIGEN WERK OPNEMEN

Ook met je eigen nummers kun je bij ons terecht. Omdat dit maatwerk is, gaan we daarom graag met jou in gesprek hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Voor het gedetailleerd uitwerken van jouw nummers verwijzen we je graag naar onze coaches Songwriting.

Als je eigen werk opneemt, nemen we aan dat je wilt dat zoveel mogelijk mensen ernaar luisteren. Daarvoor hebben we een mooi traject voor je bedacht, namelijk de premium Loopbaan Coaching.

 

Je eigen demo, wat krijg je?

• Voorbereidingsuren van de producer voor jouw songs;
• Opnametijd in een volledig ingerichte studio met technicus;
• Een te gekke live band met muzikanten van o.a. de Club Dauphine-sessies en Back to the Essence-sessies.
• Een afgemixte audiofile van je (Max. 3) demo’s binnen 10 werkdagen;
• 2 sporen video opnames die je kunt gebruiken voor eventueel een clip.

EXTRA OPTIES

• Backing vocals
• Vier live strijkers
• Blazers sectie
• Mastering
• Extra bandlid

 

KOSTEN

Het is onmogelijk in te schatten wat de exacte kosten zijn van een dergelijke opname sessie. Het heeft alles te maken met de songs, de arrangementen, de muzikanten en hoe we de combinatie kunnen maken. Wat we wel weten is dat de combinatie van 2 of 3 vocalisten per dag de kosten behoorlijk drukt waardoor we een zeer hoge kwaliteit opname kunnen beiden tegen een heel scherpe prijs. In een vrijblijvend voorgesprek kunnen we concreet aangeven wat de kosten exact zullen worden.

ONTMOET ONZE ZANGCOACHES

Wij zijn getraind door Vocal Center en werken met onze Vocal Essence® zang methodiek. Onze passie is om het maximale uit jouw stem te halen. 

 • Marcel Swerissen

  Profielfoto Marcel Swerissen met quotes
  Zangcoach Amsterdam/Hoorn

   

 • Robin van Beek

  Profielfoto Robin van Beek met quotes
  Openbaar spreken coach en Zangcoach  in Amsterdam

IK HEB EEN VRAAG!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.