DEMO MET VOCAL CENTER BAND

Om een goede indruk te kunnen maken wordt het maken van een goede demo met de dag belangrijker. Door tijdgebrek worden tegenwoordig vocalisten zelfs in bands aangenomen op basis van demo’s. Daarnaast wordt in grotere producties vaak een pré-selectie gemaakt op basis van ingezonden demo’s van beeld en geluid.

Bij Vocal Center kunnen vocalisten voor een relatief laag bedrag een demo opnemen met professionele live muzikanten in een professionele studio met technicus. Je hebt twee uur de tijd om maximaal drie liedjes op te nemen. Je krijgt na afloop van ons de audio-opnames en beelden die we van je maken tijdens het opnemen. Je kunt dan zelf de edit maken van je demo of dit uitbesteden. (Wij kunnen dat ook voor je doen)

INHOUD

HOE GAAT HET IN Z’N WERK.
Je stuurt drie nummers op via de mail en dan zorgen wij voor de uitgeschreven partijen. We spreken een tijdsblok van twee uur af op de eerste maandag van de maand. Vervolgens nemen we de nummers live op. Je zal hierbij begeleidt worden door bas, drums, gitaar en toetsen. Daarna krijg je binnen een week de afgemixte demo’s in je inbox inclusief 3 MP4 video opnametracks die je zelf kunt gebruiken voor het maken van een clip. 

WAT KRIJG JE.

• Voorbereidingsuren van de producer voor jouw songs;
• Opnametijd in een volledig ingerichte studio met technicus;
• Een te gekke live band met muzikanten van o.a. de Club Dauphine-sessies en Back to the Essence-sessies.
• Een afgemixte audiofile van je (Max. 3) demo’s binnen 10 werkdagen;
• 2 sporen video opnames die je kunt gebruiken voor eventueel een clip.

JE EIGEN WERK OPNEMEN
Ook met je eigen nummers kun je bij ons terecht. Omdat dit maatwerk is, gaan we daarom graag met jou in gesprek hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Voor het gedetailleerd uitwerken van jouw nummers verwijzen we je graag naar onze coaches Songwriting.

Als je eigen werk opneemt, nemen we aan dat je wilt dat zoveel mogelijk mensen ernaar luisteren. Daarvoor hebben we een mooi traject voor je bedacht, namelijk de premium Loopbaan Coaching.

EXTRA OPTIES

• Backing vocals
• Vier live strijkers
• Blazers sectie
• Mastering
• Extra bandlid

KOSTEN
Het is onmogelijk in te schatten wat de exacte kosten zijn van een dergelijke opname sessie. Het heeft alles te maken met de songs, de arrangementen, de muzikanten en hoe we de combinatie kunnen maken. Wat we wel weten is dat de combinatie van 2 of 3 vocalisten per dag de kosten behoorlijk drukt waardoor we een zeer hoge kwaliteit opname kunnen beiden tegen een heel scherpe prijs. In een vrijblijvend voorgesprek kunnen we concreet aangeven wat de kosten exact zullen worden.

ONZE COACHES

Robin van Beek heeft ruim 30 jaar podium ervaring als frontman van vele formaties. Hij is op z’n 12e begonnen als een van de ‘Drei Knaben’ in ‘Die Zauberflöte’ van Mozart in de Stopera in Amsterdam en heeft daarna zo’n beetje alle podia van Nederland gezien. Als frontman van popbands, als leadzanger in theatershows – o.a. Rockopera in concert van het orkest van de Luchtmacht – en als leadzanger in een Europese tour in de rol van Freddie Mercury in de rockopera ‘Barcelona”. Daarnaast heeft hij 7 jaar lang opgetreden als Robbie Williams Look-alike voor bedrijfsevenementen door heel het land. Het entertainen is hem dus zeker niet vreemd.

Marcel Swerissen heeft een behoorlijke dosis podiumervaring en zingt al jaren als rock- en popzanger in diverse bands. Momenteel is hij de leadzanger in de theatrale pop/rock band ‘Melrose’. De show duurt meer dan 3 uur en het repertoire gaat van heavy metal naar jodelen en van distortion naar Nederlandstalig.

Marcel heeft in seizoen 2014 als coach van team Ali-B in The Voice Of Holland gewerkt.

ONTMOET ONZE ZANGCOACHES

Wij zijn getraind door Vocal Center en werken met onze Vocal Essence® zang methodiek. Onze passie is om het maximale uit jouw stem te halen. 

  • Marcel Swerissen


    Premium zangcoach Amsterdam/Hoorn

  • Robin van Beek


    Premium zangcoach Amsterdam

IK WIL EEN DEMO MET VOCAL CENTER BAND!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.