SING & SONGWRITING WEEKEND DEVENTER 

Een weekend lang alleen maar zingen en liedjes schrijven. Je krijgt diverse zang- en songwritingworkshops en je gaat met een opname van je eigen song naar huis.

Vocalisten en songwriters van alle niveaus zijn welkom. Het weekend breng je door bij onze coach Nils Westerhoff. In de natuur. Op een prachtige bosrijke plek aan de rand van Deventer. De perfecte omgeving om inspiratie op te roepen, te wandelen, tot rust te komen en lekker te zingen en je liedje te schrijven. Er zijn in de omgeving allerlei plekjes te vinden waar je terug kunt trekken om aan je liedje te schrijven. Je overnacht in je eigen tent, die je zelf mee mag nemen. Of als je geen tent hebt regelen wij die voor je.

INHOUD

In het sing & songwritingweekend geven onze zang- en songwritingcoaches overdag diverse inspirerende workshops. Je krijgt handige tools voor het zingen en songwriten en je wordt ondersteund in het schrijfproces waar nodig. Als je een instrument speelt is dat mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk want de coaches kunnen je begeleiden op piano of gitaar. Zowel piano als verschillende gitaren zijn aanwezig.

De avonden zijn gezellig. Er wordt karaoke gezongen, we zitten met mooi weer gezellig buiten te zingen en te kletsen rond het vuur of met minder weer bij de open haard. Op de laatste dag van het weekend maak je je song af en wordt er een (basic maar kwalitatieve) opname gemaakt van je liedje zodat je deze op je laptop, tablet, USB stick, of gewoon op je telefoon, mee naar huis kunt nemen. Overnachten doe je in je eigen tent of we regelen een tent voor je.

INFORMATIE

DATA: 

Vrijdag 5 juni t/m zondag 7 juni 2020
Vrijdag 21 t/m zondag 23 augustus 2020

 

KOSTEN: € 450,- excl. BTW
Inclusief: 3 maaltijden per dag, drankjes, waardevolle workshops die gaan over zingen, stemonderhoud en songwriten, een ontspannende stemmassage, en tot slot; je eigen song en een demo hiervan.

INSCHRIJVEN
Dat kan onderaan deze pagina door het contactformulier in te vullen.

 

WEEKENDPROGRAMMA DEVENTER

Dag 1 (Vrijdag)

Ochtend: 10:00 uur aanwezig, tent opzetten/settelen, broodje en kennismakingsrondje.

Middag: Workshop ‘Jouw song in 1 dag’. Schrijfoefeningen en begin maken aan je song.

Avond: vrij/karaoke/vuurtje/gezelligheid

Dag 2 (Zaterdag)

Ochtend: Schrijfoefeningen en verder met je song

Middag: Workshop Vocal Essence. Interactieve presentatie met individuele masterclasses (aan de slag met je eigen song of een ander uitgekozen liedje)

Avond: vrij/karaoke/vuurtje/gezelligheid

Dag 3 (Zondag)

Ochtend: song afmaken/opnemen en Vocal Massage
Middag: song afmaken/opnemen en eindconcert

Eind van de middag: Naar huis.

ONZE COACHES

Nils Westerhoff is naast vocal coach ook songwriter, zanger, gitarist, producer en neemt alle geschreven songs ook op. Nils kan je ook muzikaal begeleiden. Afgestudeerd aan het conservatorium in Enschede besloot hij al snel dat zijn bestemming in de muziek een combinatie van optreden, songwriten, produceren en coachen moest worden. Zijn opleiding tot Vocal Center coach heeft hij in 2018 met succes afgerond en coacht in Deventer, Apeldoorn, Tilburg en Amsterdam

Nils heeft een coverduo en speelt hiermee regelmatig op allerlei feesten en partijen. En schrijft en produceert regelmatig songs voor anderen.

Ralph van Manen start in 1993 zijn carrière als solo artiest en brengt in de jaren die volgen diverse live – en studio albums uit, afwisselend opgenomen in Nederland en Amerika en ingespeeld door zowel Nederlandse als Amerikaanse en Engelse musici. Samen met zijn eigen band treedt hij veelvuldig op diverse concertpodia en muziekevenementen.

Wanneer Ralph in 1999 de song ‘’Testify to Love’’ schrijft, maakt hij hier niet alleen een klapper mee voor zichzelf in binnen- en buitenland, maar neemt de in Amerika bekende formatie Avalon het nummer opnieuw op en scoort er een geweldige hit mee, waarmee hun album platina wordt. De song wordt tevens als soundtrack gebruikt voor de populaire Amerikaanse tv serie
”Touched by an Angel’’ en wederom wordt het album platina. Voor de song ontvangt Ralph in Nashville een Dove Award (song of the year). Vanaf dat moment stijgt Ralph’s populariteit ook over de grote zeeën en wordt hij geregeld in Amerika als songwriter gevraagd.

Als singer /songwriter schrijft Ralph door de jaren heen songs voor Nederlandse artiesten als Danny de Munck en Willeke Alberti, internationaal voor Pete Orta (UK), Jacky Valesquez (USA), Wynona Judd (USA), Romanz (Zuid Afrika ), Nina Aström (FIN), Cliff Richard en Taylor Dane (USA) (National Anthem voor the Gay Olympics 2010 in Keulen)
L.A. The Voices neemt met ‘loop naar het licht’ een Nederlandse interpretatie op van Testify to Love.

Daarnaast is hij actief betrokken als schrijver en arrangeur voor het eurovisie songfestival.

Sing & Songwriting Bootcamp Las Negras 2019
Sing & Songwriting Bootcamp Terschelling en Italië 2018.

ONTMOET ONZE ZANGCOACHES

Wij stellen ons graag even voor! Wij zijn getraind bij Vocal Center, hebben podium ervaring, zijn professioneel en doelgericht.

  • Ralph van Manen


    Songwriter Vocal Reis Spanje

  • Nils Westerhoff


    Zangcoach Apeldoorn/Deventer/Tilburg

JA, IK MELD ME AAN VOOR de SING & SONGWRITING WEEKEND DEVENTER!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.