SING & SONGWRITING WEEKEND DEVENTER 

Een weekend lang alleen maar bezig met zingen en liedjes schrijven. Je krijgt diverse zang- en songwritingworkshops en je gaat met een opname van je eigen liedje naar huis. 

Dit weekend breng je door bij onze coach Nils Westerhoff. In de natuur. Op een prachtige bosrijke plek aan de rand van Deventer. De perfecte omgeving om inspiratie op te roepen, te wandelen, tot rust te komen en lekker te zingen en je liedje te schrijven. Er zijn allerlei plekjes te vinden waar je terug kunt trekken om aan je liedje te schrijven. Je overnacht in je eigen tent, die je zelf mee mag nemen. Of als je geen tent hebt regelen wij die voor je. 

INHOUD

In het sing & songwriting weekend geeft onze zang- en songwritingcoach Nils Westerhoff overdag diverse inspirerende workshops. Hij geeft je handige tools voor het zingen en songwriten en zal je ondersteunen in het schrijfproces waar nodig. Als je een instrument speelt is dat mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk want Nils begeleidt je waar nodig op piano of gitaar. Zowel piano als verschillende gitaren zijn aanwezig.
De avonden zijn gezellig. Er wordt karaoke gezongen, we zitten gezellig bij de open haard of met mooi weer buiten met een gitaar te zingen of te kletsen rond het vuur. Op de laatste dag van het weekend maak je je liedje af en wordt er een (eenvoudige doch kwalitatieve) opname gemaakt van je liedje zodat je deze op je laptop, tablet, USB stick, of gewoon op je telefoon, mee naar huis kunt nemen. Overnachten doe je in je eigen tent of we regelen een tent voor je.

INFORMATIE

DATUM: Vrijdag 9 juli t/m zondag 11 augustus 2019

KOSTEN: € 393,25 incl. BTW
Inclusie: 3 maaltijden per dag, drankjes, waardevolle workshops die gaan over zingen en songwriten en een opname van je liedje.

INSCHRIJVEN
Dat kan onderaan deze pagina door het contactformulier in te vullen.

ANDERE REIZEN
In mei 2019 gaan we naar Spanje voor een Sing & Songwriting Bootcamp voor beginners en gevorderden. En in november 2019 is er wederom een Sing & Songwriting Bootcamp naar Terschelling.

WEEKENDPROGRAMMA DEVENTER

Dag 1 (Vrijdag)

Ochtend: 09:30 aanwezig. 10:00 uur ontbijt, kennismakingsrondje en tent opzetten/settelen. 

Middag: Workshop ‘Jouw song in 1 dag’. Schrijfoefeningen en begin maken aan je song.

Avond: vrij/karaoke/vuurtje/gezelligheid


Dag 2 (Zaterdag)

Ochtend: Schrijfoefeningen en verder met het liedje 

Middag: Workshop Vocal Essence. Interactieve presentatie met individuele masterclasses (aan de slag met je eigen song of een ander uitgekozen liedje)

Avond: vrij/karaoke/vuurtje/gezelligheid


Dag 3 (Zondag)

Ochtend/middag: Liedjes afmaken en opnemen

Eind van de middag: Naar huis.

ONZE COACH

Nils Westerhoff is naast vocal coach ook songwriter, zanger, gitarist en neemt alle geschreven songs ook op. Nils kan je ook muzikaal begeleiden. Afgestudeerd aan het conservatorium in Enschede besloot hij al snel dat zijn bestemming in de muziek een combinatie van optreden, songwriten en coachen moest worden. Zijn opleiding tot Vocal Center coach heeft hij in 2018 met succes afgerond en coacht in Deventer.

Nils heeft een coverduo en speelt hiermee regelmatig op allerlei feesten en partijen en is ook gitarist in de theatershow van cabaretière Janneke Jager. Samen touren zij momenteel door het land.

Sing & Songwriting Bootcamp Terschelling 2016.
Sing & Songwriting Bootcamp Terschelling en Italië 2018.

ONTMOET ONZE ZANGCOACH

Ik stel me graag even voor! Ik ben getraind bij Vocal Center, heb podium ervaring, ben professioneel en doelgericht.

  • Nils Westerhoff


    Zangcoach Apeldoorn/Deventer/Tilburg

JA, IK MELD ME AAN VOOR de SING & SONGWRITING WEEKEND DEVENTER!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.