Skip to content

SING & SONGWRITING WEEKEND DEVENTER 

Een weekend lang alleen maar zingen en liedjes schrijven. Je krijgt diverse zang- en songwriting workshops en je gaat met een opname van je eigen song naar huis. Vocalisten en songwriters van alle niveaus zijn welkom. Het weekend breng je door bij onze coach Nils Westerhoff. In de natuur. Op een prachtige bosrijke plek aan de rand van Deventer. De perfecte omgeving om inspiratie op te roepen, te wandelen, tot rust te komen en lekker te zingen en je liedje te schrijven. Er zijn in de omgeving allerlei plekjes te vinden waar je terug kunt trekken om aan je liedje te schrijven. Je overnacht in je eigen tent, die je zelf mee mag nemen. Of als je geen tent hebt regelen wij die voor je. 

INHOUD

In dit inspirerende sing & songwritingweekend ga jij minimaal één eigen song schrijven. Onze zang- en songwritingcoaches geven overdag diverse lessen en workshops. Je krijgt handige tools voor het zingen en songwriten en je wordt door topcoaches ondersteund in het schrijfproces waar nodig. Je gaat samen met je coach/producer aan de slag met je song. Als je een instrument speelt is dat mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk want de coaches kunnen je begeleiden op piano of gitaar. Zowel piano als verschillende gitaren zijn aanwezig.
De avonden zijn heel gezellig. Er wordt karaoke gezongen, of we zitten met mooi weer gezellig buiten te zingen en/of te kletsen rond het vuur.
Op de laatste dag van het weekend maak je samen met je songwritingcoach je song af. Gedurende het weekend wordt er een (basic maar kwalitatieve) demoproductie gemaakt van je liedje zodat je deze op je laptop, USB stick, of gewoon op je telefoon, mee naar huis kunt nemen. Overnachten doe je in je eigen tent.

INFORMATIE

DATA:

Vrijdag 20 augustus t/m zondag 22 augustus 2021

KOSTEN: € 450,- excl. BTW.

Mocht je écht niet van kamperen houden; er zijn hotels heel dichtbij. Maar eventuele kosten voor het boeken van een hotel in de buurt zijn voor jouw eigen rekening.

Inclusief: 3 maaltijden per dag, drankjes, waardevolle workshops en lessen die gaan over zingen, stemonderhoud en songwriting, een ontspannende stemmassage, en tot slot; je eigen song en een demo hiervan.

INSCHRIJVEN
Dat kan onderaan deze pagina door het contactformulier in te vullen.

WEEKENDPROGRAMMA DEVENTER

Dag 1 (vrijdag 20 augustus 2021)

09:30 uur – aanwezig.

10:00 uur – koffie/thee/kennismaken/tenten opzetten/ briefing/voorstellen coaches

12:00 uur ­- inspiratiewandeling

13:00 uur – lunch

Middag – praktische workshop songwriting/schrijfoefeningen en begin maken aan je song met één van de coaches

19:00 uur – diner

Avond – kletsen met vuurtje


Dag 2 (zaterdag 21 augustus 2021)

09:00 uur – ontbijt

Ochtend – schrijfoefeningen en aan de slag met de liedjes/opnemen

13:00 uur – lunch

Middag – werken aan je song/vocal coaching en vocal massages

19:00 uur – diner

Avond – Karaoke night!

 

Dag 3 (zondag 22 augustus 2021)

09:00 uur – ontbijt

Ochtend – liedjes afmaken/opnemen/vocal massages

13:00 uur – lunch

Middag – liedjes afmaken/opnemen/vocal massages

Eind van de middag: concert

Ongeveer 18:00 uur naar huis.

ONZE COACHES

Nils Westerhoff is naast vocal coach ook songwriter, zanger, gitarist, producer en neemt alle geschreven songs ook op. Nils kan je ook muzikaal begeleiden. Afgestudeerd aan het conservatorium in Enschede besloot hij al snel dat zijn bestemming in de muziek een combinatie van optreden, songwriten, produceren en coachen moest worden. Zijn opleiding tot Vocal Center coach heeft hij in 2018 met succes afgerond en coacht in Deventer, Apeldoorn, Tilburg en Amsterdam.

Nils heeft een coverduo en speelt hiermee regelmatig op allerlei feesten en partijen. En schrijft en produceert regelmatig songs voor anderen.


Ralph van Manen start in 1993 zijn carrière als solo artiest en brengt in de jaren die volgen diverse live – en studio albums uit, afwisselend opgenomen in Nederland en Amerika en ingespeeld door zowel Nederlandse als Amerikaanse en Engelse musici. Samen met zijn eigen band treedt hij veelvuldig op diverse concertpodia en muziekevenementen.

Wanneer Ralph in 1999 de song ‘’Testify to Love’’ schrijft, maakt hij hier niet alleen een klapper mee voor zichzelf in binnen- en buitenland, maar neemt de in Amerika bekende formatie Avalon het nummer opnieuw op en scoort er een geweldige hit mee, waarmee hun album platina wordt. De song wordt tevens als soundtrack gebruikt voor de populaire Amerikaanse tv serie
”Touched by an Angel’’ en wederom wordt het album platina. Voor de song ontvangt Ralph in Nashville  een Dove Award (song of the year). Vanaf dat moment stijgt Ralph’s populariteit ook over de grote zeeën en wordt hij geregeld in Amerika als songwriter gevraagd.

Als singer /songwriter schrijft Ralph door de jaren heen songs voor Nederlandse artiesten als Danny de Munck en Willeke Alberti, internationaal voor Pete Orta (UK), Jacky Valesquez (USA), Wynona Judd (USA), Romanz (Zuid Afrika ), Nina Aström (FIN), Cliff Richard  en Taylor Dane (USA) (National Anthem voor the Gay Olympics 2010 in Keulen)

L.A. The Voices neemt met ‘loop naar het licht’ een Nederlandse interpretatie op van Testify to Love.

Daarnaast is hij actief betrokken als schrijver en arrangeur voor het eurovisie songfestival.

Sing & Songwriting Bootcamp Las Negras 2019
Sing & Songwriting Bootcamp Terschelling en Italië 2018.

JA, IK MELD ME AAN VOOR de SING & SONGWRITING WEEKEND DEVENTER!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.


    Klik hier en vul je postcode in