SING & SONGWRITER BOOTCAMP PORTUGAL (Geen beginners)

Van 12 tot 19 mei 2019 gaan we naar Portugal voor een week vol songwriting, zangtechniek. Op zoek naar nieuwe invalshoeken van songwriting. Ook besteden we veel aandacht aan de stem. We verdiepen ons in zangtechniek en hoe ook jij meer uit de mogelijkheden van je stem kan halen. Dat doen we in individuele sessies en met de groep. Dat allemaal op een te gekke locatie in Portugal met zwembad en voorzien van alles wat je Schrijvershart begeert. Vrijheid, natuur en mooie mensen om je heen.
Je schrijft in deze week minimaal drie songs onder begeleiding van onze coaches. De ideale week om jouw songwriting skills naar een volgend level te tillen.

Ben je beginnend songwriter? Schrijf je dan in voor de Bootcamp op Terschelling of in Noord Italië dan kun je daarna mee met deze trip.

INHOUD

Songwriting, zangtechnieken en plannen voor je carrière zijn belangrijke onderdelen van deze week. Je krijgt ruimte om te werken aan jouw keuzes en jouw sound. Ook bouwen we een aantal vrije momenten in waarbij je de omgeving kan verkennen en kan genieten van de vrijheid en de natuur van Portugal. Het opdoen van inspiratie, het onderling leren kennen van elkaars kunnen, deze week zit boordevol inspiratie.

We hebben in deze week veel aandacht voor zangtechnieken en hoe je daar rekening mee kunt houden bij je songwriting. In individuele sessies en in groepsverband leer je het maximale uit jouw stem te halen. Dankzij de kennis en ervaring van de coaches maken we je deel van de verschillende aspecten van de muziek industrie. Denk daar bij aan info over platen maatschappijen, publishers, Buma Stemra, Sena, Norma, demo’s maken, imago bepalen, A&R managers, Pluggers. Kortom alles wat van belang is om jouw als artiest de juiste route te laten lopen.

Je moet geen beginner zijn voor deze workshop week in Portugal. Ben je beginnend en zou je songwriting wel willen verkennen. Dat kan dan in Italië of op Terschelling. 

INFORMATIE

DATUM: Zondag 12 tot de terugreis op zondag 19 mei 2019

KOSTEN: €1395,- incl. BTW
Inclusief: 3 maaltijden per dag, een fijne slaapplek en de hele week waardevolle workshops die gaan over zingen en het vak van artiest zijn en natuurlijk het schrijven van minimaal 3 songs.
Exclusief: Reis naar Portugal. (We kunnen gezamenlijk een vlucht boeken)

INSCHRIJVEN
Alleen voor songwriters die al eerder een nummer hebben geschreven, Inschrijven kan onderaan deze pagina door het contactformulier in te vullen.

ANDERE REIZEN

Van 9 tot 16 juni  2019 hebben we een beginners songwriting/artiest week georganiseerd naar Noord Italië 

Van 9 tot 15 november 2019 is er een beginners Songwriting/artiest Bootcamp op Terschelling.

 

Sing & Songwriting Bootcamp Italie 2018.
Sing & Songwriting Bootcamp Terschelling 2017.

DAGINDELING

Zondag 12 mei aankomstdag. Avond eten door ons verzorgd.

Dag 1: Maandag 13 mei

8:45 uur: Ontbijt

10.00 uur: Kennismakingsrondje met persoonlijke doelstellingen: ‘Waarom ben je hier’.

Groepszingen: Circle singing/getting to know each other

13.00 uur: Lunch

14.00 uur: Thema writing eerste song op een gegeven accoorden schema.

19:00 uur: Diner

Avond: Eerste song laten horen.

=======================================================

Dag 2

8:45 uur: Ontbijt

10.00: Tweede song maken d.m.v. thema keuze. Melodie en accoorden door jou zelf. (Met behulp van de coaches)

13:00 uur: Lunch.

14.00 uur: Workshop Artist & Repertoire: wat maakt jouw muziek van jou? Wat maakt jouw muziek uniek? En waarom zou je juist voor die muziek kiezen? Welke doelgroep hoort hierbij? Alle vragen worden beantwoord in deze workshop. Kortom: hoe kun je met in jouw muziek origineel en uniek zijn?

16:00 uur: Eigen song afmaken.

19:00 uur: Diner

Chillen Muziek maken.

=======================================================

Dag 3

8:00 uur: Ontbijt

Verder met songwriting: De tweede song afmaken. Ondertussen worden individuele zangcoachings gegeven.

12:30 uur: Lunch

13.30 uur: Vrij te besteden: naar dorpje of strandje

19.00 uur: Diner

We laten onze eerste song horen, vervolgens gaan we aan de karaoke!

=======================================================

Dag 4

8:00 uur: Ontbijt

Workshop Liedinterpretatie en Podium presence in 3 groepen: Aan de hand van een eigen nummer of cover gaan we werken aan de interpretatie van een song. Hoe breng je een song over zoals jij dat wilt? Wat houden de lyrics precies in? Hoe giet je jouw verhaal in een al bestaande song? Kortom: hoe stop jij volledig jouw visie in je optreden?

13 uur: Lunch

begionnen met het schrijven van de derde songs / individuele opnames van de een gekozen eigen songs. Ondertussen worden individuele zangcoachings gegeven. (Robin zal in een aparte ruimte beschikbaar zijn voor zangcoaching)

19:00 uur: Naar de Pizzeria

Workshop Social Media: alle dingen die je moet weten rondom het onderhouden van jouw sociale kanalen als artiest: Facebook, Instagram, Youtube en meer.

=======================================================

Dag 5

8:45 uur: Ontbijt

Verder schrijven aan song 3 op het landgoed. Ondertussen worden individuele zang  en/of Cariére coachings gegeven. (Robin zal in een aparte ruimte beschikbaar zijn voor deze coaching)

13:00 uur: Lunch

Doorschrijven en opnames van alle songs.

19:00 uur: Diner

Film op beamer: Inspirerende documentaire over een artiest.

=======================================================

Dag 6

8:45 uur: Ontbijt

Het fine-tunen van jouw song voor het optreden van die avond. Verder met opnames maken van alle songs.

13:00 uur: Lunch

Individuele repetitie van jouw song voor het optreden. Wil je een intro-praatje? Ga je er een verhaal bij vertellen? Wat doe je precies op het podium?

18:00 uur: Diner

20:00 uur: Concert op een speciale plek met 2 van je nieuwe songs.

=======================================================

Dag 7: Zondag 19 mei

8:45 uur: Ontbijt en terugreis

Na het ontbijt zijn de consumpties voor eigen rekening

=======================================================

ONZE COACHES

Robin van Beek staat al vanaf zijn 10e levensjaar op het podium, en heeft ervaring met zowel klassiek, pop als rockzang. Hij heeft als vocalist aan verschillende nationale en internationale theatertours meegedaan. Één van de hoogtepunten was de rol van Freddy Mercury in de Rockopera Barcelona. Met deze show tourde Robin, samen met het internationaal gerespecteerde Philharmonic Orchestra uit Kiev onder leiding van de Bulgaarse top dirigent Martin Pantaleev, door Europa. De show werd bejubeld door Brian May en Peter Freestone (De manager van Freddie). Naast zijn actieve cariere schrijft Robin veel songs in opdracht en heeft zelf een theater tour gedaan met zijn eigen Nederlandstalige repertoire.

Robin is onder meer vocal coach bij diverse Joop van den Ende Musical Producties (Stage Entertainment), al 4 jaar coach voor team Ali-B bij The Voice Of Holland, en vocal coach van Mr. Propz, die met ‘Waves’ en ‘I know what it feels like’ Europese top 3 hits scoorde. André Haze  die een Nummer 1 hit scoorde en werkte hij uit naam van Vocal Center met vele nationale en internationale artiesten, waaronder onze eigen Laura Jansen als 1 van de 6 internationale wereldsterren, die hij allemaal heeft gecoached tijdens de 2013/14 Intense en Embrace 2015/16 Worldtour van nr.1 DJ Armin van Buuren. Één van de vocalisten was Trevor Guthrie van de wereldhit “This is what it feels like” Sinds einde 2015 wordt Robin ook vaak gevraagd voor een zgn. inspirational speech voor managers en CEO’s van grote en middelgrote bedrijven. Zijn visie op ondernemen inspireert deze mensen om nieuwe wegen te gaan en op een andere manier te kijken naar situaties op het werk.

 


Duncan Laurence
 is een muzikale duizendpoot. Zijn studie op de Rockacademie in combinatie met een intensieve training van Vocal Center zorgen hebben ervoor gezorgd dat hij een topcoach is.

Als het op muziek en coaching aankomt, is voor Duncan authenticiteit, intentie en geloofwaardigheid het belangrijkst. Hij geeft les aan iedereen die net als hij een passie heeft voor muziek en/of zingen. Duncan deelt zijn kennis en is ervan overtuigd dat iedereen kan zingen en dat ook iedereen een eigen song kan schrijven, als je het maar wilt. Op deze trip zal hij zijn talent met jullie delen en samen met hem gaan jullie songs schrijven die bij jou passen.

Songwriting

Alle coaches hebben veel ervaring met songwriting en delen deze passie graag met de deelnemers van de Songwriting Bootcamps.

ONTMOET ONZE ZANGCOACH

Ik ben getraind door Vocal Center en werk met onze Vocal Essence® zang methodiek. Mijn passie is om het maximale uit jouw stem te halen.

JA, IK MELD ME AAN VOOR de Sing & Songwriter bootcamp Portugal!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.