Schrijfkamp van het Nederlandse lied

(Beginners en gevorderden)

Je hoeft zelf geen instrument te kunnen bespelen.

Ben je zanger van het Nederlandse repertoire? Wil jij ook een eigen song waaraan jij hebt meegeschreven? Dat kan! Voor zowel volkszangers en pop georiënteerd repertoire en alles daartussen. Een gloednieuwe schrijvers bootcamp met vooraanstaande ervaren songwriters die met jullie, de zangers, songs gaan schrijven voor hun eigen repertoire. Geen covers, maar volledig eigen nieuwe songs waar ook jouw naam onder komt te staan als schrijver. Ook als je nog nooit hebt geschreven garanderen we jou minimaal 1 song (maar we hopen op 2) waaraan jij hebt meegeschreven. 

INHOUD

We gaan in wederom in 5 dagen tijd zorgen dat iedere deelnemer met minimaal 1 song naar huis gaat en misschien wel met 2 of 3. in 2019 was de eerste keer dat we met dit camp zijn begonnen en toen had iedereen 1 song af en een 2e songs in de grondverf. Het is dus hard werken en productie draaien zodat jullie, de deelnemers met een tas vol liedjes naar huis gaan.  Zo werken we toe naar het einde van de week waarin we afsluiten met een sfeervol concert waarin de nieuwe geschreven songs worden uitgevoerd in een “Beste Zangers” setting.

We helpen jou met het vinden van de mogelijkheden van je stem. We maken je bewust van wat er allemaal kan met je stem en hoe je deze gezond kan houden in tijden van weinig slaap, stress, drukke schema’s of intensieve tours. In individuele zangcoaching sessies kun je werken aan jouw doel betreffende jouw stem.

Ook willen we je graag helpen bij het maken van een plan voor jouw toekomst. Welke stappen kun je nemen om jouw route voort te zetten richting het door jou gestelde doel? De zogenaamde stip op de horizon die je voor jezelf kunt zetten en de weg die je nodig hebt om te komen waar je naartoe wilt. In deze coaching staren we ons niet blind op het uiteindelijke doel, maar helpen we jou te genieten van de route die je nodig hebt om doelen te bereiken.

INFORMATIE

DATUM: Maandag 26 oktober t/m vrijdag 30 oktober 2020

KOSTEN: €1345,- incl. BTW.  All-Inclusive (Exclusief vlucht)

INSCHRIJVEN
Inschrijven kan onderaan deze pagina door het contactformulier in te vullen.

 

ANDERE VOCAL REIZEN: 

Mocht je liever een Sing & Songwriting weekend in Nederland willen dan kan je vrijdag 5 juni t/m 7 juni 2020 of vrijdag 21 t/m zondag 23 augustus langs komen in Deventer.

Verder gaan we in maart 2020 met 25 fanatieke zangers en zangeressen zingen aan zee. En in mei 2020 gaan we wederom naar Spanje voor een Sing & Songwriting Bootcamp! (Beginners en gevorderden)

 • Spanje 2
 • Spanje 3
 • Spanje 4
 • Spanje 5
 • Spanje 6
 • Spanje 7
 • Spanje 8
 • IMG_1179
 • IMG_4013
 • IMG_4022
 • IMG_2964

Voor Wie

Dit schrijfkamp is bedoeld voor zangers en zangeressen van het Nederlandse lied van alle niveaus die willen leren schrijven voor hun eigen projecten en repertoire. Zowel de volkszangers als pop georiënteerde zangers worden voorzien van nieuwe liedjes. We zorgen dat je met minimaal 1 song naar huis gaat.

Kortom, een goede investering in je carrière!

Bekijk hier de ervaringen van vocalisten.

INCLUSIEF

 • Transfers Airport – Hotel vice versa.
 • Eten en drinken gedurende het hele verblijf. Tijdens het diner krijg je 3 consumpties op onze rekening, de rest is voor eigen rekening.
 • Prijs is gebaseerd op een gedeelde twee persoons kamer. Toeslag voor een 1 persoons kamer: +€200
 • Hotel faciliteiten, zwembad en strand op loopafstand.

EXCLUSIEF

 • Vliegticket (We geven een vluchtadvies die aansluit op de shuttle bus)
 • Reis- en annuleringsverzekering (aanbevolen)
 • Optioneel: Outdoor activiteiten zoals duiken, mountainbiken, wandelen, kajakken etc.
 • Spa en Fitness faciliteiten zijn beschikbaar in een hotel op 2 minuten loopafstand.
 • Massages.

 

ONZE COACHES

We hebben een team van professionele songwriting-coaches die je helpen de weg te vinden die leidt naar jouw eigen song. De coaches zijn ervaren schrijvers die veelvuldig voor minder grote en grote namen schrijven en hebben geschreven. Afhankelijk van het aantal deelnemers bepalen we het aantal coaches. 

SONGWRITING COACHES:
Jan Tekstra: Schreef en produceerde voor o.a.: Borsato, Jay Jawson, Liesbeth List, Herman Brood, Maan, Tabitha, Frans Duits, André Hazes Jr., Wolter Kroes, Jeroen v/d Boom.

Ralph van Manen: Schreef en produceerde voor o.a Cliff Richard, Gordon en René Froger, The Judss, Wynonna Judd , Taylor Dane, Dany de Munk , Willeke Alberti , LA the voices en hij schreef de poprock song of the year in de VS.

VOCAL COACH
Robin van Beek Is de oprichter van Vocal Center Nederland. Het grootste netwerk van Stemspecialisten in Europa. Hij is onder meer vocal coach bij diverse Joop van den Ende Musical Producties (Stage Entertainment), al 4 jaar coach voor team Ali-B bij The Voice Of Holland, en vocal coach van Mr. Propz, die met ‘Waves’ en ‘I know what it feels like’ Europese top 3 hits scoorde. Hij is de persoonlijke coach van André Hazes en werkte hij uit naam van Vocal Center met vele nationale en internationale artiesten, waaronder onze eigen Laura Jansen als 1 van de 6 internationale wereldsterren, die hij heeft gecoached tijdens de 2013/14 Intense en Embrace 2015/16 Worldtour en het Arena concert ter ere van het 20 jarig  jubileum van nr.1 DJ Armin van Buuren. Één van de vocalisten was Trevor Guthrie van de wereldhit “This is what it feels like” Sinds einde 2015 wordt Robin ook vaak gevraagd voor een zgn. inspirational speech voor managers en CEO’s van grote en middelgrote bedrijven. Zijn visie op ondernemen inspireert deze mensen om nieuwe wegen te gaan en op een andere manier te kijken naar situaties op het werk. Daarnaast heeft Robin een nieuwe zangmethodiek ontwikkeld Vocal Essence® die zeer effectief en eenvoudig is en voor iedereen te gebruiken. Ook als je niets van techniek weet.

ACCOMMODATIE

HOTEL
De plaats Las Negras ligt in Zuid Spanje, zo’n 3,5 uur rijden vanaf Alicante en 1 uurtje van Almeria. Ons luxe hotel hebben we exclusief tot onze beschikking. Met volwaardige hotelkamers waarbij je kunt kiezen of je alleen een kamer wilt of een kamer wilt delen met een mede cursist. Er is een heerlijk natuurzwembad (geen chloor) waarin je de hele dag mag zwemmen en waarna je de ochtend fris kunt beginnen.

CATERING
Wij verzorgen de hele week jouw eten en drinken. We dineren in een restaurantje aan de kust en ontbijt en lunch staat in buffet vorm klaar in het hotel. Drinken krijg je van ons tijden het eten. In de avond kan je tegen zeer lage prijzen je drankjes nuttigen in het hotel.

VRIJE TIJD
Je kunt de momenten dat je niet met je coach aan het werk bent zelf indelen. Je kunt je notitieboekje pakken en richting het strand op nog geen 100 meter van het hotel gaan om verder te schrijven aan je song. Je kunt een wandeling maken, op het strand zitten of een cappuccino bestellen in 1 van de boulevard restaurantjes. We dagen je uit om met jezelf in gesprek te gaan, te zoeken naar de woorden en melodieën die jouw verhaal vertellen.

LAS NEGRAS CAMPS
De reizen die we organiseren in Spanje zijn een samenwerking met Las Negras Camps. Deze organisatie heeft veel ervaring met het faciliteren van diverse soorten camps zoals creative camps, beeldhouwen, schilderen en professionele songwriting camps. De begeleiding is betrokken, hartverwarmend, punctueel en professioneel. Daarbij zijn de eigenaren zelf liefhebber van alle vormen van creatieve bezigheden en dus ook muziek is een liefhebberij van deze lieve mensen.

ONTMOET ONZE ZANGCOACH

Ik ben getraind door Vocal Center en werk met onze Vocal Essence® zang methodiek. Mijn passie is om het maximale uit jouw stem te halen.

 • Jan Tekstra

  Songwriter Vocal Reis Spanje

 • Robin van Beek


  Premium zangcoach Amsterdam

 • Ralph van Manen


  Songwriter Vocal Reis Spanje

JA, IK MELD ME AAN VOOR de VOLKZANGERS bootcamp Spanje!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.