Podium presentatie 

Wil je weten hoe jij je publiek kunt inpakken vanaf het eerste moment dat je op het podium stapt en tot de laatste noot die je zingt? Dit kun je leren in workshop Podium Presentatie, waar je kennis op doet over performen en praktische oefeningen en tools krijgt. Aan het einde wordt er afgesloten met een optreden voor elkaar.

Deze workshop wordt verzorgd door een top performance coach van Vocal Center. 

Inhoud

  • Voorbereiding bij een optreden
  • Houding
  • Lichaamstaal
  • Hoe pak je het publiek
  • Microfoontechniek 

Je wilt natuurlijk zelfverzekerd overkomen op het podium. Maar dat is nog niet zo simpel als dat het klinkt. Hoe is je houding, waar ga je staan en hoe krijg je binnen no time contact met je publiek?

Ook mag een goede microfoontechniek niet ontbreken in deze workshop. Je wilt immers dat je publiek je goed hoort en geen last heeft van piepende en rondzingende bijgeluiden!

Wat doe je vanaf het eerste moment dat je een op een podium stapt. Hoe verleid je je publiek en pak je ze in vanaf je eerste song? Hoe hou je die focus tijdens je gehele optreden? En dit alles zonder je eigen autenticiteit te verliezen. Neem zelf de regie in handen van je optreden!

Informatie

DATA: Woensdag 13 mei 2020

TIJD: 19:00 tot 23:00 uur

LOCATIE: ”t Klooster in Nuenen

KOSTEN: €75,- ex btw per deelnemer. 

NIVEAU: (Semi) Professionals

MAX. AANTAL DEELNEMERS: 8 

Na de workshop

Na deze workshop zal je met meer durf, kennis en zelfverzekerdheid op het podium staan en met meer podium presence je publiek weten in te pakken. 

ONTMOET ONZE ZANGCOACHES

Wij zijn getraind door Vocal Center en werken met onze Vocal Essence® zang methodiek. Onze passie is om het maximale uit jouw stem te halen.

 

  • Paula Snoeren


    Premium zangcoach Nuenen

JA, IK WIL INFORMATIE OVER DEZE WORKSHOP

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.