Podium presentatie 

Release the beast

Wil je weten hoe ook jij je publiek kunt inpakken vanaf het eerste moment dat je een op het podium stapt tot de laatste noot die je zingt? Dat kan in een 2 daagse workshop waarin je kennis opdoet over performen met praktische oefeningen en tools. Aan het einde is er een slot optreden op het podium voor jouw familie en vrienden.

Verzorgd door een top performance coach binnen Vocal Center. Ken je publiek, kleding, gedrag voor en tijdens een optreden, repertoire keuze, flexibiliteit en nog veel meer onderwerpen die van belang zijn om je publiek in te kunnen pakken. 

Aan het einde een miniperformance met vrienden of familie

Inhoud

  • Voorbereiding bij een optreden
  • Houding
  • Lichaamstaal
  • Hoe pak je het publiek
  • Microfoontechniek

Neem zelf de regie in handen van je optreden! 

Je wilt natuurlijk zelfverzekerd overkomen op het podium. Maar dat is nog niet zo simpel als dat het klinkt. Hoe is je houding, waar ga je staan en hoe krijg je binnen no time contact met je publiek?

Natuurlijk mag een goede microfoontechniek niet ontbreken in deze workshop. Je wilt immers dat je publiek je goed hoort en geen last heeft van piepende en rondzingende bijgeluiden!

Wat doe je vanaf het eerste moment dat je een podium opstapt. Hoe verleid je je publiek, en pak je ze in vanaf je eerste song? Hoe hou je die focus tijdens je gehele optreden? En dit alles zonder je eigen autenticiteit te verliezen.

Data

Woensdag 13 maart van 19:30 tot 22:30

en woensdag 27 maart 2019 van 19 tot 23:00

Locatie:

“t Klooster,

Park 1, 5671 GA, Nuenen (Vlakbij Eindhoven)

Kosten

In totaal 7 uur workshop met trainingen op een podium met een microfoon €135,- ex btw per deelnemer. 

Maximaal aantal deelnemers is 8 

Na de workshop

Na deze workshop zal je met meer durf, kennis en zelfverzekerdheid op het podium staan en met meer podium presence je publiek weten in te pakken. 

ONTMOET ONZE ZANGCOACHES

Wij zijn getraind door Vocal Center en werken met onze Vocal Essence® zang methodiek. Onze passie is om het maximale uit jouw stem te halen.

 

  • Paula Snoeren

    Profielfoto Paula Snoeren
    Zangcoach Nuenen

JA, IK WIL INFORMATIE OVER DEZE WORKSHOP

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.