Metal & rock zangles | Heavy voices tour 

Altijd al benieuwd hoe jij dat rauwe rock randje op je stem kan krijgen? Of ben je heavy metal fan en heb je altijd al willen leren screamen en grunten? Dan is dit je kans! Vocal Coach Iris Goessens is gespecialiseerd in stem effecten en kan jou deze ook op een veilige manier aanleren. 

INHOUD

Iris gaat het hele land door voor individuele of duo lessen in zingen met effecten. Je hoeft daarvoor dus niet meer naar Maastricht. Zie hiernaast of ze ook bij jou in de buurt komt.

VEILIGHEID

Het is van het grootste belang dat het produceren van klanken met effecten veilig gebeurt. Daar kunnen wij voor zorgen. Immers worden alle effecten, behalve Scream en Creaking, niet door de ware stembanden gemaakt. De effecten worden boven de stembanden toegevoegd aan een “cleane” sound. Daarom moet je basis goed zijn zodat je kunt experimenteren met jouw sound. Bij Iris ben je in goede handen om je grenzen op een verantwoorde manier te verleggen.

INFORMATIE

KOSTEN:
Privé les: €65,00 excl. BTW (Onder de 21 jaar betaal je geen BTW)
Skype les: €56,50 excl. BTW (Onder de 21 jaar betaal je geen BTW)

DUUR:
60 min.

DATA:
Elke maandag en donderdag: Maastricht

DE COACH

Iris Goessens is lead zangeres bij heavy metal band Spoil Engine. Met deze band heeft ze de laatste jaren kunnen touren door Europa & Azië waardoor ze veel live ervaring heeft met stem effecten in verschillende settings: grote festivals als Wacken Open Air & Graspop maar ook de kleinere clubshows. Spoil Engine is getekend onder het label Arising Empire / Nuclear Blast waar ze aan 2 CD’s heeft meegeschreven. Hierdoor kan ze je ook helpen met songwriting & podium performance.

Vocal Coach Iris Goessens

ONTMOET ONZE ZANGCOACHES

Wij zijn getraind door Vocal Center en werken met onze Vocal Essence® zang methodiek. Onze passie is om het maximale uit jouw stem te halen.

  • Iris Goessens


    Zangcoach Maastricht

Ja, ik meld me aan voor een METAL & ROCK ZANGLES

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.


    Maps all Vocal Center Locations