MC & Vocalist 

De workshop MC & Vocalist is speciaal ontwikkeld voor vocalisten die hun horizon willen verbreden met het beheersen van het vak MC. Met Petra neem je de eerste stappen naar het beheersen van basis principes van de MC.

MC staat voor Master of Ceremony, dat wil zeggen dat je als MC moet zorgen voor een vlot lopend programma en dat iedereen mee wordt genomen in de feest sfeer. Een MC zingt, schreeuwt, roept, communiceert, danst en entertaint om een feest op gang te krijgen en te houden. Een MC moet de muziek begrijpen, structuren van songs herkennen, kunnen improviseren, timen, weten wanneer er gehyped moet worden en wanneer er even een stapje terug gedaan moet worden. Dat weet onze coach Petra, MC Choral als geen ander.

INHOUD

Het eerste gedeelte van de workshop MC & Vocalist is een samenkomst van de skills van een vocalist en een MC. Het theoretische gedeelte over de kennis en kunde van een MC. Vocalisten krijgen in een duidelijke beamer presentatie gepresenteerd wat straks in de praktijk gebracht moet worden. Denk hierbij aan timing, gezond roepen, track opbouw en voorbereiding.

Petra zal tips en tools geven om het vak MC te leren kennen. Als laatste bootsen we een club na en brengen we alles samen in de praktijk. MC staat voor Master of Ceremony, dat wil zeggen dat je als MC moet zorgen voor een vlot lopend programma en dat iedereen mee wordt genomen in de feest sfeer. En de eerste stappen naar een goede MC leren we jou in deze cursus.

INFORMATIE

 • Data: nader te bepalen.
 • Kosten: €75,- exclusief BTW (Onder de 21 jaar betaal je geen BTW)
 • Locatie: Q-factory Amsterdam
 • Tijd: 18:30 – 21:00 uur
 • Max. aantal deelnemers: 8

NB: Na inschrijving kun je tot twee weken voor workshop datum kosteloos annuleren. Als je binnen deze twee weken annuleert adviseren we je iemand anders in jouw plaats te laten gaan.

MC ChORAL Vocal center

Onze Coach

Petra van Haren – staat inmiddels zo’n 12 jaar gemiddeld drie keer in de week op het podium naast DJ’s en live muzikanten als MC Choral. Ze heeft diverse eindnummers voor grote festivals verzorgd en is vaak te vinden in studio’s om met producers samen te werken.

Petra heeft o.a samen gewerkt met de volgende DJ’s: Steve Angello, Nicky Romero, Afrojack, Benny Rodriguez, Sidney Samson, ROOG, Sunnery James & Ryan Marciano, Erick E, Hardwell, Armand van Helden, Gregor Salto, Fedde le Grand, Warren Fellow, Martin Garrix. 

ONTMOET ONZE ZANGCOACH

Ik ben getraind door Vocal Center en werk met onze Vocal Essence® zang methodiek. Mijn passie is om het maximale uit jouw stem te halen. 

 • Petra van Haren

  Profielfoto Petra van Haren met quotes
  Zangcoach Utrecht/Amsterdam

   

JA, IK SCHRIJF ME IN VOOR DE WORKSHOP MC en DJ!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.


CONTACTGEGEVENS

Stichting Vocal Center Nederland
Moerasbos 24
3411 WD Lopik

Dennis Ansems:
E-mail: dennis@vocalcenter.nl
Tel.: 06 – 21 24 43 75

Robin van Beek:
E-mail: robin@vocalcenter.nl