d
c

LIEDINTERPRETATIE

Het zingen van een lied is als het vertellen van een verhaal. Wat is de boodschap die je wilt vertellen en hoe breng je dit over op je publiek? De workshop Liedinterpretatie is voor vocalisten die meer willen leren over het interpreteren van een lied, o.a. door dieper in te gaan op de betekenis van de tekst en het gebruik van de muziek.

INHOUD

 • Tekstbehandeling en interpretatie – podiumpresentatie 
 • Gebruik van het lichaam – gebruik van de ruimte
 • Transformatie -gebruik van tegenspel
 • Zangtechniek – dictie – dynamiek

Tijdens de workshop werken we aan een door jou voorbereid lied. Deze kan vanuit meerdere genres komen, zoals musical, pop, kleinkunst, rock of jazz.

Liever privé of met jouw musicalvereniging?

Je kunt ook bij één van onze specialisten een privé sessie boeken.
Verder kunnen we dit onderwerp behandelen met groepen, musical verenigingen, koren en andere formaties. De prijs is dan op aanvraag.

 

INFORMATIE

 • Data:
  Dinsdag 26 juni 2018 van 19.00 – 22:30 uur in Groningen (Jody Bhe)
 • Kosten: € 95,- exclusief btw. (Onder de 21 jaar betaal je geen btw)
 • Max. aantal deelnemers: 6

NB. Na inschrijving kun je tot twee weken voor de workshopdatum kosteloos annuleren. Als je binnen deze twee weken annuleert adviseren we je iemand anders in jouw plaats te laten gaan.

ONZE COACH

Jody Bhe– Jody heeft jarenlange podiumervaring dat gaat van zingen in haar locale kerk tot aan het spelen in internationale musicals als echte ‘triple-threat’. Zo heeft Jody in de musicalklassieker ‘Miss Saigon’ in Nederland en Zweden gespeeld en meest recentelijk speelde ze de rol van ‘Connie Wong’ in de Broadway-hit ‘A Chorus Line’ dat door heel Nederland tourde. Daarnaast heeft ze in coverbands gezongen en zingt ze op bruiloften en evenementen.

ONTMOET ONZE ZANGCOACHES

Wij zijn getraind door Vocal Center en werken met onze Vocal Essence® zang methodiek. Onze passie is om het maximale uit jouw stem te halen.

 

 • Jody Bhe

  Profielfoto Jody Bhe met quotes
  Zangcoach Groningen/Den Haag

   

JA, IK SCHRIJF ME IN VOOR DE WORKSHOP LIEDINTERPRETATIE!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.