LIEDINTERPRETATIE

Wij noemen het “de moeder van alle prioriteiten”. Kun jij je publiek zo raken dat ze hun eigen weg kunnen vinden met een song? Het zingen van een lied is als het vertellen van een verhaal. Wat is de boodschap die je wilt vertellen en hoe breng je dit over op je publiek? De workshop Liedinterpretatie is voor vocalisten die meer willen leren over het interpreteren van een lied, o.a. door dieper in te gaan op de betekenis van de tekst en het gebruik van de muziek. Dit doen we door een methodische aanpak die voor iedereen te begrijpen is. 

INHOUD

 • Tekstbehandeling en interpretatie – podiumpresentatie 
 • Gebruik van het lichaam – gebruik van de ruimte
 • Transformatie -gebruik van tegenspel
 • Zangtechniek – dictie – dynamiek

Tijdens de workshop werken we aan een door jou voorbereid lied. Deze kan vanuit meerdere genres komen, zoals musical, pop, kleinkunst, rock of jazz.

INFORMATIE

DATA: nader te bepalen.

KOSTEN: € 95,- exclusief btw. (Onder de 21 jaar betaal je geen btw)

MAX. AANTAL DEELNEMERS: 6

NB. Na inschrijving kun je tot twee weken voor de workshopdatum kosteloos annuleren. Als je binnen deze twee weken annuleert adviseren we je iemand anders in jouw plaats te laten gaan.

Liever privé of met jouw groep?

Je kunt ook bij één van onze specialisten een privé sessie boeken.
Verder kunnen we dit onderwerp behandelen met groepen, musical verenigingen, koren en andere formaties. De prijs is dan op aanvraag.

 

ONZE COACHES

Onze coaches hebben allemaal heel veel ervaring als artiest. Sommige komen uit het theater anderen werken met popbands. Allemaal hebben ze de passie voor delen en doen dit dus graag met de deelnemers aan deze workshop Liedinterpretatie. Ze hebben een affiniteit met het interpreteren en de routes die daarin gelopen kunnen worden. We komen tot doelen met iedere deelnemer en leren de vocalist hoe te zorgen dat de juiste boodschap over wordt gebracht bij het publiek. 

ONTMOET ONZE ZANGCOACHES

Wij zijn getraind door Vocal Center en werken met onze Vocal Essence® zang methodiek. Onze passie is om het maximale uit jouw stem te halen.

 

 • Michelle Splietelhof

  Premium zangcoach Amsterdam/Utrecht

 • Linda Meester

  Profielfoto Linda Meester met quotes
  Zangcoach Hoorn

   

 • Vincent de Lusenet


  Zangcoach Amsterdam

 • Jody Bhe

  Profielfoto Jody Bhe met quotes

  Zangcoach Groningen/Den Haag

 • Linda Wagenmakers


  Zangcoach Arnhem

JA, IK WIL HULP MET LIEDINTERPRETATIE!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.