KOOR COACHING

Op een ontspannen manier wordt er gewerkt aan doelen welke samen met de dirigent zijn vastgesteld. De duur van de koor coaching gaat in overleg, echter met een minimum van 2 uur. Desgewenst geven wij ook tips mee aan de dirigent, zodat tijdens de volgende repetitie de ingeslagen weg kan worden voortgezet. 

Onze coaches zijn gespecialiseerd in het werken met koren tijdens een koor coaching en voor ons staat centraal dat het een gezellige en natuurlijk leerzame workshop wordt.

VOCAL ESSENCE® 

Koor Coaching van Vocal Center houdt in dat het complete koor een 15 minuten durende introductie van de Vocal Essence® Singing Methode met beamer krijgt, waarbij de nadruk wordt gelegd op energie leveren en de keuzes van stemkarakter 1, 2 of 3 . Kun je tot drie tellen? Dan snap je deze methodiek. Er wordt verteld over mogelijkheden en beperkingen van de stem waardoor keuzes makkelijker gemaakt kunnen worden. Dan zo snel mogelijk jullie repertoire onder handen nemen!

Ritme RULES

We stellen doelen op, altijd in overleg met de dirigent en zorgen dat deze worden behandeld tijdens onze coaching. Je kunt dan denken aan: klankkleur, dynamiek, energie, frisheid, toonvastheid, balans tussen de stemmen, gelijkheid, lichaamstaal, performance en ook bewustzijn van timing en ritme door een unieke workshop van 120 minuten: “Ritme Rules!

Dirigent

Ook kunnen we desgewenst met de dirigent werken zodat het geleerde na ons bezoek kan worden blijven toegepast.

Wij komen langs

Wij komen graag naar de plek waar er met jullie koor gerepeteerd wordt om met jullie aan de slag te gaan.

Solisten coaching

Ook voor het coachen van solisten binnen het koor ben je bij ons aan het juiste adres. We kunnen dat los van de koorcoaching doen of implementeren in het programma van de avond/dag.

Kosten

De kosten bedragen €300,- exclusief BTW voor een coaching van 2 uur. Een extra uur kost €125,- exclusief BTW. De reiskosten bedragen €0,19/km berekend vanaf de woonplaats van de docent.

ONTMOET ONZE zangCOACHES 

Wij zijn getraind door Vocal Center en werken met onze Vocal Essence® zang methodiek. Onze passie is om het maximale uit jouw stem te halen.

 • Nicole van Hulst


  Zangcoach Rotterdam/Den Haag

 • Robin van Beek


  Premium zangcoach Amsterdam

 • Paula Snoeren


  Premium zangcoach Nuenen

 • Linda Wagenmakers


  Zangcoach Arnhem

 • Marcel Swerissen


  Premium zangcoach Amsterdam/Hoorn

 • Michelle Splietelhof

  Premium zangcoach Amsterdam/Utrecht

JA, IK WIL MEER WETEN OVER KOORCOACHING!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we contact met je op.

Welke datum zou je willen dat we langskomen?