JOUW SONG IN 1 DAG

Onder leiding van singer-songwriter Nils Westerhoff leer je bij de workshop Jouw Song In 1 Dag de basisvaardigheden van het liedjes schrijven.

Net als bij de Vocal Essence methode wordt het vak van singer-songwriter terug gebracht tot de essentie. Er wordt gewerkt aan de hand van een, door Duncan Laurence (Eurovisie Songfestival 2019 deelnemer) ontwikkelde, simpele en heldere methodiek voor songwriting die je houvast geeft in je schrijfproces.

Less is more. Waarom moeilijk doen, als het ook makkelijk kan? Geef de songwriter in jou een eerlijke kans. “You can’t start a fire without a spark”. En je komt gegarandeerd thuis met een opzet voor een song!

INHOUD

De workshop Jouw Song In 1 Dag bestaat uit drie delen. In de ochtend leer je elkaar kennen en vertelt Nils aan de hand van voorbeelden over de door songwriting methodiek waar wij mee werken.

Inspiratie, het vinden ervan, de kracht van een goede hookline, oefeningen met woorden, ja zeggen tegen je eerste ingeving en een onvermijdelijke deadline.

In de middag ga je individueel aan de slag, waarbij je door Nils wordt geholpen met het uitwerken of opzetten van je eerste idee. Dit gebeurt in de vorm van masterclasses: je kijkt dus bij de anderen mee. Of als je wilt, mag je een plekje zoeken om zelf even aan de slag te gaan. Na een simpele avondmaaltijd is het tijd om de puntjes op de i te zetten. Er is ruimte voor feedback en je kunt elkaar helpen daar waar nodig is.

De song wordt eenvoudig opgenomen, tevens krijg je een akkoordenschema en de tekst mee of later toegestuurd via mail.

INFORMATIE

DATA: 
Zaterdag 8 februari 10:00 uur tot 20:00 uur (Apeldoorn)
Woensdag 19 februari 10:00 uur tot 20:00 uur (Deventer)
Donderdag 26 maart 10:00 uur tot 20:00 uur (Tilburg)
Zaterdag 11 april 10:00 uur tot 20:00 uur (Amsterdam)

KOSTEN: €195,- euro excl. btw en incl. demo en avondmaaltijd

TIJD: 10.00 – 20.00 uur

MAX. AANTAL DEELNEMERS: 4

NB: Na inschrijving kun je tot drie weken voor workshop datum kosteloos annuleren.

Onze Coach

Nils Westerhoff – is een muzikale duizendpoot. Naast dat hij zanger is, is hij ook gitarist, songwriter en producer. Zijn studie op het ArtEZ Conservatorium in combinatie met een intensieve training van Vocal Center zorgen ervoor dat hij klaar is zijn kennis door te geven aan anderen in privé- en groepslessen in Deventer en Apeldoorn. Nils speelt met zijn coverduo regelmatig op feesten en partijen en tourt als gitarist door het land met een cabaretière.

ONTMOET ONZE ZANGCOACH

Ik ben getraind door Vocal Center en werk met onze Vocal Essence® zang methodiek. Mijn passie is om het maximale uit jouw stem te halen.

  • Nils Westerhoff


    Zangcoach Apeldoorn/Deventer/Tilburg

JA, IK SCHRIJF ME IN VOOR DE WORKSHOP Jouw song in 1 dag!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.