JOUW SONG IN 1 DAG

Onder leiding van singer-songwriter Duncan de Laurence leer je bij de workshop Jouw Song in 1 Dag de basisvaardigheden van het liedjes schrijven.

Net als bij de Vocal Essence methode wordt het vak van singer-songwriter terug gebracht tot de essentie. Er wordt gewerkt aan de hand van een, door Duncan Laurence ontwikkelde, simpele en heldere methodiek voor songwriting die je houvast geeft in je schrijfproces.

Less is more. Waarom moeilijk doen, als het ook makkelijk kan? Geef de songwriter in jou een eerlijke kans. “You can’t start a fire without a spark”. En je komt gegarandeerd thuis met een opzet voor een song!

INHOUD

De workshop Jouw Song in 1 Dag bestaat uit drie delen. In de ochtend leer je elkaar kennen en vertelt Duncan aan de hand van voorbeelden over de door hem ontwikkelde songwriting methodiek.

Inspiratie, het vinden ervan, de kracht van een goede hookline, oefeningen met woorden, ja zeggen tegen je eerste ingeving en een onvermijdelijke deadline.

In de middag ga je individueel aan de slag, waarbij je door Duncan wordt geholpen met het uitwerken of opzetten van je eerste idee. Dit gebeurt in de vorm van masterclasses: je kijkt dus bij de anderen mee. Of als je wilt, mag je een plekje zoeken om zelf even aan de slag te gaan. Na een simpele avondmaaltijd is het tijd om de puntjes op de i te zetten. Er is ruimte voor feedback en je kunt elkaar helpen daar waar nodig is.

De song wordt eenvoudig opgenomen, tevens krijg je een akkoordenschema en de tekst mee of later toegestuurd via mail.

INFORMATIE

  • Data: nader te bepalen.
  • Locatie: Q-Factory Amsterdam
  • Kosten: €195,- euro excl. btw en incl. demo en avondmaaltijd
  • Aantal deelnemers: 4
  • Tijd: 10:00 tot 20:00 uur

NB: Na inschrijving kun je tot drie weken voor workshop datum kosteloos annuleren.

Onze Coach

Duncan Laurence – Duncan is een muzikale duizendpoot. Naast dat hij zanger is, is hij ook songwriter en producer. Zijn studie op de Rockacademie in combinatie met een intensieve training van Vocal Center zorgen ervoor dat hij klaar is zijn kennis door te geven aan anderen in privé- en groepslessen in Tilburg en Amsterdam. Duncan staat midden in de praktijk van de muziekwereld. Hij schrijft voor andere artiesten en werkt aan eigen werk. Hij schrijft voor grote artiesten in binnen en buitenland. Voor zijn eigen muziek reist hij regelmatig af naar Londen en Stockholm. Duncan heeft op jonge leeftijd al aardig wat ervaring. Duncan trad de afgelopen jaren met zijn band op op festivals door heel het land, zong bij televisieprogramma’s (The Voice of Holland) en trad op tijdens radio-uitzendingen (3FM, Radio 538). Authenticiteit, intentie en geloofwaardigheid zijn voor Duncan het belangrijkst.

ONTMOET ONZE ZANGCOACH

Ik ben getraind door Vocal Center en werk met onze Vocal Essence® zang methodiek. Mijn passie is om het maximale uit jouw stem te halen.

  • Duncan Laurence

    Profielfoto Duncan Laurence met quotes
    Zang/songwriting coach Tilburg en Amsterdam

JA, IK SCHRIJF ME IN VOOR DE WORKSHOP Jouw song in 1 dag!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.