AUDITEREN KUN JE LEREN

Staat er binnenkort een auditie op de agenda en wil je weten wat je te wachten staat? Of doe je wel eens auditie, maar ben je achteraf nooit helemaal tevreden over je eigen prestaties? Dan is deze workshop iets voor jou! We zorgen ervoor dat je goed beslagen ten ijs komt en zo het maximale uit je auditie kunt halen. Deze workshop is voor vocalisten die meer willen weten over de verschillende facetten van auditeren voor een rol in een musical. De coaches zijn zelf ervaringsdeskundige in het doen van audities en in het afnemen van audities.

INHOUD

– Hoe bereid je je voor op een auditie?
– Welke songs zijn het meest geschikt voor een specifieke auditie?
– Hoe bereid je bladmuziek voor?
– Wat doe je op de dag van je auditie voordat je de auditieruimte inloopt?
– Wat trek je aan om het beste voor de dag te komen?
– Wat neem je mee naar een auditie?
– Wat zet je wel en niet op je CV en hoe moet deze eruit zien?
– Do’s en don’ts om een jury of commissie te benaderen tijdens je auditie.
– Hoe hou je je zenuwen onder controle?
– Wat doe je na een auditie?

Belangrijke tips van ervaringsdeskundige auditie-gangers én castingdirectors.


VOORBEREIDING

Voor deze workshop bereid je een lied voor zoals je dat zou doen voor een auditie. Dit wordt het uitgangspunt van waaruit we gaan kijken naar alle elementen die horen bij auditeren. 

 

INFORMATIE

 • Data: Nader te bepalen.
 • Kosten: €75,- exclusief BTW (Onder de 21 jaar betaal je geen BTW)
 • Max. aantal deelnemers: 10

NB: Na inschrijving kun je tot twee weken voor workshop datum kosteloos annuleren. Als je binnen deze twee weken annuleert adviseren we je iemand anders in jouw plaats te laten gaan.

Privé of met de musical vereniging kan ook!

Werk je liever één op één met een coach aan je auditie? Dat kan ook in ons premium traject Auditie voorbereiding.
Musical verenigingen kunnen ook een aanvraag doen. We komen dan naar jullie toe. De prijs is dan in overleg

 

ONZE COACHES

Linda Wagenmakers – Linda zit al vanaf haar 21ste in de showbizz en heeft verschillende grote hoofdrollen gespeeld in musicals voor Stage, Albert Verlinde, Senf Theaterproducties zoals o.a. ‘Miss Saigon’, ‘Spamalot’ en ‘Witches of Eastwick’. Ook heeft zij in grote Arena’s in binnen- en buitenland gestaan voor o.a het Eurovisie songfestival, Musicals in Ahoy, EO jongerendagen en heeft ze een eigen album gemaakt.

Michelle Splietelhof – Michelle heeft jarenlange ervaring als musicalactrice in binnen- en buitenland (o.a. ‘Cats’, ‘Les Misérables’, ‘Der Schuh des Manitu’, ‘Zorro’, ‘Saturday Night Fever’ en ‘Sister Act’). Michelle is voor haar rol in ‘Zorro’ genomineerd voor de Johnny Kraaijkamp Musical Award 2011 voor de categorie: “Beste vrouwelijke bijrol in een grote productie”. Momenteel speelt Michelle de hoofdrol in de RTL Dinnershow ‘Pandora’.

Jody Bhe– Jody heeft jarenlange podiumervaring dat gaat van zingen in haar locale kerk tot aan het spelen in internationale musicals als echte ‘triple-threat’. Zo heeft Jody in de musicalklassieker ‘Miss Saigon’ in Nederland en Zweden gespeeld en meest recentelijk speelde ze de rol van ‘Connie Wong’ in de Broadway-hit ‘A Chorus Line’ dat door heel Nederland tourde. Daarnaast heeft ze in coverbands gezongen en zingt ze op bruiloften en evenementen.

Vincent de Lusenet – Vincent heeft een groot aantal grote en kleine rollen gespeeld in diverse musical-en theaterproducties zoals o.a. The Beauty and the Beast, Honk!, Fame (Engelstalige en Nederlandse), Grease, Footloose, De Sprookjesboom, Peter Pan, Petticoat en The Full Monty. Voor deze laatste mocht hij in 2010 een Johnny Kraaijkamp Musical award in ontvangst nemen in de categorie beste mannelijke bijrol. Als regie assistent is Vincent werkzaam geweest voor de voorstellingen Yab Yum en Jesus Christ Superstar. Tevens is hij werkzaam als casting director en is hij bij een groot aantal theater -en tv-producties betrokken geweest als casting director. Naast theater is Vincent actief als stem-acteur, is hij te zien in diverse televisieseries en commercials en is hij leadzanger van een aantal bands en acts waarmee hij door het land tourt.

Vocal Center coach Linda Wagenmakers in Spamalot
Vocal Center coach Michelle Splietelhof in Saturday Night Fever
Vocal Center coach Jody Bhe in A Chorus Line (Foto: Roy Beusker)
Vocal Center coach Vincent de Lusenet in The Full Monty

ONTMOET ONZE ZANGCOACHES

Wij zijn getraind door Vocal Center en werken met onze Vocal Essence® zang methodiek. Onze passie is om het maximale uit jouw stem te halen.

 • Vincent de Lusenet

  Profielfoto Vincent de Lusenet met quotes
  Zangcoach Amsterdam

 • Michelle Splietelhof

  Profielfoto Michelle Splietelhof met quotes
  Zangcoach Amsterdam/Utrecht

 • Linda Wagenmakers

  Profielfoto Linda Wagenmakers met quotes
  Zangcoach Nijmegen/Arnhem

   

 • Jody Bhe

  Profielfoto Jody Bhe met quotes
  Zangcoach Groningen/Den Haag

   

JA, IK SCHRIJF ME IN VOOR DE WORKSHOP Auditeren kun je leren! 

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.


CONTACTGEGEVENS

Stichting Vocal Center Nederland
Moerasbos 24
3411 WD Lopik

Dennis Ansems:
E-mail: dennis@vocalcenter.nl
Tel.: 06 – 21 24 43 75

Robin van Beek:
E-mail: robin@vocalcenter.nl