Zangles Volendam?

Zangles in Volendam wordt gegeven aan vocalisten van alle niveaus. In onze zanglessen zijn we vooral veel aan het zingen en leer je al zingend over de werking van de stem en hoe jij het maximale uit je stem kunt halen. Iedere zangles is voor ons maatwerk en jij bent degene die bepaalt waar je aan wilt werken. Vocalisten hebben ervaren dat ze vrijer, voller en energieker klinken na zanglessen van Vocal Center. Wij maken je bewust van de mogelijkheden van jouw stem en zetten jouw stem centraal.

HOE LANG WIL JIJ ZANGLES?

Jij bepaalt hoe lang je privé zangles wilt hebben.

Je kan o.a. kiezen uit 30, 60 of 90 minuten. Wees vooral met 30 minuten voorbereid zodat we meteen efficiënt kunnen werken aan jouw wensen.

Je zou dus de ene week 60 minuten en een volgende keer 30 minuten kunnen komen lessen. We laten dat geheel aan jou.

 

Hoe vaak wil jij zangles?

Als vocalist bepaal je zelf de regelmaat en de tijdsduur van de zanglessen waardoor je flexibel bent in je ontwikkelingsplan en -tempo.

Het is natuurlijk mogelijk om privélessen te volgen, maar je kunt ook samen met een vriend of vriendin op zangles komen. Zing je liever samen met een groep, dan kun je met maximaal 6 personen groepszangles komen volgen.

Wil je op meer regelmatige basis les, dan hebben we aantrekkelijke voordeelbundels. Nog steeds alle vrijheid bij het boeken van een les, maar simpelweg voordeliger dan losse lessen.

VOORBEREIDING

We vragen je minimaal één song voor te bereiden want dan kunnen we meteen doelgericht aan de slag tijdens de eerste zangles. We werken veel met Youtube en Spotify waar veel instrumentale versies van nummers op te vinden zijn. De meeste van onze coaches kunnen ook werken met bladmuziek, maar instrumentale muziektracks hebben de voorkeur zodat wij volledig de focus kunnen leggen op het geven van een goede zangles. Je kunt een instrumentale versie eventueel ook meenemen op een USB-stick. We nemen de lessen namelijk op zodat je de les altijd nog eens kan terug luisteren en neem daarom altijd een USB-stick mee van minimaal 200 MB. Op deze manier kunnen we de opgenomen les meteen meegeven.

LOCATIE ZANGLES VOlENDam

Zangles in Volendam wordt gegeven bij Restaurant en Party Centrum Amvo. Het is een van de meest bekende partycentra van Volendam, gelegen tegenover het Volendams museum en onderaan de dijk. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om te feesten, eten, drinken en te genieten van muziek. Verder zijn er een hoop evenementen in een van de vele zalen van de Amvo en er wordt veel met live muziek gedaan in het gezellige Charlton cafe.
En vanaf augustus vind je in de Amvo ook het Vocal Center Volendam!

Amvo is gelegen in het hartje van het Centrum van Volendam en als je met het openbaar vervoer komt dan is er een bushalte op nog geen 20 meter afstand. Pak je de auto naar Volendam dat is er naast de locatie een parkeerterrein waar je 1,5 uur gratis kunt parkeren (met parkeerschijf).
Op 100 meter afstand is ook een parkeergarage.

Kijk op het kaartje onderaan deze pagina voor het adres.

ONTMOET ONZE ZANGCOACH

Ik ben getraind door Vocal Center en werk met onze Vocal Essence® zang methodiek. Mijn passie is om het maximale uit jouw stem te halen. 

  • Janina Greven


    Zangcoach Hoorn/Koggenland/Volendam

JA, IK WIL ZANGLES IN VOLENDAM!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.