Zangles in Uden

Jij zoekt zangles in Uden? Vocal Center werkt met meerdere zangcoaches en we werken met vocalisten van alle niveaus. In onze zanglessen zijn we vooral veel aan het zingen en leer je al zingend over de werking van de stem en hoe jij het maximale uit je stem kunt halen. Iedere zangles is voor ons maatwerk en jij bent degene die bepaalt waar je aan wilt werken. Vocalisten hebben ervaren dat ze vrijer, voller en energieker klinken na zanglessen van Vocal Center. Wij maken je bewust van de mogelijkheden van jouw stem en zetten jouw stem centraal.

HOE LANG WIL JIJ ZANGLES?

Jij bepaalt hoe lang je privé zangles wilt hebben.

Je kan o.a. kiezen uit 30, 60 of 90 minuten. Wees vooral met 30 minuten voorbereid zodat we meteen efficiënt kunnen werken aan jouw wensen.

Je zou dus de ene week 60 minuten en een volgende keer 30 minuten kunnen komen lessen. We laten dat geheel aan jou.

 

Hoe vaak wil jij zangles?

Als vocalist bepaal je zelf de regelmaat en de tijdsduur van de zanglessen waardoor je flexibel bent in je ontwikkelingsplan en -tempo.

Het is natuurlijk mogelijk om privélessen te volgen, maar je kunt ook samen met een vriend of vriendin op zangles komen. Zing je liever samen met een groep, dan kun je met maximaal 6 personen groepszangles komen volgen.

Wil je op meer regelmatige basis les, dan hebben we aantrekkelijke voordeelbundels. Nog steeds alle vrijheid bij het boeken van een les, maar simpelweg voordeliger dan losse lessen.

VOORBEREIDING

We vragen je minimaal één song voor te bereiden want dan kunnen we meteen doelgericht aan de slag tijdens de eerste zangles. We werken veel met Youtube en Spotify waar veel instrumentale versies van nummers op te vinden zijn. De meeste van onze coaches kunnen ook werken met bladmuziek, maar instrumentale muziektracks hebben de voorkeur zodat wij volledig de focus kunnen leggen op het geven van een goede zangles. Je kunt een instrumentale versie eventueel ook meenemen op een USB-stick. We nemen de lessen namelijk op zodat je de les altijd nog eens kan terug luisteren en neem daarom altijd een USB-stick mee van minimaal 200 MB. Op deze manier kunnen we de opgenomen les meteen meegeven.

Plattegrond Vocal Center Uden

LOCATIE ZANGLES UDEN

Zangles in Uden wordt gegeven in ‘t Podiumhuys (Muziekfabriek D-Joiz, onderdeel van ‘t Handelshuys) en Wachtendonk.

‘t Podiumhuys (Zie kaartje links) is een plek waar iedereen welkom is. Naast zanglessen is er ook ruimte voor voor sport, dans en muziek, kunst & cultuur, kleinschalig theater, exposities, evenementen, cursussen en seminars. Je kunt bij Vocal Center Uden ’t Podiumhuys terecht voor individuele lessen, stem massages, groepslessen, duo en trio lessen, presentaties, workshops en masterclasses.

NOTE: De ingang is niet via de hoofdingang van ‘t Handelshuys, maar via ingang achterzijde vleugel ‘t Podiumhuys. Bij binnenkomst kan je plaats nemen in de aula bij de bar of bij een van de zitgelegenheden. Je wordt altijd door de coach opgehaald. Lesruimte 61 en 62 zijn beiden op de begane grond, lesruimte 63 is op de 1e verdieping.

Mocht je met de auto komen dan kan je gratis parkeren. Volg op de afbeelding de rode pijl voor de aanrijroute. Binnenplein van het gebouw is een autovrije zone. Parkeer je auto aan de Udenseweg en loop langs het pand af naar de ingang. Met fiets of brommer kun je wel tot aan de voordeur komen.

Kom je met het openbaar vervoer dan is het te bereiken met de bus. Vanaf alle stations in de omgeving rijden er bussen naar halte Industrielaan. Vanuit daar is het 5 minuten lopen naar ingang ’t Podiumhuys.

 

Wachtendonk is de privé zangpraktijk aan huis van coach Joyce met eigen voordeur en deurbel. Je kunt hier terecht voor individuele zanglessen, stemtherapie en stem massages.

Mocht je met de auto komen dan parkeer je gratis voor de deur en je fiets kun je voor de deur in het fietsenrek plaatsen. 
Kom je met het openbaar vervoer dan neem je vanuit treinstation Oss, Eindhoven of Den Bosch een snelle busverbindingen naar Uden. Vanaf het bus plein Uden kun je lijn 25 of 26 nemen en stap je uit bij halte Uden, Melle. Deze halte is om de hoek van de Wachtendonk. 

 

Music Fun Mill is de muziekschool van Mill waar de zangafdeling door Vocal Center Uden wordt beheerd. De muziekschool heeft een prachtige locatie in een oude schuur/stal die helemaal gerenoveerd is als geweldige muziekschool. Music Fun organiseert zelf instrumentlessen, de zanglessen vallen onder Vocal Center. Onze locatie in Mill is het beste bereikbaar met eigen vervoer. Je kunt voor de deur parkeren. Onze lesruimte is direct naast de algemene ruimte te vinden op de begane grond. Wacht bij binnenkomst in de algemene ruimte, de coach komt jou daar op halen.

 

Kijk op het kaartje onderaan deze pagina voor de adressen.

ONTMOET ONZE ZANGCOACHES

Wij zijn getraind door Vocal Center en werken met onze Vocal Essence® zang methodiek. Onze passie is om het maximale uit jouw stem te halen.

 • Joyce van der Sangen


  Zangcoach Uden/Nuenen/Mill

 • Lisa van der Maazen

  Profielfoto Lisa van der MaazenZangcoach Den Bosch/Uden

 • Annemiek Vendelmans


  Zangcoach Oss/Hintham/Uden/Nuenen

 • Stefanie Achterberg

  Profielfoto Stefanie AchterbergZangcoach Eindhoven/Nuenen/Mill/Uden

JA, IK WIL ZANGLES IN UDEN!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.