Zangles Tilburg

Voor zangles in Tilburg helpt onze coach je graag verder! Alles niveaus zijn welkom! In onze zanglessen zijn we vooral veel aan het zingen en leer je al doende over de werking van de stem en hoe jij het maximale uit je stem kunt halen. Elke zangles is voor ons maatwerk en jij bent degene die bepaalt waar je aan wilt werken. Vocalisten hebben ervaren dat ze vrijer, voller en energieker klinken na zanglessen van Vocal Center. Wij maken je bewust van de mogelijkheden van jouw stem en zetten jouw stem centraal.

INTRODUCTIE ZANGLES

Bij de meeste van onze coaches heb je de mogelijkheid om een introductieles te volgen, zodat je kennis kunt maken met onze manier van lesgeven en natuurlijk met de coach. Deze introductieles staat in het teken van wederzijds kennismaken en we gaan meteen aan de slag. Wees dus voorbereid zodat we meteen efficiënt kunnen werken aan jouw wensen.

De introductie zangles van 60 minuten kost €46,25 (excl. 21% btw). Ben je onder de 21 jaar, dan betaal je geen btw.

HOE VAAK WIL JIJ ZANGLES?

Als vocalist bepaal je zelf de regelmaat en de tijdsduur van de
zanglessen waardoor je flexibel bent in je ontwikkelingsplan en
-tempo. Het is natuurlijk mogelijk om privélessen te volgen, maar je kunt ook samen met een vriend of vriendin op zangles komen. Zing je liever
samen met een groep, dan kun je met maximaal 6 personen groepszangles
komen volgen. Maar wij doen niet aan strippenkaarten of abonnementen, want je komt gewoon langs als je iets wilt leren.

VOORBEREIDING

We vragen je minimaal één song voor te bereiden want dan kunnen we meteen doelgericht aan de slag tijdens de eerste zangles. We werken veel met Youtube en Spotify waar veel instrumentale versies van nummers op te vinden zijn. De meeste van onze coaches kunnen ook werken met bladmuziek, maar instrumentale muziektracks hebben de voorkeur zodat wij volledig de focus kunnen leggen op het geven van een goede zangles. Je kunt een instrumentale versie eventueel ook meenemen op een USB-stick. We nemen de lessen namelijk op zodat je de les altijd nog eens kan terug luisteren en neem daarom altijd een USB-stick mee van minimaal 200 MB. Op deze manier kunnen we de opgenomen les meteen meegeven.

LOCATIE ZANGLES Tilburg

Zangles in Tilburg wordt gegeven in Cultuurfabriek Hall of Fame, een locatie die is opgericht door Tilburgse jongeren. Er vinden hier veel activiteiten, concerten en evenementen plaats. Door verschillende subculturen in de stad samen te brengen, zorgt Hall of Fame ervoor dat jongeren zich ontwikkelen en elkaar stimuleren.

De Hall of Fame bevindt zich in de Spoorzone, en die kan u het beste op de volgende manier bereiken:

Met OV 
Op loopafstand van het station. 

Met de auto
De Burgemeester Brokxlaan wordt nog niet door elk navigatiesysteem herkend. In dat geval kiest u als adres NS-Plein 3.

Komende vanaf het NS-Plein slaat u linksaf de Burgemeester Brokxlaan op. Vervolgens gaat u weer de eerste linksaf (na circa 100 meter). Hier bent u aangekomen op het parkeerterrein van de Spoorzone. Hier geldt betaald parkeren. Ook kunt u betaald parkeren langs de Burgemeester Brokxlaan.

De workshop vindt plaats in de oefenruimtes van de Hall of Fame. De ingang vindt u via de ingang van Skatepark Ladybird. (Niet bij de entree pilaar) Dan loopt u de gang door, en neemt u de eerste deur rechts.

 Kijk op het kaartje onderaan deze pagina voor het adres.

Ontmoet onze zangcoaches

Wij zijn getraind door Vocal Center en werken met onze Vocal Essence® zang methodiek. Onze passie is om het maximale uit jouw stem te halen. 

  • Duncan Laurence

    Profielfoto Duncan Laurence met quotes
    Zang/songwriting coach Tilburg en Amsterdam
  • Chantal v. Brummelen

    Profielfoto Chantal van Brummelen met quotes
    Zangcoach Tilburg/Nuenen/Rosmalen

JA, IK WIL ZANGLES IN TILBURG!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.