Zangles SOEST

Tijdens de zangles in Soest helpen we jou te ontdekken wat er mogelijk is met jouw stem door middel van door jou gekozen liedjes. We horen heel vaak: “ik had niet verwacht dat ik dit ooit zou kunnen”. We werken met alle niveaus en doen er alles aan om jouw wensen te vervullen. We werken het liefst met liedjes in plaats van oefeningen. Dit, omdat we ervan overtuigd zijn, dat als je nummers zingt je alle knelpunten tegenkomt die je ook op het podium zou tegenkomen. In de les worden deze knelpunten direct aangepakt. Zingen op zich is al leuk en het allerleukst is de liedjes zingen die je zelf kiest.

HOE LANG WIL JIJ ZANGLES?

Jij bepaalt hoe lang je privé zangles wilt hebben.

Je kan o.a. kiezen uit 30, 60 of 90 minuten. Wees vooral met 30 minuten voorbereid zodat we meteen efficiënt kunnen werken aan jouw wensen.

Je zou dus de ene week 60 minuten en een volgende keer 30 minuten kunnen komen lessen. We laten dat geheel aan jou.

 

Hoe vaak wil jij zangles?

Als vocalist bepaal je zelf de regelmaat en de tijdsduur van de zanglessen waardoor je flexibel bent in je ontwikkelingsplan en -tempo.

Het is natuurlijk mogelijk om privélessen te volgen, maar je kunt ook samen met een vriend of vriendin op zangles komen. Zing je liever samen met een groep, dan kun je met maximaal 6 personen groepszangles komen volgen.

Wil je op meer regelmatige basis les, dan hebben we aantrekkelijke voordeelbundels. Nog steeds alle vrijheid bij het boeken van een les, maar simpelweg voordeliger dan losse lessen.

VOORBEREIDING

We vragen je minimaal één song voor te bereiden want dan kunnen we meteen doelgericht aan de slag tijdens de eerste zangles. We werken veel met Youtube en Spotify waar veel instrumentale versies van nummers op te vinden zijn. De meeste van onze coaches kunnen ook werken met bladmuziek, maar instrumentale muziektracks hebben de voorkeur zodat wij volledig de focus kunnen leggen op het geven van een goede zangles. Je kunt een instrumentale versie eventueel ook meenemen op een USB-stick. We nemen de lessen namelijk op zodat je de les altijd nog eens kan terug luisteren en neem daarom altijd een USB-stick mee van minimaal 200 MB. Op deze manier kunnen we de opgenomen les meteen meegeven.

LOCATIE ZANGLES SOEST

Onze locatie voor zangles in Soest is Stand-By. Stand-by R’n’R Services is een uiterst gemoedelijke muzikale verzamelplek waarbij je direct bij binnenkomst jezelf al helemaal op het podium of in de studio waant. Er wordt les gegeven in de ‘liveroom’ welke uitstekende akoestische eigenschappen heeft (model Sun Studio Memphis), en je met of zonder technische hulpmiddelen (zanginstallatie inclusief monitoring) aan de slag gaat.
Er is daglicht en indien gewenst, comfortabele klimaatbeheersing. De controleruimte/keuken biedt je de mogelijkheid om samen met je coach even bij te komen met (gratis) stroopwafels, koffie, thee en/of limonade. Niet voor niets is deze studio bij velen al gelauwerd als de meest prettige en motiverende muziekruimte in zijn klasse!

Kijk op het kaartje onderaan deze pagina voor het adres.

Ontmoet onze zangcoach

Ik ben getraind door Vocal Center en werk met onze Vocal Essence® zang methodiek. Mijn passie is om het maximale uit jouw stem te halen. 

  • Kika Wilschut

    Profielfoto Kika WilschutZangcoach De Bilt

JA, IK WIL ZANGLES IN SOEST!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.