Zangles Rotterdam

Voor zangles in Rotterdam ben je hier aan het juiste adres. Hier ontdek je je stem en ga je je onzekerheid te lijf! Dat doen we voornamelijk door te werken met liedjes en liever niet met te veel oefeningen. Onze lessen zijn praktijkgericht en doeltreffend en alle niveaus zijn van harte welkom. Vocalisten hebben ervaren dat ze vrijer, voller en energieker klinken na zanglessen van Vocal Center. Wij maken je bewust van de mogelijkheden van jouw stem en zetten jouw stem centraal.

HOE LANG WIL JIJ ZANGLES?

Jij bepaalt hoe lang je privé zangles wilt hebben. Je kan o.a. kiezen uit 30, 60 of 90 minuten. Wees vooral met 30 minuten voorbereid zodat we meteen efficiënt kunnen werken aan jouw wensen.
Je zou dus de ene week 60 minuten en een volgende keer 30 minuten kunnen komen lessen. We laten dat geheel aan jou.

HOE VAAK WIL JIJ ZANGLES?

Als vocalist bepaal je zelf de regelmaat en de tijdsduur van de zanglessen waardoor je flexibel bent in je ontwikkelingsplan en -tempo. Het is natuurlijk mogelijk om privélessen te volgen, maar je kunt ook samen met een vriend of vriendin op zangles komen. Zing je liever samen met een groep, dan kun je met maximaal 6 personen groepszangles komen volgen.

Wil je op meer regelmatige basis les, dan hebben we aantrekkelijke voordeelbundels. Nog steeds alle vrijheid bij het boeken van een les, maar simpelweg voordeliger dan losse lessen.

VOORBEREIDING

We vragen je minimaal één song voor te bereiden want dan kunnen we meteen doelgericht aan de slag tijdens de eerste zangles. We werken veel met Youtube en Spotify waar veel instrumentale versies van nummers op te vinden zijn. De meeste van onze coaches kunnen ook werken met bladmuziek, maar instrumentale muziektracks hebben de voorkeur zodat wij volledig de focus kunnen leggen op het geven van een goede zangles. Je kunt een instrumentale versie eventueel ook meenemen op een USB-stick. We nemen de lessen namelijk op zodat je de les altijd nog eens kan terug luisteren en neem daarom altijd een USB-stick mee van minimaal 200 MB. Op deze manier kunnen we de opgenomen les meteen meegeven.

LOCATIE ZANGLES Rotterdam 

Voor zangles in Rotterdam ben je welkom op onze locatie Sound Community, ook wel School of Rock genoemd. Het is een gezellige en muzikale plek omdat er ook andere muzieklessen worden gegeven zoals gitaar- en saxofoonlessen. In 2009 is Sound Community opgericht door slagwerker Alexander Bergmann.

Mocht je met de auto komen dan is het betaald parkeren tot 18:00 uur. Je kan naast het gebouw van Sound Community of beneden op de Oostzeedijk parkeren. Voor het openbaar vervoer kun je met metro A,B en C uitstappen bij halte Oostplein of Gerdesiaweg en dan is het een kleine 5 minuten lopen. Of je neemt tram 21 of 24 en dan uitstappen bij halte Willem Ruyslaan en dan is Sound Community op een steenworp afstand.

Kijk op het kaartje onderaan deze pagina voor het adres.

Ontmoet onze zangcoach 

Ik ben getraind door Vocal Center en werk met onze Vocal Essence® zang methodiek. Mijn passie is om het maximale uit jouw stem te halen. 

  • Nicole van Hulst


    Zangcoach Rotterdam/Den Haag/Zoetermeer

JA, IK WIL ZANGLES IN ROTTERDAM!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.