Zangles Rosmalen

Tijdens de zangles in Rosmalen helpen we jou te ontdekken wat er mogelijk is met jouw stem door middel van door jou gekozen liedjes. We horen heel vaak: “ik had niet verwacht dat ik dit ooit zou kunnen”. We werken met alle niveaus en doen er alles aan om jouw wensen te vervullen. We werken niet met strippenkaarten of abonnementen, maar je komt als je iets wil leren. We werken het liefst met liedjes in plaats van oefeningen. Dit, omdat we ervan overtuigd zijn, dat als je nummers zingt je alle knelpunten tegenkomt die je ook op het podium zou tegenkomen. In de les worden deze knelpunten direct aangepakt. Zingen op zich is al leuk en het allerleukst is de liedjes zingen die je zelf kiest.

INTRODUCTIE ZANGLES

Bij de meeste van onze coaches heb je de mogelijkheid om een introductieles te volgen, zodat je kennis kunt maken met onze manier van lesgeven en natuurlijk met de coach. Deze introductieles staat in het teken van wederzijds kennismaken en we gaan meteen aan de slag. Wees dus voorbereid zodat we meteen efficiënt kunnen werken aan jouw wensen.

De introductie zangles van 60 minuten kost €46,25 (excl. 21% btw). Ben je onder de 21 jaar, dan betaal je geen btw.

HOE VAAK WIL JIJ ZANGLES?

Als vocalist bepaal je zelf de regelmaat en de tijdsduur van de
zanglessen waardoor je flexibel bent in je ontwikkelingsplan en
-tempo. Het is natuurlijk mogelijk om privélessen te volgen, maar je kunt ook samen met een vriend of vriendin op zangles komen. Zing je liever
samen met een groep, dan kun je met maximaal 6 personen groepszangles
komen volgen. Maar wij doen niet aan strippenkaarten of abonnementen, want je komt gewoon langs als je iets wilt leren.

VOORBEREIDING

We vragen je minimaal één song voor te bereiden want dan kunnen we meteen doelgericht aan de slag tijdens de eerste zangles. We werken veel met Youtube en Spotify waar veel instrumentale versies van nummers op te vinden zijn. De meeste van onze coaches kunnen ook werken met bladmuziek, maar instrumentale muziektracks hebben de voorkeur zodat wij volledig de focus kunnen leggen op het geven van een goede zangles. Je kunt een instrumentale versie eventueel ook meenemen op een USB-stick. We nemen de lessen namelijk op zodat je de les altijd nog eens kan terug luisteren en neem daarom altijd een USB-stick mee van minimaal 200 MB. Op deze manier kunnen we de opgenomen les meteen meegeven.

LOCATIE ZANGLES

Onze locatie voor zangles in Rosmalen is Perron 3. Deze locatie wordt ook wel het culturele hart van Rosmalen en omstreken genoemd. Naast zanglessen kan je hier verschillende voorstellingen en films bezoeken. Perron 3 ligt op loopafstand van het station. Tevens kun je gratis parkeren op het naastgelegen parkeerterrein. Als je voor of na je zangles nog iets zou willen eten of drinken, dan kan dat in het Grand Café.

Kijk op het kaartje onderaan deze pagina voor het adres.

Ontmoet onze zangcoach

Ik ben getraind door Vocal Center en werk met onze Vocal Essence® zang methodiek. Mijn passie is om het maximale uit jouw stem te halen. 

  • Chantal v. Brummelen

    Profielfoto Chantal van Brummelen met quotes
    Zangcoach Tilburg/Nuenen/Rosmalen

JA, IK WIL ZANGLES IN ROSMALEN!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.