Zangles Nuenen

Voor zangles in Nuenen kan je terecht in de plaats waar we zijn neergestreken met een aantal topcoaches van Vocal Center. Slechts op een steenworp afstand van Eindhoven en zij helpen jou om te ontdekken wat er mogelijk is met jouw stem. Vocalisten van alle niveaus zijn welkom om te leren door middel van het zingen van liedjes. Wij werken minder met oefeningen omdat we ervan overtuigd zijn dat je beter leert door te doen waar je voor gekomen bent: liedjes zingen! Spelenderwijs leren is het meest effectief en het meest praktisch.

INTRODUCTIE ZANGLES

Bij de meeste van onze coaches heb je de mogelijkheid om een introductieles te volgen, zodat je kennis kunt maken met onze manier van lesgeven en natuurlijk met de coach. Deze introductieles staat in het teken van wederzijds kennismaken en we gaan meteen aan de slag. Wees dus voorbereid zodat we meteen efficiënt kunnen werken aan jouw wensen.

De introductie zangles van 60 minuten kost €46,25 (excl. 21% btw). Ben je onder de 21 jaar, dan betaal je geen btw.

HOE VAAK WIL JIJ ZANGLES?

Als vocalist bepaal je zelf de regelmaat en de tijdsduur van de
zanglessen waardoor je flexibel bent in je ontwikkelingsplan en
-tempo. Het is natuurlijk mogelijk om privélessen te volgen, maar je kunt ook samen met een vriend of vriendin op zangles komen. Zing je liever
samen met een groep, dan kun je met maximaal 6 personen groepszangles
komen volgen. Maar wij doen niet aan strippenkaarten of abonnementen, want je komt gewoon langs als je iets wilt leren.

VOORBEREIDING

We vragen je minimaal één song voor te bereiden want dan kunnen we meteen doelgericht aan de slag tijdens de eerste zangles. We werken veel met Youtube en Spotify waar veel instrumentale versies van nummers op te vinden zijn. De meeste van onze coaches kunnen ook werken met bladmuziek, maar instrumentale muziektracks hebben de voorkeur zodat wij volledig de focus kunnen leggen op het geven van een goede zangles. Je kunt een instrumentale versie eventueel ook meenemen op een USB-stick. We nemen de lessen namelijk op zodat je de les altijd nog eens kan terug luisteren en neem daarom altijd een USB-stick mee van minimaal 200 MB. Op deze manier kunnen we de opgenomen les meteen meegeven.

LOCATIE ZANGLES NUENEN

Zangles in Nuenen en zangles in Eindhoven geven wij in Het Klooster. Het pittoreske dorpje Nuenen ligt onder de rook van Eindhoven. Vocal Center heeft daar sinds september 2015 een eigen leslokaal, gelegen op de begane grond, met een eigen wachtruimte en garderobe, en uitzicht op de binnentuin. De bijzondere monumentale locatie ademt een fijne en rustige sfeer, en biedt een aantal extra faciliteiten, zoals het restaurant en de eigen parkeergelegenheid aan de achterzijde van het gebouw. Bij Vocal Center Nuenen ben je meer dan welkom, de koffie (en limonade voor de kleintjes) staat altijd klaar. 

Kijk op het kaartje onderaan deze pagina voor het adres.

ONtmoet onze zangcoaches 

Wij zijn getraind door Vocal Center en werken met onze Vocal Essence® zang methodiek. Onze passie is om het maximale uit jouw stem te halen.

 • Joyce van der Sangen

  Profielfoto Joyce van der Sangen met quote
  Zangcoach Uden/Nuenen
 • Chantal v. Brummelen

  Profielfoto Chantal van Brummelen met quotes
  Zangcoach Tilburg/Nuenen/Rosmalen

 • Paula Snoeren

  Profielfoto Paula Snoeren
  Zangcoach Nuenen

JA, IK WIL ZANGLES IN NUENEN!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.