Zangles Nijmegen

Voor zangles in Nijmegen helpt onze coach jou graag bij het leren zingen van de nummers die je altijd al had willen zingen. Door middel van Vocal Essence ® bereik je met een paar kleine aanpassingen, dingen die je eerder niet voor mogelijk had gehouden. Het leuke is dat iedereen welkom is, want welk niveau je ook hebt, wij helpen je graag. In onze lessen ben je het grootste gedeelte van de les aan het zingen, omdat wij geloven dat je op deze manier het snelst je doel bereikt: een nummer zingen op de manier waarop jij wilt dat het klinkt. Want jij staat centraal als vocalist en we zullen, met wat jij wilt, aan de slag gaan. Lekker praktisch en leuk!

HOE LANG WIL JIJ ZANGLES?

Jij bepaalt hoe lang je privé zangles wilt hebben.

Je kan o.a. kiezen uit 30, 60 of 90 minuten. Wees vooral met 30 minuten voorbereid zodat we meteen efficiënt kunnen werken aan jouw wensen.

Je zou dus de ene week 60 minuten en een volgende keer 30 minuten kunnen komen lessen. We laten dat geheel aan jou.

 

Hoe vaak wil jij zangles?

Als vocalist bepaal je zelf de regelmaat en de tijdsduur van de zanglessen waardoor je flexibel bent in je ontwikkelingsplan en -tempo.

Het is natuurlijk mogelijk om privélessen te volgen, maar je kunt ook samen met een vriend of vriendin op zangles komen. Zing je liever samen met een groep, dan kun je met maximaal 6 personen groepszangles komen volgen.

Wil je op meer regelmatige basis les, dan hebben we aantrekkelijke voordeelbundels. Nog steeds alle vrijheid bij het boeken van een les, maar simpelweg voordeliger dan losse lessen.

VOORBEREIDING

We vragen je minimaal één song voor te bereiden want dan kunnen we meteen doelgericht aan de slag tijdens de eerste zangles. We werken veel met Youtube en Spotify waar veel instrumentale versies van nummers op te vinden zijn. De meeste van onze coaches kunnen ook werken met bladmuziek, maar instrumentale muziektracks hebben de voorkeur zodat wij volledig de focus kunnen leggen op het geven van een goede zangles. Je kunt een instrumentale versie eventueel ook meenemen op een USB-stick. We nemen de lessen namelijk op zodat je de les altijd nog eens kan terug luisteren en neem daarom altijd een USB-stick mee van minimaal 200 MB. Op deze manier kunnen we de opgenomen les meteen meegeven.

LOCATIE ZANGLES Nijmegen

De zanglessen in Nijmegen worden gegeven in het Honigcomplex. Meer over deze locatie kun je vinden op Oefenruimte.nu. De ingang van onze lesruimte is hetzelfde als Riverland Healthcenter. Het Honigcomplex is in 2011 opgezet door Sander Heijmans en Lavrans Calis. Zij wilden zo de muzikale creativiteit in Nijmegen en omgeving bevorderen. Wij zijn blij dat wij kunnen bijdragen aan het bevorderen van de muzikale creativiteit in Nijmegen. 

De locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto via de stad of de nieuwe Waalbrug en je kunt er gratis parkeren. Mocht je met het openbaar vervoer komen dan kan je vanaf station Nijmegen Bus 3, 5 of Bus 85 nemen en dan is het vanaf halte Havenweg nog 400m lopen.

Kijk op het kaartje onderaan deze pagina voor het adres.

Ontmoet onze zangcoach 

Ik ben getraind door Vocal Center en werk met onze Vocal Essence® zang methodiek. Mijn passie is om het maximale uit jouw stem te halen. 

 • Jacqueline Aronson

  Profielfoto Jacqueline AronsonZangcoach Arnhem/Nijmegen

JA, IK WIL ZANGLES IN NIJMEGEN!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.  Warning: Illegal string offset 'data-lazy' in /home/customer/www/vocalcenter.nl/public_html/wp-content/plugins/builder-maps-pro/templates/template-maps-pro.php on line 84
  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/vocalcenter.nl/public_html/wp-content/themes/themify-ultra/themify/themify-builder/includes/components/base.php on line 1142
  >
  Vocal Center Nijmegen Oefenruimte.nu Waalbandijk 10 6541 AJ Nijmegen