Zangles in Mill

Jij zoekt zangles in Mill? Vocal Center werkt met meerdere zangcoaches en we werken met vocalisten van alle niveaus. In onze zanglessen zijn we vooral veel aan het zingen en leer je al zingend over de werking van de stem en hoe jij het maximale uit je stem kunt halen. Iedere zangles is voor ons maatwerk en jij bent degene die bepaalt waar je aan wilt werken. Vocalisten hebben ervaren dat ze vrijer, voller en energieker klinken na zanglessen van Vocal Center. Wij maken je bewust van de mogelijkheden van jouw stem en zetten jouw stem centraal.

HOE LANG WIL JIJ ZANGLES?

Jij bepaalt hoe lang je privé zangles wilt hebben.

Je kan o.a. kiezen uit 30, 60 of 90 minuten. Wees vooral met 30 minuten voorbereid zodat we meteen efficiënt kunnen werken aan jouw wensen.

Je zou dus de ene week 60 minuten en een volgende keer 30 minuten kunnen komen lessen. We laten dat geheel aan jou.

 

Hoe vaak wil jij zangles?

Als vocalist bepaal je zelf de regelmaat en de tijdsduur van de zanglessen waardoor je flexibel bent in je ontwikkelingsplan en -tempo.

Het is natuurlijk mogelijk om privélessen te volgen, maar je kunt ook samen met een vriend of vriendin op zangles komen. Zing je liever samen met een groep, dan kun je met maximaal 6 personen groepszangles komen volgen.

Wil je op meer regelmatige basis les, dan hebben we aantrekkelijke voordeelbundels. Nog steeds alle vrijheid bij het boeken van een les, maar simpelweg voordeliger dan losse lessen.

VOORBEREIDING

We vragen je minimaal één song voor te bereiden want dan kunnen we meteen doelgericht aan de slag tijdens de eerste zangles. We werken veel met Youtube en Spotify waar veel instrumentale versies van nummers op te vinden zijn. De meeste van onze coaches kunnen ook werken met bladmuziek, maar instrumentale muziektracks hebben de voorkeur zodat wij volledig de focus kunnen leggen op het geven van een goede zangles. Je kunt een instrumentale versie eventueel ook meenemen op een USB-stick. We nemen de lessen namelijk op zodat je de les altijd nog eens kan terug luisteren en neem daarom altijd een USB-stick mee van minimaal 200 MB. Op deze manier kunnen we de opgenomen les meteen meegeven.

LOCATIE ZANGLES MILL

Zangles in Mill wordt gegeven in een lesruimte onder het dak van Music Fun Mill (dependance van Vocal Center Uden).

Music Fun Mill is de muziekschool van Mill waar de zangafdeling door Vocal Center Uden wordt beheerd. De muziekschool heeft een prachtige locatie in een oude schuur/stal die helemaal gerenoveerd is als geweldige muziekschool. Music Fun organiseert zelf instrumentlessen, de zanglessen vallen onder Vocal Center. Onze locatie in Mill is het beste bereikbaar met eigen vervoer. Vanuit de Graafseweg draai je de Gagelweg op. Rij de Gagelweg helemaal af en vindt aan de linkerkant een zwarte boerderij. Je herkent het aan het naam logo bord van Music Fun.
Je kunt voor de deur parkeren. Onze lesruimte is direct naast de algemene ruimte te vinden op de begane grond. Wacht bij binnenkomst in de algemene ruimte, de coach komt jou daar op halen.

Muziekschool Music Fun Mill

Kijk op het kaartje onderaan deze pagina voor de adressen.

ONTMOET ONZE ZANGCOACHES

Wij zijn getraind door Vocal Center en werken met onze Vocal Essence® zang methodiek. Onze passie is om het maximale uit jouw stem te halen.

 • Stefanie Achterberg

  Profielfoto Stefanie AchterbergZangcoach Eindhoven/Nuenen/Mill/Uden

 • Joyce van der Sangen


  Zangcoach Uden/Nuenen/Mill

JA, IK WIL ZANGLES IN MILL!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.  Warning: Illegal string offset 'data-lazy' in /home/customer/www/vocalcenter.nl/public_html/wp-content/plugins/builder-maps-pro/templates/template-maps-pro.php on line 84
  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/vocalcenter.nl/public_html/wp-content/themes/themify-ultra/themify/themify-builder/includes/components/base.php on line 1142
  >
  Vocal Center Mill  Gagelweg 11 5451 NE Mill