Zangles Groningen

Zangles in Groningen is geschikt voor vocalisten van alle niveaus. In onze zanglessen zijn we vooral veel aan het zingen en leer je al zingend over de werking van de stem en hoe jij het maximale uit je stem kunt halen. Iedere zangles is voor ons maatwerk en jij bent degene die bepaalt waar je aan wilt werken. Vocalisten hebben ervaren dat ze vrijer, voller en energieker klinken na zanglessen van Vocal Center. Wij maken je bewust van de mogelijkheden van jouw stem en zetten jouw stem centraal.

INTRODUCTIE ZANGLES

Bij de meeste van onze coaches heb je de mogelijkheid om een
introductieles te volgen, zodat je kennis kunt maken met onze manier
van lesgeven en natuurlijk met de coach. Deze introductieles staat in
het teken van wederzijds kennismaken en we gaan meteen aan de slag. Wees dus voorbereid zodat we meteen efficiënt kunnen werken aan jouw wensen.

De introductie zangles van 60 minuten kost €46,25 (excl. 21% btw). Ben
je onder de 21 jaar, dan betaal je geen btw.

HOE VAAK WIL JIJ ZANGLES?

Als vocalist bepaal je zelf de regelmaat en de tijdsduur van de
zanglessen waardoor je flexibel bent in je ontwikkelingsplan en
-tempo. Het is natuurlijk mogelijk om privélessen te volgen, maar je kunt ook samen met een vriend of vriendin op zangles komen. Zing je liever
samen met een groep, dan kun je met maximaal 6 personen groepszangles
komen volgen. Maar wij doen niet aan strippenkaarten of abonnementen, want je komt gewoon langs als je iets wilt leren.

VOORBEREIDING

We vragen je minimaal één song voor te bereiden want dan kunnen we meteen doelgericht aan de slag tijdens de eerste zangles. We werken veel met Youtube en Spotify waar veel instrumentale versies van nummers op te vinden zijn. De meeste van onze coaches kunnen ook werken met bladmuziek, maar instrumentale muziektracks hebben de voorkeur zodat wij volledig de focus kunnen leggen op het geven van een goede zangles. Je kunt een instrumentale versie eventueel ook meenemen op een USB-stick. We nemen de lessen namelijk op zodat je de les altijd nog eens kan terug luisteren en neem daarom altijd een
USB-stick mee van minimaal 200 MB. Op deze manier kunnen we de opgenomen les meteen meegeven.

LOCATIE ZANGLES GRONINGEN

In Groningen worden onze zanglessen gegeven in Muziek Organisatie Noord. Daar kan je niet alleen lesruimtes maar ook een opname studio en een cafe met podium vinden. Op dit podium kunnen zowel grote als kleine bands spelen. Je kunt hier dus zo goed als alles op het gebied van muziek doen en vinden.

Als je met de auto komt, kan je gratis parkeren voor MONoord zelf en als je met de fiets komt dan is er een fietsenrek aanwezig.
Vanaf Station Groningen pak je Qbuzz 3 richting Groningen Lewenborg, uitstaphalte ‘Langszij’, dan is het nog 8min lopen. Of Qbuzz 6 richting Appingedam, uitstaphalte ‘Ringweg Oost’, dan is het nog 10 minuten lopen. 

Kijk op het kaartje onderaan deze pagina voor het adres.

ONTMOET ONZE ZANGCOACH

Ik ben getraind door Vocal Center en werk met onze Vocal Essence® zang methodiek. Mijn passie is om het maximale uit jouw stem te halen. 

  • Jody Bhe

    Profielfoto Jody Bhe met quotes
    Zangcoach Groningen/Den Haag

     

JA, IK WIL ZANGLES IN GRONINGEN!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.


CONTACTGEGEVENS

Stichting Vocal Center Nederland
Moerasbos 24
3411 WD Lopik

Dennis Ansems:
E-mail: dennis@vocalcenter.nl
Tel.: 06 – 21 24 43 75

Robin van Beek:
E-mail: robin@vocalcenter.nl

VOLG ONS