Zangles Eindhoven

De topcoaches van Vocal Center helpen jou te ontdekken wat er mogelijk is met jouw stem. Voor zangles in regio Eindhoven zijn vocalisten van alle niveaus welkom om te leren door middel van het zingen van liedjes. Wij zijn ervan overtuigd dat je beter leert door te doen waar je voor gekomen bent: liedjes zingen. Spelenderwijs leren is het meest effectief en het meest praktisch. Vocalisten ervaren dat ze vrijer, voller en energieker klinken na zanglessen van Vocal Center. Wij maken je bewust van de mogelijkheden van jouw stem en zetten jouw stem centraal.

HOE LANG WIL JIJ ZANGLES?

Jij bepaalt hoe lang je privé zangles wilt hebben.

Je kan o.a. kiezen uit 30, 60 of 90 minuten. Wees vooral met 30 minuten voorbereid zodat we meteen efficiënt kunnen werken aan jouw wensen.

Je zou dus de ene week 60 minuten en een volgende keer 30 minuten kunnen komen lessen. We laten dat geheel aan jou.

 

Hoe vaak wil jij zangles?

Als vocalist bepaal je zelf de regelmaat en de tijdsduur van de zanglessen waardoor je flexibel bent in je ontwikkelingsplan en -tempo.

Het is natuurlijk mogelijk om privélessen te volgen, maar je kunt ook samen met een vriend of vriendin op zangles komen. Zing je liever samen met een groep, dan kun je met maximaal 6 personen groepszangles komen volgen.

Wil je op meer regelmatige basis les, dan hebben we aantrekkelijke voordeelbundels. Nog steeds alle vrijheid bij het boeken van een les, maar simpelweg voordeliger dan losse lessen.

VOORBEREIDING

We vragen je minimaal één song voor te bereiden want dan kunnen we meteen doelgericht aan de slag tijdens de eerste zangles. We werken veel met Youtube en Spotify waar veel instrumentale versies van nummers op te vinden zijn. De meeste van onze coaches kunnen ook werken met bladmuziek, maar instrumentale muziektracks hebben de voorkeur zodat wij volledig de focus kunnen leggen op het geven van een goede zangles. Je kunt een instrumentale versie eventueel ook meenemen op een USB-stick. We nemen de lessen namelijk op zodat je de les altijd nog eens kan terug luisteren en neem daarom altijd een USB-stick mee van minimaal 200 MB. Op deze manier kunnen we de opgenomen les meteen meegeven.

LOCATIE ZANGLES EINDHOVEN

Zangles in Eindhoven wordt gegeven in De Oefenruimte in Eindhoven. De Oefenruimte is een repetitieruimte met 10 verschillende ruimtes, waar zowel bands als solisten kunnen repeteren. Ook is er een studio met producer aanwezig, waar je je eigen muziek kunt opnemen!

Kom je met de auto? Dan kun je deze gratis parkeren voor de deur!

Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan Stadsbus lijn 5 ‘t Hofke; deze lijn vertrekt vanaf het treinstation Eindhoven Centraal aan de kant van het busstation. Stap uit bij halte Heerbaan. Vanaf deze bushalte ben je binnen enkele minuten lopen bij De Oefenruimte.


Zangles voor de regio Eindhoven geven wij ook in Nuenen: Het Klooster. Het pittoreske dorpje Nuenen ligt onder de rook van Eindhoven. Vocal Center heeft daar sinds september 2015 een eigen leslokaal, gelegen op de begane grond, met een eigen wachtruimte en garderobe, en uitzicht op de binnentuin. De bijzondere monumentale locatie ademt een fijne en rustige sfeer, en biedt een aantal extra faciliteiten, zoals het restaurant en de eigen parkeergelegenheid aan de achterzijde van het gebouw. Bij Vocal Center Nuenen ben je meer dan welkom, de koffie (en limonade voor de kleintjes) staat altijd klaar. 

Kijk op het kaartje onderaan deze pagina voor het adres.

ONTMOET ONZE ZANGCOACHES

Wij zijn getraind door Vocal Center en werken met onze Vocal Essence® zang methodiek. Onze passie is om het maximale uit jouw stem te halen. 

  • Joyce van der Sangen


    Zangcoach Uden/Nuenen/Mill

  • Annemiek Vendelmans


    Zangcoach Oss/Hintham/Uden/Nuenen

  • Stefanie Achterberg

    Profielfoto Stefanie AchterbergZangcoach Eindhoven/Nuenen/Mill/Uden

JA, IK WIL ZANGLES IN EINDHOVEN!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.