Zangles Eindhoven

De topcoaches van Vocal Center helpen jou te ontdekken wat er mogelijk is met jouw stem. Voor zangles in regio Eindhoven zijn vocalisten van alle niveaus welkom om te leren door middel van het zingen van liedjes. Wij zijn ervan overtuigd dat je beter leert door te doen waar je voor gekomen bent: liedjes zingen. Spelenderwijs leren is het meest effectief en het meest praktisch. Vocalisten ervaren dat ze vrijer, voller en energieker klinken na zanglessen van Vocal Center. Wij maken je bewust van de mogelijkheden van jouw stem en zetten jouw stem centraal.

INTRODUCTIE ZANGLES

Bij de meeste van onze coaches heb je de mogelijkheid om een introductieles te volgen, zodat je kennis kunt maken met onze manier van lesgeven en natuurlijk met de coach. Deze introductieles staat in het teken van wederzijds kennismaken en we gaan meteen aan de slag. Wees dus voorbereid zodat we meteen efficiënt kunnen werken aan jouw wensen.

De introductie zangles van 60 minuten kost €46,25 (excl. 21% btw). Ben je onder de 21 jaar, dan betaal je geen btw.

HOE VAAK WIL JIJ ZANGLES?

Als vocalist bepaal je zelf de regelmaat en de tijdsduur van de
zanglessen waardoor je flexibel bent in je ontwikkelingsplan en
-tempo. Het is natuurlijk mogelijk om privélessen te volgen, maar je kunt ook samen met een vriend of vriendin op zangles komen. Zing je liever
samen met een groep, dan kun je met maximaal 6 personen groepszangles
komen volgen. Maar wij doen niet aan strippenkaarten of abonnementen, want je komt gewoon langs als je iets wilt leren.

VOORBEREIDING

We vragen je minimaal één song voor te bereiden want dan kunnen we meteen doelgericht aan de slag tijdens de eerste zangles. We werken veel met Youtube en Spotify waar veel instrumentale versies van nummers op te vinden zijn. De meeste van onze coaches kunnen ook werken met bladmuziek, maar instrumentale muziektracks hebben de voorkeur zodat wij volledig de focus kunnen leggen op het geven van een goede zangles. Je kunt een instrumentale versie eventueel ook meenemen op een USB-stick. We nemen de lessen namelijk op zodat je de les altijd nog eens kan terug luisteren en neem daarom altijd een USB-stick mee van minimaal 200 MB. Op deze manier kunnen we de opgenomen les meteen meegeven.

LOCATIE ZANGLES EINDHOVEN

Zangles in regio Eindhoven geven wij in Nuenen: Het Klooster. Het pittoreske dorpje Nuenen ligt onder de rook van Eindhoven. Vocal Center heeft daar sinds september 2015 een eigen leslokaal, gelegen op de begane grond, met een eigen wachtruimte en garderobe, en uitzicht op de binnentuin. De bijzondere monumentale locatie ademt een fijne en rustige sfeer, en biedt een aantal extra faciliteiten, zoals het restaurant en de eigen parkeergelegenheid aan de achterzijde van het gebouw. Bij Vocal Center Nuenen ben je meer dan welkom, de koffie (en limonade voor de kleintjes) staat altijd klaar. 

Kijk op het kaartje onderaan deze pagina voor het adres.

ONTMOET ONZE ZANGCOACHES

Wij zijn getraind door Vocal Center en werken met onze Vocal Essence® zang methodiek. Onze passie is om het maximale uit jouw stem te halen. 

  • Chantal v. Brummelen

    Profielfoto Chantal van Brummelen met quotes
    Zangcoach Tilburg/Nuenen/Rosmalen

  • Paula Snoeren

    Profielfoto Paula Snoeren
    Zangcoach Nuenen

JA, IK WIL ZANGLES IN EINDHOVEN!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.