Zangles Den Haag

Voor zangles in Den Haag helpen onze energieke coaches je graag bij het ontdekken van je stem en je zal snel merken dat je meer kunt dan je ooit had durven dromen! Door middel van zingen ontdek je spelenderwijs wat er allemaal mogelijk is met jouw stem. Geen eindeloze oefeningen maar nummers zingen, omdat wij ervan overtuigd zijn dat je spelenderwijs het snelst en het meest effectief leert. Vocalisten hebben ervaren dat ze vrijer, voller en energieker klinken na zanglessen van Vocal Center. Wij maken je bewust van de mogelijkheden van jouw stem en zetten jouw stem centraal.

HOE LANG WIL JIJ ZANGLES?

Jij bepaalt hoe lang je privé zangles wilt hebben. Je kan o.a. kiezen uit 30, 60 of 90 minuten. Wees vooral met 30 minuten voorbereid zodat we meteen efficiënt kunnen werken aan jouw wensen.
Zo zou je de ene week 60 minuten en een volgende keer 30 minuten kunnen komen lessen. We laten dat geheel aan jou.

HOE VAAK WIL JIJ ZANGLES?

Als vocalist bepaal je zelf de regelmaat en de tijdsduur van de zanglessen waardoor je flexibel bent in je ontwikkelingsplan en -tempo. Het is natuurlijk mogelijk om privélessen te volgen, maar je kunt ook samen met een vriend of vriendin op zangles komen. Zing je liever samen met een groep, dan kun je met maximaal 6 personen groepszangles komen volgen.

Wil je op meer regelmatige basis les, dan hebben we aantrekkelijke voordeelbundels. Nog steeds alle vrijheid bij het boeken van een les, maar simpelweg voordeliger dan losse lessen.

VOORBEREIDING

We vragen je minimaal één song voor te bereiden want dan kunnen we meteen doelgericht aan de slag tijdens de eerste zangles. We werken veel met Youtube en Spotify waar veel instrumentale versies van nummers op te vinden zijn. De meeste van onze coaches kunnen ook werken met bladmuziek, maar instrumentale muziektracks hebben de voorkeur zodat wij volledig de focus kunnen leggen op het geven van een goede zangles. Je kunt een instrumentale versie eventueel ook meenemen op een USB-stick. We nemen de lessen namelijk op zodat je de les altijd nog eens kan terug luisteren en neem daarom altijd een USB-stick mee van minimaal 200 MB. Op deze manier kunnen we de opgenomen les meteen meegeven.

LOCATIE ZANGLES DEN HAAG

In Popradar Den Haag worden onze zanglessen in Den Haag verzorgd. Naast de facilitieiten voor muzikanten, organiseert het HPC ook verschillende festivals zoals Haagse Pop Week en Plein Open. Als je met de auto komt dan zijn er in de omgeving genoeg gratis parkeerplekken. Verder zijn er fietsenrekken om je fiets te stallen en er stoppen verschillende trams en bussen in de buurt van het HPC.

Kijk op het kaartje onderaan deze pagina voor het adres.

ONTMOET ONZE ZANGCOACH 

Ik ben getraind door Vocal Center en werk met onze Vocal Essence® zang methodiek. Mijn passie is om het maximale uit jouw stem te halen. 

 • Jody Bhe

  Profielfoto Jody Bhe met quotes
  Zangcoach Groningen/Den Haag

   

 • Nicole van Hulst

  Profielfoto Nicole van Hulst met quotes
  Zangcoach Rotterdam/Den Haag

   

JA, IK WIL ZANGLES IN DEN HAAG!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.