Zangles Den Bosch

Zangles in regio Den Bosch wordt gegeven in Rosmalen en dat is slechts 7 minuten rijden met de trein vanaf centrum Den Bosch. Tijdens de lessen leren we jou door middel van songs wat er allemaal mogelijk is met jouw stem. Dat is meestal meer dan je ooit had gedacht. We werken met alle niveaus en doen er alles aan om jouw wensen te vervullen. Geen abonnementen of strippenkaarten, want je kunt langs komen wanneer jij zin hebt om te zingen en te leren. Vocalisten hebben ervaren dat ze vrijer, voller en energieker klinken na zanglessen van Vocal Center. Wij maken je bewust van de mogelijkheden van jouw stem en zetten jouw stem centraal.

INTRODUCTIE ZANGLES

Bij de meeste van onze coaches heb je de mogelijkheid om een introductieles te volgen, zodat je kennis kunt maken met onze manier van lesgeven en natuurlijk met de coach. Deze introductieles staat in het teken van wederzijds kennismaken en we gaan meteen aan de slag. Wees dus voorbereid zodat we meteen efficiënt kunnen werken aan jouw wensen.

De introductie zangles van 60 minuten kost €46,25 (excl. 21% btw). Ben je onder de 21 jaar, dan betaal je geen btw.

HOE VAAK WIL JIJ ZANGLES?

Als vocalist bepaal je zelf de regelmaat en de tijdsduur van de
zanglessen waardoor je flexibel bent in je ontwikkelingsplan en
-tempo. Het is natuurlijk mogelijk om privélessen te volgen, maar je kunt ook samen met een vriend of vriendin op zangles komen. Zing je liever
samen met een groep, dan kun je met maximaal 6 personen groepszangles
komen volgen. Maar wij doen niet aan strippenkaarten of abonnementen, want je komt gewoon langs als je iets wilt leren.

VOORBEREIDING

We vragen je minimaal één song voor te bereiden want dan kunnen we meteen doelgericht aan de slag tijdens de eerste zangles. We werken veel met Youtube en Spotify waar veel instrumentale versies van nummers op te vinden zijn. De meeste van onze coaches kunnen ook werken met bladmuziek, maar instrumentale muziektracks hebben de voorkeur zodat wij volledig de focus kunnen leggen op het geven van een goede zangles. Je kunt een instrumentale versie eventueel ook meenemen op een USB-stick. We nemen de lessen namelijk op zodat je de les altijd nog eens kan terug luisteren en neem daarom altijd een USB-stick mee van minimaal 200 MB. Op deze manier kunnen we de opgenomen les meteen meegeven.

LOCATIE ZANGLES DEN BOSCH

Zangles in regio Den Bosch wordt aangeboden in Perron 3 te Rosmalen. Perron 3 wordt ook wel het culturele hart van Rosmalen genoemd. Naast zanglessen volgen kun je hier ook voorstellingen en films bezoeken. Perron 3 ligt op loopafstand van het station, en mocht je met de auto komen dan kun je gratis op het parkeerterrein parkeren. Als je iets wilt eten of drinken dan kan dat in het Grand Café.

Kijk op het kaartje onderaan deze pagina voor het adres

ONTMOET ONZE ZANGCOACH

Ik ben getraind door Vocal Center en werk met onze Vocal Essence® zang methodiek. Mijn passie is om het maximale uit jouw stem te halen. 

  • Chantal v. Brummelen

    Profielfoto Chantal van Brummelen met quotes
    Zangcoach Tilburg/Nuenen/Rosmalen

JA, IK WIL ZANGLES IN DEN BOSCH!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.