Zangles Den Bosch

Zangles in regio Den Bosch worden gegeven aan vocalisten van alle niveaus. In onze zanglessen zijn we vooral veel aan het zingen en leer je al zingend over de werking van de stem en hoe jij het maximale uit je stem kunt halen. Iedere zangles is voor ons maatwerk en jij bent degene die bepaalt waar je aan wilt werken. Vocalisten hebben ervaren dat ze vrijer, voller en energieker klinken na zanglessen van Vocal Center. Wij maken je bewust van de mogelijkheden van jouw stem en zetten jouw stem centraal.

HOE LANG WIL JIJ ZANGLES?

Jij bepaalt hoe lang je privé zangles wilt hebben.

Je kan o.a. kiezen uit 30, 60 of 90 minuten. Wees vooral met 30 minuten voorbereid zodat we meteen efficiënt kunnen werken aan jouw wensen.

Je zou dus de ene week 60 minuten en een volgende keer 30 minuten kunnen komen lessen. We laten dat geheel aan jou.

 

Hoe vaak wil jij zangles?

Als vocalist bepaal je zelf de regelmaat en de tijdsduur van de zanglessen waardoor je flexibel bent in je ontwikkelingsplan en -tempo.

Het is natuurlijk mogelijk om privélessen te volgen, maar je kunt ook samen met een vriend of vriendin op zangles komen. Zing je liever samen met een groep, dan kun je met maximaal 6 personen groepszangles komen volgen.

Wil je op meer regelmatige basis les, dan hebben we aantrekkelijke voordeelbundels. Nog steeds alle vrijheid bij het boeken van een les, maar simpelweg voordeliger dan losse lessen.

VOORBEREIDING

We vragen je minimaal één song voor te bereiden want dan kunnen we meteen doelgericht aan de slag tijdens de eerste zangles. We werken veel met Youtube en Spotify waar veel instrumentale versies van nummers op te vinden zijn. De meeste van onze coaches kunnen ook werken met bladmuziek, maar instrumentale muziektracks hebben de voorkeur zodat wij volledig de focus kunnen leggen op het geven van een goede zangles. Je kunt een instrumentale versie eventueel ook meenemen op een USB-stick. We nemen de lessen namelijk op zodat je de les altijd nog eens kan terug luisteren en neem daarom altijd een USB-stick mee van minimaal 200 MB. Op deze manier kunnen we de opgenomen les meteen meegeven.

LOCATIE ZANGLES

Onze locatie voor zangles in Den Bosch is BBS Haren, Donk & Reit.  Het is een Brede Bossche School, waarin ook kinderopvang en een kind centrum is gevestigd. Daarnaast worden er na schooltijd ook vele andere activiteiten aangeboden, zoals kookworkshops, Yoga en andere sporten. Verder beschikt de locatie ook over een buurtpodium en een scala aan diverse activiteiten om zo de bewoners uit de wijk ook te betrekken.

Ben je van plan om met het openbaar vervoer te komen? Dan rijden er vanaf Centraal Station ’s-Hertogenbosch twee bussen (bus 6 of bus 4). Vanaf de halte van bus 6 is het 2 minuten lopen naar de locatie & vanaf de halte van bus 4 is het 7 minuten lopen naar de locatie.

Daarnaast is de locatie ook zeer goed te bereiken met eigen vervoer. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Neem de hoofdingang om bij de leslocatie uit te komen volg de pijlen of vraag de beheerder om de weg als je er niet uitkomt.

Hintham

Wij geven ook zangles in Rosmalen (Hintham). Onze locatie in Hintham is De Biechten. Het is een sociaal cultureel centrum waar je naast zangles ook terecht kan voor tentoonstellingen, cursussen en toneeluitvoeringen. Verder is het voor bewoners een ontmoetingscentrum.

Ben je van plan om met het openbaar vervoer te komen dan rijden er vanaf Centraal Station ‘s-Hertogenbosch en Station Rosmalen verschillende bussen die stoppen in het buurt van De Biechten.

Wil je meer weten over de locaties? Kijk dan op het kaartje onderaan deze pagina voor de adressen.

ONTMOET ONZE ZANGCOACH

Ik ben getraind door Vocal Center en werk met onze Vocal Essence® zang methodiek. Mijn passie is om het maximale uit jouw stem te halen. 

  • Lisa van der Maazen

    Profielfoto Lisa van der MaazenZangcoach Den Bosch/Uden

  • Annemiek Vendelmans


    Zangcoach Oss/Hintham/Uden/Nuenen

JA, IK WIL ZANGLES IN DEN BOSCH!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.