Zangles Amersfoort?

Zangles in Amersfoort wordt gegeven aan vocalisten van alle niveaus. In onze zanglessen zijn we vooral veel aan het zingen en leer je al zingend over de werking van de stem en hoe jij het maximale uit je stem kunt halen. Iedere zangles is voor ons maatwerk en jij bent degene die bepaalt waar je aan wilt werken. Vocalisten hebben ervaren dat ze vrijer, voller en energieker klinken na zanglessen van Vocal Center. Wij maken je bewust van de mogelijkheden van jouw stem en zetten jouw stem centraal.

HOE LANG WIL JIJ ZANGLES?

Jij bepaalt hoe lang je privé zangles wilt hebben.

Je kan o.a. kiezen uit 30, 60 of 90 minuten. Wees vooral met 30 minuten voorbereid zodat we meteen efficiënt kunnen werken aan jouw wensen.

Je zou dus de ene week 60 minuten en een volgende keer 30 minuten kunnen komen lessen. We laten dat geheel aan jou.

 

 

Hoe vaak wil jij zangles?

Als vocalist bepaal je zelf de regelmaat en de tijdsduur van de zanglessen waardoor je flexibel bent in je ontwikkelingsplan en -tempo.

Het is natuurlijk mogelijk om privélessen te volgen, maar je kunt ook samen met een vriend of vriendin op zangles komen. Zing je liever samen met een groep, dan kun je met maximaal 6 personen groepszangles komen volgen.

Wil je op meer regelmatige basis les, dan hebben we aantrekkelijke voordeelbundels. Nog steeds alle vrijheid bij het boeken van een les, maar simpelweg voordeliger dan losse lessen.

 

VOORBEREIDING

We vragen je minimaal één song voor te bereiden want dan kunnen we meteen doelgericht aan de slag tijdens de eerste zangles. We werken veel met Youtube en Spotify waar veel instrumentale versies van nummers op te vinden zijn. De meeste van onze coaches kunnen ook werken met bladmuziek, maar instrumentale muziektracks hebben de voorkeur zodat wij volledig de focus kunnen leggen op het geven van een goede zangles. Je kunt een instrumentale versie eventueel ook meenemen op een USB-stick. We nemen de lessen namelijk op zodat je de les altijd nog eens kan terug luisteren en neem daarom altijd een USB-stick mee van minimaal 200 MB. Op deze manier kunnen we de opgenomen les meteen meegeven.

LOCATIE ZANGLES AMERSFOORT

Zangles in Amersfoort wordt gegeven op Muziekschool Amersfoort, op de locatie “Amersfoort Centrum”. Deze lokatie staat ook lokaal bekend als de Gitaarkelder. Hier is genoeg muziek om je heen om je er meteen welkom te voelen. Er zijn 4 gratis parkeerplaatsen aanwezig en mocht je op de fiets komen dan is er een fietsenstalling. De locatie bevindt zich op 8 minuten loopafstand van het station.

Kijk op het kaartje onderaan deze pagina voor het adres.

 • Een kijkje in de keukken

   

   

  Een kijkje in de keuken
   
  September zit er alweer bijna op!
  Onze vocal coaches hebben weer een hoop leuke workshops, zanglessen en koorcoachings gegeven deze maand op onze verschillende locaties.
  Vandaag geven we je een kijkje in de keuken van de Vocal Center vocal coaches!
  IMG_7787

  Coach Nicole van Hulst ging aan de slag met popkoor Prestige in Leiden. “Wat een onwijs leuke groep. Goed gewerkt iedereen!”

   

  21371348_1468632553221282_4176960385298901322_n

  Vocal Center is ook in het Noorden te vinden!

  Coach Marcel Swerissen ging even langs bij open dag van Vocal Center Groningen. Een te gekke lokatie bij Muziek Organisatie Noord. Het ademt muziek ! Jody Bhe en Sonja Snoodijk zijn de Vocal Center coaches die meer uit je stem halen ! #zoujemeermetjestemkunnen?

  junior blog

  We zijn bezig met de voorbereiding van Vocal Center JUNIOR. Speciaal voor jongeren due serieus willen leren zingen en de weg willen leren kennen in de muziek. Like onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

  Vocal Center is vanaf nu ook te vinden in Tilburg! Robin kwam naar het zuiden voor 
een workshop Vocal Essence.
  Vocal Center is vanaf nu ook te vinden in Tilburg! Robin kwam naar het zuiden voor een workshop Vocal Essence.

  "Super toffe en leerzame workshop en methodiek!" Het is altijd zo leuk om de feedback terug te krijgen na een workshop!

  Daarnaast deed Robin een te gekke koorcoaching voor Quintessens in Budel.  "We hebben gewerkt aan energie, balans, kennis van volumes en heel veel plezier gehad!
  Daarnaast deed Robin een te gekke koorcoaching voor Quintessens in Budel.  “We hebben gewerkt aan energie, balans, kennis van volumes en heel veel plezier gehad!
  Ook bij kleine koren halen we het maximale uit het koor en overleggen we de doelen samen met de dirigent!
  Ook bij kleine koren halen we het maximale uit het koor en overleggen we de doelen samen met de dirigent!
  IMG_7786

   

  Coach Duncan Laurence : “Een super geslaagde “Jouw song in 1 Dag” met deze toppers! Keep on writing! 

   

  Vincent De Lusenet :Vocal Center geeft niet alleen coaching aan zangers maar eigenlijk aan iedereen die zijn stem gebruikt! Dus ook aan acteurs! Vandaag stem training geven aan een stel jonge ambitieuze acteurs die te maken hebben met vocaal complexe en stembelastende teksten…..met natuurlijk mijn fantastische JBL Extreme box as my best friend! How I love grouplessons! 

  Image Title
  image1

   

  Duncan Laurence stond ook samen met coach Chantal van Brummelen op de zondagsmarkt de Dwalerij Vocal Center Tilburg te promoten. 

  Image Title
  Vocal Center verzorgt de coaching voor André Hazes in voorbereiding voor zijn concerten in Ahoy op 13 en 14 september.
  Vocal Center verzorgt de coaching voor André Hazes in voorbereiding voor zijn concerten in Ahoy op 13 en 14 september.

ONTMOET ONZE ZANGCOACH

Ik ben getraind door Vocal Center en werk met onze Vocal Essence® zang methodiek. Mijn passie is om het maximale uit jouw stem te halen. 

 • Manon Wouterse


  Zangcoach Amersfoort

JA, IK WIL ZANGLES IN AMERSFOORT!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.