Skip to content

Zangles in Zwolle

De lessen in Zwolle worden gegeven door Saralinda Hiemstra op locatie: Cultuurhuis Domusica.

Centraal gelegen, vlakbij het centrum en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Met buslijn buslijn 4 AA-landen is het nog geen 5 minuten lopen vanaf halte Hogekampsweg.

Kom je met de auto? Dan kun je gratis parkeren op locatie.
Tevens is er op de begane grond een bar te vinden waar je de mogelijkheid hebt wat te drinken of een kleine snack te kopen.

Adresgegevens:

Domusica
Radewijnsstraat 10
8022 BG
Zwolle

Van wie kun je zangles krijgen in Zwolle?

Wat zeggen anderen over zangles in Zwolle?

10
Positief, opbouwend, vraaggericht
Datum:
Vocalist: Ellen
Woonplaats:

Saralinda is een fijne docent om mee te werken. Als ervaren zangeres leer ik steeds weer nieuwe dingen van haar. Ze gaat in op mijn vragen en ervaringen, hetgeen de lessen heel praktijkgericht en praktisch maken. Ik ben blij verrast over de stappen die ik zet met haar hulp. Ze creëert een veilige omgeving waarin ik durf te experimenteren.

7
Zangles waarbij je jezelf mag zijn.
Datum:
Vocalist: Jannice
Woonplaats:

Handige tips, vrij om liedjes te kiezen die jij zelf leuk vind en een zangcoach die objectief naar je stem kijkt zonder eigen mening, maar ook complimenten kan geven als het goed gaat.

9
Ik heb nieuwe mogelijkheden ontdekt van mijn stem
Datum:
Vocalist: Ellen
Woonplaats:

Alsof ik al heel lang in een huis woon en opeens een nieuwe kamer heb ontdekt. Ik heb daar nu de eerste stappen gezet. Er valt nog veel te ontdekken. Ik zing al mijn hele leven. Nils heeft me, door heldere uitleg en een veilige omgeving, een hele nieuwe kant laten zien van wat ik allemaal kan met mijn stem. Wat een verrassing!

9
Bruikbaar en Leerzaam
Datum:
Vocalist: Thomas
Woonplaats:

Marcel heeft mij geholpen met het vinden en toepassen van verschillende kleuren in mijn stem. Ik doe eigenlijk nooit lead vocals, maar wel regelmatig backing vocals en daar heeft Marcel mij heel nuttige technieken en trucs voor geleerd over klankkleur en controle.

9
Goede coach, verdiept zich in datgene wat je wilt leren
Datum:
Vocalist: Jeroen
Woonplaats:

Ik ben bij Vocal Center terechtgekomen om mijn stem te trainen om mijn beroep beter uit te kunnen oefenen. Ik had op voorhand geen al te hoge verwachtingen, maar ik ben positief verrast. De coach neemt de tijd om je te begeleiden en beter te maken en ik merk dat ik iedere keer weer stappen maak. Ik kan het iedereen van harte aanraden!

9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Datum:
Vocalist: Thomas
Woonplaats:

Toffe eerste les bij Marcel gehad vanmiddag. Handige korte tips gekregen, die snel toepasbaar zijn en de kwaliteit van mn stem duidelijk verbeteren. Daarnaast ook inzicht gekregen in de verschillende klanken die je kunt maken hoe je die technisch kunt gebruiken. Ik ga de komende tijd oefenen en heb volgende week een nieuwe afspraak!