Skip to content

Zangles in Utrecht (DB’s)

Zangles in Utrecht geven wij in dB’s Oefenstudio’s en in Starsound Studio.

dB’s Oefenstudio’s is sinds 1994 het grootste oefenstudio-complex van Utrecht en omstreken. Ook hier kun je gratis parkeren en met het openbaar vervoer is het vanaf treinstation Zuilen 3 minuten lopen naar de oefenstudio’s.

Adresgegevens:

dB's Oefenstudio's CAB
Rondom 100
3534 BE
Utrecht

Wat zeggen anderen over zangles in Utrecht?

10
Sterke analyse van mijn aandachtspunten, positieve tips voor verbetering.
Datum:
Vocalist: Gerben
Woonplaats:

Zie boven. Prettige en zeer nuttige les.

9
Heel positief!
Datum:
Vocalist: Fleur
Woonplaats:

Ik heb nu twee lessen gevolgd bij Amber en deze als heel positief ervaren. Amber stelt je erg op je gemak, geeft goede en praktische tips en ook de methode waar ze mee werkt is erg duidelijk. Door deze lessen krijg ik weer veel plezier in zingen.

10
Helemaal op m’n gemak
Datum:
Vocalist: Malou
Woonplaats:

Wat spannend zeg zo’n eerste zangles, ondanks m’n zweethandjes heeft Lisanne me helemaal op m’n gemak gemaakt. Door me eerst m’n gang te laten gaan en daarna tips te geven op eigen vragen heb ik me erg prettig gevoeld.

Super bedankt Lisanne! Tot snel!

10
Lekker zingen met topresultaten
Datum:
Vocalist: Ineke Roelandschap
Woonplaats:

Ik heb nu meer dan een jaar lessen bij Vincent. Vincent is een hele fijne zangcoach die kijkt naar wat jij wilt, maar ook wat je nodig hebt/goed voor je is. Door zijn begeleiding en tips maak je snel stappen in de goede richting. Met zijn hulp kom ik uit knelpunten waar ik eerder niet uit kwam; top!

9
Heel leuk!
Datum:
Vocalist: Gerrit
Woonplaats:

Michelle is energiek en geeft les vol kennis en op maat. Haar persoonlijke manier van aanpak is fantastisch. Zeker een aanrader!

8
Eerste indruk
Datum:
Vocalist: Timon
Woonplaats:

Heb mijn eerste les bij Vincent gehad, eerste indruk hele aardige zangcoach, enthousiast en voel me er op mijn gemak. Gelijk al wat praktische tips gekregen om op een liedje toe te passen. Er wordt een zangmethode gebruikt die net wat anders werkt, ben benieuwd wat het uit mijn stem gaat halen komende lessen!

10
Hele fijne methode met direct resultaat
Datum:
Vocalist: Ivo
Woonplaats:

Voorheen al eens zanglessen gehad, maar nu eindelijk de juiste persoonlijke begeleiding om het beste uit mijn stem te halen. Deze methode heeft me al tot meerdere eyeopeners gedreven. Klasse!

10
Fantastische lessen van Suze!
Datum:
Vocalist: Willemijn
Woonplaats:

Als theatermaakster en musicaldocent had ik een basis in mijn stem. Toch bleef ik onzeker, bleef ik knijpen en zong ik soms bewust niet mee als mijn leerlingen zongen, omdat ik het te spannend vond.

Suze heeft ervoor gezorgd dat ik weer vertrouwen heb in mijn stem en zing wanneer ik maar kan! Zo geef ik ook met meer vertrouwen les en dat zien mijn leerlingen ook. Ik kan niet wachten om nog meer te groeien! Allemaal door Suze!

9
Interesting and fun
Datum:
Vocalist: Paulina
Woonplaats:

Vincent was super friendly and made me feel.comfortable from the beginning. He understood what I wanted to explore with my voice and I really appreciate the feedback he gave me..

10
Geloof het: Je eigen song in 3 dagen!
Datum:
Vocalist: Anouk
Woonplaats:

Als je net als ik dacht dat je nooit een liedje zou kunnen schrijven in 3 dagen dan moet je je opgeven voor het singer-songwriter weekend van Nils op een prachtig plekje vlakbij Deventer. Top georganiseerd en bizar goede en diverse coaches. En ook de inwendige mens wordt goed verzorgd! Gun jezelf dit inspirerend avontuur!

10
Uitstekend
Datum:
Vocalist: Bertjan
Woonplaats:

Ik heb vandaag voor het eerst les gehad van Vincent en dat hebben we online gedaan het was super en ik heb er veel van geleert ik ga hier zeker mee verder wand ben zeer te vreden over Vincent ook super vrolijke man leuk om mee samen te werken ik kijk alweer uit naar de volgende les gr bertjan

10
Online zangles is net zo goed als normale zangles!
Datum:
Vocalist: Sanderijn
Woonplaats:

Tijdens mijn online zangles heb ik even veel bereikt en gedaan als in een normale zangles. Het voelde vertrouwd aan aangezien we precies dezelfde routine hadden als normaal.