Skip to content

Zangles in Tilburg

Zangles in Tilburg wordt gegeven in opnamestudio ‘Larger Than Live’ in Carré Ateliers Tilburg, gelegen in het voormalige St. Elisabeth ziekenhuis. Kunstenaars en creatieve ondernemers van allerlei disciplines hebben in Carré een werkruimte.  

Kom je met de auto dan is het na 15.00 uur gratis parkeren.

Adresgegevens:

Carré Ateliers
Carré 100
5017 JE
Tilburg

Van wie kun je zangles krijgen in Tilburg?

Wat zeggen anderen over zangles in Tilburg?

10
Leerzaam met veel plezier!
Datum:
Vocalist: Nina
Woonplaats:

Diede is een hele fijne vocal coach. Ze geeft veel ruimte aan mij als student en door goed te luisteren legt ze echt de focus op wat ík wil leren. Ze geeft achtergrond informatie en praktische handvatten over hoe ik bepaalde noten en toonsoorten kan halen en wanneer dit lukt wist ze mij helemaal te enthousiasmeren! Ik liep altijd heel vrolijk uit de les en merkte al heel snel verbetering!

10
Ik heb weer kunnen genieten van zingen en mijn kracht daarin herontdekt
Datum:
Vocalist: Merel
Woonplaats:

Tijdens de zangles was mijn grootste winst dat ik weer terug de kracht en het genot heb gevonden in zingen. Er werd een veilige en vertrouwde omgeving gecreëerd, wat maakte dat ik de vrijheid voelde om te mogen onderzoeken en verrassen. Daarbij heb ik wat tools gekregen om tijdens het zingen keuzes te durven maken, waardoor ik niet meer na hoefde te denken over de noten, maar het nummer kon voelen. Zingen is zo ontzettend leuk en dat heb ik weer ervaren zonder enig oordeel.

8
In een vertrouwde sfeer buiten de comfortzone
Datum:
Vocalist: Leonie
Woonplaats:

Ik heb mij meteen op mijn plek gevoeld door de leuke en open houding van Maartje! Zij heeft geen oordeel en ondersteunt waar nodig! Erg prettig dus!

10
Werkende methode
Datum:
Vocalist: John
Woonplaats:

Vandaag mijn eerste les bij VC gevolgd, nadat ik 2 jaar naar alle tevredenheid bij een andere zangcoach les te hebben gehad. Mijn coach was Nils Westerhoff. De methode van VC hielp mij om net weer dat stapje verder zetten. Ik ben enthousiast over de methode en over Nils.

10
Het heeft mij zoveel positieve energie gebracht!
Datum:
Vocalist: Robert
Woonplaats:

Sinds mei 2019 volg ik zangles bij Vocal Center en ik vind het een erg fijne manier van les geven: ik mag de liedjes zingen die ik zelf mooi vind. Samen met mijn coach los ik vaak, al zingende, mijn ‘problemen’ waar ik in een liedje tegenaan loop, direct op.

Ik zing al heel lang in een koor, dat is heel gaaf. Maar door deze zanglessen ontdek ik het vrij zingen: open klanken leren, maar vooral durven te maken. Dit vind ik geweldig: ik ontdek mijn eigen stem en… het geeft mij heel veel positieve energie.

Nils is een supergoeie, bevlogen coach: hij kan mensen enthousiast maken, geeft duidelijke uitleg en weet het beste uit iemand naar voren te halen.

In mei ga ik mee met de ‘vocal reis songwriting’ naar Spanje. Ik ben benieuwd en heb er heel veel zin in!

10
Een hele fijne zangcoach!
Datum:
Vocalist: Eelke
Woonplaats:

Nils is een fijne zangcoach met een duidelijk verhaal. Met zijn enthousiasme, rust en kundigheid geeft hij een fijne basis om te kunnen groeien en je doelen te bereiken.

10
Snel resultaat
Datum:
Vocalist: Mathijs
Woonplaats:

Na een korte kennismaking met Nils heb ik 5 lessen besteld bij Vocal Center. Na uitleg over wat Nils doet bij Vocal Center zijn we direct aan de slag gegaan met mijn gekozen nummer. Op basis daarvan hebben we gewerkt aan mijn techniek en ontspanning, onder andere door middel van “bubbelen”, en aan het eind van de les was al duidelijk een verbetering te horen.

9
Professionele begeleiding in een ontspannen setting
Datum:
Vocalist: Jane
Woonplaats:

Nils geeft professionele begeleiding en doet dit op een ontspannen manier. Een aantal praktische tips maken een heel verschil. Bedankt Nils!

8
Top
Datum:
Vocalist: Marlene
Woonplaats:

Leuke coach. Open persoonlijkheid en filtert goed waar de behoefte ligt

Prettige uitleg over de aanpak van VC ben wel bekend met VC maar de uitleg over de vernieuwde aanpak was fijn om te weten

Geen toonladder gedoe maar meteen zingen en de tips konden meteen worden toegepast.
Heb deze meteen toegepast

Kijk uit naar de volgende les!

10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Datum:
Vocalist: Joris
Woonplaats:

Ik heb van Iris een aantal oefeningen en technieken meegekregen waar ik mee aan de slag kan. De les had een aangename sfeer, er was genoeg ruimte voor wat lol en een babbel waardoor het ook niet te vermoeiend noch te zakelijk voelde. Er werden ook vragen naar mij gestuurd in de trand van "hoe voelt deze techniek voor jou?" of "hoe bevalt deze andere aanpak?". Het is iets waar ik oprecht denk veel aan te hebben.

10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Datum:
Vocalist: Simoon
Woonplaats:

Super toffe en leerzame workshop en methodiek!

10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Datum:
Vocalist: Anitsia
Woonplaats:

Veel geleerd in 1 les.
Eigen doelen bepalen voor de les die behaald worden.
Genoeg handvatten om thuis mee verder te gaan. Heel leerzaam