Skip to content

Zangles in Spijkenisse

Zangles in Spijkenisse wordt gegeven in Molen Nooitgedacht. De molen is misschien wel de mooiste locatie van Spijkenisse. Het is een rijksmonument en wordt op woensdag t/m zondag gebruikt als restaurant (Meiden van de Molen). Rust, gastvrijheid en warmte zijn woorden die deze locatie het beste omschrijven.

Als je met de auto naar zangles komt dan kun je parkeren bij de Molen op verschillende plaatsen. Beneden achter de molen zijn 16 parkeerplaatsen. Vanaf 18.30 en op zondag gratis, op donderdagavond ( koopavond ) vanaf 21.00 gratis. Net achter Theater de Stoep is de Theater Parkeergarage, adres: Gorsstraat 22. Deze garage is 24 uur per dag geopend. Tarief € 1,- per uur. Afstand tot de molen langs het theater over het bruggetje ongeveer 240 stappen. Heeft het openbaar vervoer je voorkeur dan is het vanaf het metrostation Spijkenisse Metro Centrum is het een klein kwartier lopen.

Adresgegevens:

Molen Nooitgedacht
Noordeinde 99
3201 AK
Spijkenisse

Van wie kun je zangles krijgen in Spijkenisse?

Wat zeggen anderen over zangles in Spijkenisse?

10
Super fijne coaching!
Datum:
Vocalist: Sabine
Woonplaats:

Na al enkele eerdere keren zangles/coaching onsuccesvol geprobeerd te hebben uiteindelijk de stoute schoenen aangetrokken en contact gezocht.

Mike zorgde ervoor dat ik meteen op mijn gemak was. De sessies bestaan uit echte coaching gericht op wat ik die keer wil leren ipv dat er een vooraf gemaakt lesplannetje wordt afgewerkt. Dit zorgt ervoor dat ik elke keer naar huis ga met nieuwe inzichten.

Het enthousiasme straalt van Mike af en hij legt duidelijk uit op een niveau dat bij mij past.

Al met al; zeer positief!

10
Een hele fijne manier om met je stem bezig te zijn
Datum:
Vocalist: Carola van Baaren
Woonplaats:

Zelf ben ik niet zo zeker van mijn stem, maar daar wordt goed mee om gegaan, geeft me vertrouwen.
Op een hele fijne en eigenlijk makkelijke manier worden er inzichten gegeven waardoor je makkelijker gaat zingen en daardoor zekerder wordt.

10
Drempels gepakt en super trots op mij zelf is wat Vocal Center met je kan doen!
Datum:
Vocalist: Manon
Woonplaats:

Voor mij was het mijn tweede vocal reis. Twee jaar geleden een week Terschelling gedaan en nu was het tijd voor weer wat drempels te pakken omhoog op de zelfverzekerheidsladder. Kan dat op een Vocal reis?? Daar ga je toch alleen heen als zanger/es of muzikant?

Nee hoor, ik raad het iedereen aan die heel graag wat zekerder van zichzelf zou willen worden … oke, oke je moet wel een beetje van zingen en muziek houden want daar draait het ook wel om op een vocal reis!

De sfeer, de mensen, de plek, de aandacht en nog veel meer hebben ervoor gezorgd dat ik een top weekend had waar ik nog lang van na zal genieten. Een eigen liedje schrijven brengt een rollercoaster aan emoties met zich mee. Ze laten je stijgen en dalen in soms een sneltrein vaart.

Je moet het gewoon een keer ervaren! De coaches van Vocal Center gaan jou stuk voor stuk in je eigen kracht zetten en laten je voelen dat het om jou draait. Ze geven je een gevoel dat jij en je stem veilig zijn bij hen, heel fijn! (zeker als niet ervaren vocalist)

Als zangcoach heb ik Nils Westerhoff aangegeven omdat hij dit fantastische weekend organiseert. Ik heb dat weekend ook de coaching en stem-massage van Mike Ott ervaren en kan alleen maar zeggen dat ook hij een hele fijne coach is als beschreven in bovenstaande stukje tekst.

10
Geweldig
Datum:
Vocalist: Ilayda
Woonplaats:

Mijn dochter wilde aanvankelijk alleen een proefles nemen en wist van te voren dat het niets zou worden. Nadat ze les had gehad van Nicole vond ze het zo leuk dat we nu 10 lessen hebben afgenomen

10
Super!
Datum:
Vocalist: Chris
Woonplaats:

Heb een aantal lessen gevolgd bij Michelle, zei liet me dingen doen waarvan ik niet wist dat ik het kon! Enorm leuke ervaring! Helaas heb ik de lessen moeten stoppen wegens mijn drukke werk maar wie weet wat de toekomst brengt! Vocal Center een absolute aanrader

8
Je verlaat elke les met een voldaan gevoel! Erg leuk en productief!
Datum:
Vocalist: Eythora
Woonplaats:

Ik merk dat ik vocaal zoveel vooruitgang heb gemaakt na de afgelopen lessen. Hele fijne methode waarmee er wordt gewerkt. Leuke lessen en hoorbaar resultaat.

10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Datum:
Vocalist: Brian
Woonplaats:

Michelle is een geweldige coach. Bij de eerste les vroeg zij wat ze voor mij kon betekenen en wat mijn doelen zijn. We zijn gaan kijken wat we daar voor moeten doen en welke onderdelen we per les gaan doen. Wat ik heel fijn vind is dat Michelle zelf veel ervaring heeft in het vak waar ik ook in terecht wil komen. Zij weet dus als geen ander wat je er allemaal voor moet doen. De lessen zijn super fijn omdat Michelle alles heel goed uitlegt en voorbeelden geeft hoe je de noten kan zingen, en het verhaal van niet lied kan vertellen. Verder leer ik in een uur echt heel erg veel en heb thuis genoeg te doen om aan het nummer te werken. De les krijg je altijd opgenomen mee naar huis zodat je alles nog eens terug kan luisteren. Zowel de manier van werken van Vocal Center/Vocal Essence als de lessen die Michelle geeft ben ik zeer tevreden over! Ik weet 100% zeker dat ik de komende tijd heel veel ga leren!

10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Datum:
Vocalist: Clarice
Woonplaats:

Ontvangers was heel hartelijk, heel open kennismakingsgesprek.
Duidelijke uitleg over de methodiek.
Ben heel erg tevreden over het verloop van de les vooral een hoop geleerd dankzij mijn nieuwe zangcoaches Nicole van Hulst.

10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Datum:
Vocalist: Eythora
Woonplaats:

Hele fijne manier werken en ik leer veel!