Skip to content

Zangles in Oss

Zangles in Oss wordt gegeven in Popkollectief Oss. Het is een culturele instelling waar heel veel gerepeteerd wordt door bandjes en overdag worden er ook lessen voor het bespelen van een instrument aangeboden.

Vanaf het station van Oss is het 18 minuten lopen of 5 minuten fietsen naar de locatie. Mocht je met de auto komen dan kun je gratis parkeren.

Adresgegevens:

Popkollectief Oss
Landweerstraat-Zuid 128A
5349 AK
Oss

Van wie kun je zangles krijgen in Oss?

Wat zeggen anderen over zangles in Oss?

10
Joyce = Coaching 24/7
Datum:
Vocalist: Bram van de Ven
Woonplaats:

Inmiddels een aantal keren zangles gehad van Joyce. Niet alleen in haar ‘hok’ in het Podiumhuys maar ook tijdens de zangersbootcamp in Las Negras dit jaar. Na deze week was bij mij de knop helemaal om dat er echt iets moest gebeuren om mij artiest zijn een enorme boost te geven. Dmv hulp van mijn moeder kan ik nu lessen bij Joyce volgen. En tot de dag van vandaag heb ik hier geen spijt van gehad. Joyce is 24/7 coach. Stemproblemen? Joyce appen! Knelpunt in een song? Joyce appen! Spieren te strak in de nek? Massage van Joyce! Motivatie nodig? Joyce bellen!

Joyce, we hebben onwijs veel dingen al samen bereikt. Van stoppen met roken tot mentale rust en hoge noten… weet niet wat ik zonder jou moet. Bedankt om wie je bent en wat je voor de muziek betekend.

10
Super tevreden
Datum:
Vocalist: joyce
Woonplaats:

Ik merkte al na de eerste les vooruitgang en blijf na iedere les progressie merken.

Niet alleen ik maar ook de mensen om me heen.
Ook over Annemieke zelf ben ik meer dan tevreden een goede klik en een super lieve Meid met verstand van wat ze doet

Al bij al super tevreden

9
Erg fijn
Datum:
Vocalist: Lena
Woonplaats:

Ik zit nog niet zo lang op zangles maar tot nu toe vind ik de lessen erg fijn. Er word goed naar me geluisterd en ik word goed geholpen bij dingen waar ik tegen aanloop.

10
In een half uur meer geleerd dan in een heel jaar!
Datum:
Vocalist: Nora
Woonplaats:

Dat was de eerste zin die mijn dochter door het huis riep na de eerste les bij Annemiek. Ze heeft nu al zoveel beter uit kunnen leggen aan mijn dochter over het gebruik van haar stem. Mijn dochter gaat zeker verder bij Annemiek!

10
Geweldig
Datum:
Vocalist: Jeffrey
Woonplaats:

Joyce werkt met een hele toffe methode waar ik veel baat bij heb .

Ik dacht dat er met mijn stem iets mis was maar Joyce haalt het beste uit mijn stem naar boven .