Skip to content

Zangles in Oosterhout (NB)

Zangles in Oosterhout wordt gegeven in Sportcentrum Willemsen. Omdat zingen topsport is! Op deze sportieve locatie is een officiële Vocal Center muziekstudio aanwezig. Er is ruimte voor privé coaching, workshops en groepslessen. De muziekstudio is volledig ingericht voor alle muzikale mogelijkheden inclusief een Vocal Massage ruimte. Wij bevinden ons op de tweede verdieping. Je mag bij binnenkomst via de hoofdingang, aan de bar of een tafel plaatsnemen. Ben je te vroeg? Neem gerust een heerlijk drankje. De coach komt je op de afgesproken tijd in de bar ophalen. Aan de voor,- en achterkant van het pand kun je gratis parkeren. Wil je ná of vóór het zingen nog even lekker sporten?
Informeer dan gerust naar mogelijkheden tot een kortingscombinatiekaart.

Parkeergelegenheid: Je kan gratis aan de voor, – en achterzijde van het pand parkeren.

Ruimte: Bij binnenkomst kun je aan de bar of het wachtgedeelte plaatsnemen. Je wordt op de afgesproken tijd daar opgehaald door de coach. Het is niet mogelijk (om zonder toegangspas) zelfstandig naar de praktijkruimte te lopen.

Adresgegevens:

Sportcentrum Willemsen
Van Duivenvoordestraat 1A
4901 VT
Oosterhout

Van wie kun je zangles krijgen in Oosterhout (NB)?

Wat zeggen anderen over zangles in Oosterhout?

10
Super professioneel en goede hulpb
Datum:
Vocalist: Zoë
Woonplaats:

Ik vind het super fijn en heb er heel veel aan. Ik leer steeds goede dingen die ik overal, in elk liedje kan toepassen.

10
Heel fijn / geduldig en legt alles heel goed uit
Datum:
Vocalist: Boy
Woonplaats:

Ik voel me op me gemak en heb het idee dat ik alles op m’n gemak kan vragen en dingen waar. Ik tegen aan loop word zorgvuldig behandeld .

10
Heel leuk!!
Datum:
Vocalist: Jamie
Woonplaats:

Het is gezellig en leerzaam, Maartje helpt ons goed als we iets willen leren of als we iets moeilijk vinden.

10
Heel leuk
Datum:
Vocalist: Amber van Etten
Woonplaats:

Ik heb pas 2 lessen gehad samen met mijn vriendin, we vinden het heel leuk en Maartje geeft goede tips.

10
De ervaring overtrof mijn verwachting – wat een samenwerking en energie
Datum:
Vocalist: Hans
Woonplaats:

De belofte
De VocalCenter website gaf aan om in een weekend, een nieuwe song te schrijven / maken. Dat was de trigger voor mij om te gaan. Kijken of ik tools in handen zou krijgen om mijn gekoesterde wens in zijn kracht te zetten..

Wat ik kreeg
Waren verschillende workshops / oefeningen / info om teksten te maken, mijn stem beter te gebruiken. Belemmeringen te duiden, toe te lichten en wat je kunt doen om toch te bereiken wat je wil. Partnerschap om je song qua instrumentarium in te kleden, maar alles in overleg waarbij jij altijd de touwtjes in handen hebt. Na 3 dagen ging ik weg met een ruwe demo als tastbaar bewijs.

Wat ik als bonus ervaar
De mix van inspirerende groep mensen, coaches, gasten uit het vak en deelnemers, die ieder voor zich een song willen schrijven, maar een gezamenlijk ook muziek maken, respect en vertrouwen geven en eigen inzichten / kennis delen. Verwacht een intens weekend. De tijd vervaagt en de 3 dagen vervliegen. Wat een weekend was dat!

Hoe zit het dan met je emoties?
Nou die kunnen alle kanten op van blijdschap naar frustratie, van wanhoop naar euforie en van een leeg hoofd naar het overlopen van borrelende ideeën.

De ervaring overtrof mijn verwachting, wat een weekend

10
Leerzaam
Datum:
Vocalist: Digensio
Woonplaats:

Vocal center heeft voor mij leermomenten betekend. Je leert je zelf kennen en je verbeterpunten. Ze willen altijd het best uit je halen dat vind ik top.