Skip to content

Zangles in Mill

Zangles in Mill wordt gegeven in een lesruimte onder het dak van Music Fun Mill (dependance van Vocal Center Uden).

Music Fun Mill is de muziekschool van Mill waar de zangafdeling door Vocal Center Uden wordt beheerd. De muziekschool heeft een prachtige locatie in een oude schuur/stal die helemaal gerenoveerd is als geweldige muziekschool. Music Fun organiseert zelf instrument lessen, de zanglessen vallen onder Vocal Center. Onze locatie in Mill is het beste bereikbaar met eigen vervoer. Vanuit de Graafseweg draai je de Gagelweg op. Rij de Gagelweg helemaal af en vindt aan de linkerkant een zwarte boerderij. Je herkent het aan het naam logo bord van Music Fun.
Je kunt voor de deur parkeren. Onze lesruimte is direct naast de algemene ruimte te vinden op de begane grond. Wacht bij binnenkomst in de algemene ruimte, de coach komt jou daar op halen.

Adresgegevens:

Gagelweg 11
5451 NE
Mill

Wat zeggen anderen over zangles in Mill?

8
Hele leuke zanglessen!
Datum:
Vocalist: Lotte
Woonplaats:

Altijd weer een gezellig half uurtje, waarbij ik leuke liedjes goed leerde zingen.

10
Joyce is erg vakkundig en professioneel.
Datum:
Vocalist: Emilie
Woonplaats:

Joyce heeft een vriendelijke en positieve manier van benaderen. Ik heb vroeger jarenlang les gehad maar was door de zwangerschap mijn zangstem/technieken kwijt geraakt. Ik zong per saldo toch veel op de automatische piloot en had geen idee waarom het ineens niet meer ging. Joyce heeft weten te analyseren waarom mijn stem zo onzeker en onstuurbaar was (ademsteun) en helpt me (op een heel andere manier dan die ik gewend was van mijn andere zangcoaches) aan oplossingen om weer vrij en helder zingen. Ik ben haar hier zeer erkentelijk voor.