Skip to content

Zangles in Maastricht

Zangles in Maastricht wordt gegeven in buurtcentrum ‘De Boeckel’ waar je ook de opnamestudio van Jaime Bongaarts (Redwood Studio) kunt vinden. Mocht je een demo willen opnemen dan kan hij je dus daarbij helpen. De locatie is zowel met de auto als met het ov gemakkelijk te bereiken. Als je met de auto komt dan kun je gratis voor de deur parkeren. Er is ook een bewaakte parkeergarage om de hoek. Mocht je met het ov reizen dan is bushalte Roserije op 2 minuten loopafstand. Verder gaat er om de 10 minuten een bus vanaf het Centraal Station naar deze bushalte en de reistijd bedraagt 10 tot 15 minuten. Je kunt via de hoofdingang naar binnen en vervolgens links de trap af. Daar vind je het lokaal waar de lessen gegeven worden.

Adresgegevens:

Buurtcentrum de Boeckel
Roserije 410
6228 DN
Maastricht

Van wie kun je zangles krijgen in Maastricht?

Wat zeggen anderen over zangles in Maastricht?

8
Zeer leerzaam
Datum:
Vocalist: John ten Haaf
Woonplaats:

– had totaal geen idee hoe dit moet – kreeg duidelijke uitleg – tevens de geruststelling dat rome niet in een dag gebouwd is was van waarde

10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Datum:
Vocalist: Karin
Woonplaats:

Dankzij Iris boek ik iedere week zo veel vooruitgang dat ik er zelf iedere keer weer verstelt van sta! Ze is echt een top coach die ook duidelijk plezier heeft in lesgeven!

7
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Datum:
Vocalist: Lourien
Woonplaats:

Ik heb de zangles met Iris als leerzaam ervaren. Het contact verliep prettig en ontspannen. Ik heb een aantal aspecten over mijn eigen zingen kunnen leren en ook kunnen oefenen met haar.Over dit alles ben ik tevreden.

5
2 sterren: slechter dan verwacht
Datum:
Vocalist: Jolanda
Woonplaats:

Ik vind het te vroeg om nu al te zeggen of ik Vocal Center aanbeveel aan anderen, daar moet je toch wel n aantal keren voor meelopen, denk ik. Iris is een hartstikke leuke meid, het klikte meteen, maar ik heb nog mijn bedenkingen over de inhoud van de les. Is de eerste keer nog niet goed uit de verf gekomen. Bovendien vind ik dat er erg gehamerd wordt op het te betalen geld. Het lijkt alsof het accent meer op het te verdienen geld ligt, dan op het hanteren van de zangtechnieken, hetgeen mij nogal stoorde.

8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Datum:
Vocalist: Nathasja
Woonplaats:
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Datum:
Vocalist: Nick
Woonplaats:

Hele leuke down-to-earth zanglessen. Niet teveel theorie maar gewoon doen en vervolgens feedback gerichte krijgen. Voelde me direct op het gemak en ben na elke les gemotiveerd om verder te gaan!

9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Datum:
Vocalist: Ziggy
Woonplaats: