Skip to content

Zangles in Hilversum

Zanglessen in Hilversum worden gegeven in de oefenstudio van PLZIER entertainment.

Er is een parkeerplaats voor de deur (met bordje PLZIER) en hier kun je gratis parkeren.

Als je met openbaar vervoer komt kun je met bus 1 of 121 naar de Schuttersweg.

Wij geven ook zangles op de grens van Hilversum en Loosdrecht: zangles in Hilversum (Rading)

Adresgegevens:

PLZIER entertainment
Nieuwe Havenweg 53
1216 BL
Hilversum

Van wie kun je zangles krijgen in Hilversum?

Wat zeggen anderen over zangles in Hilversum?

10
Wonderful!!!
Datum:
Vocalist: Nadine Lowe
Woonplaats:

Loving our coaching!!

9
Directe verbetering merkbaar!
Datum:
Vocalist: Eva
Woonplaats:

Ik heb een aantal lessen bij Desiree gevolgd en voelde mij vanaf het begin meteen op mijn gemak. Wat ik zo gaaf vond was dat er meteen verbetering merkbaar was tijdens elke les! Doordat Desiree echt naar mijn stemgeluid luisterde en mij coachte met behulp van stemklanken, stembeheersing en verschillende technieken klonk het lied aan het eind van de les al 100x beter! Heel veel dank!

10
Heel fijn.
Datum:
Vocalist: Rubikem
Woonplaats:

Vincent is goede en fijne coach!

10
Geweldige coaching!
Datum:
Vocalist: Sander
Woonplaats:

Ik ben zelf altijd erg onzeker geweest waardoor ik niet zeker wist of ik wel moest beginnen met lessen. Binnen 2 lessen was deze angst al helemaal weg door zowel de geweldige en motiverende coaching als de hoeveelheid kennis. De lessen zijn erg leuk om te volgen en je bepaald zelf echt waar je aan werkt. Kan niks minder dan 5 sterren geven!

8
Leren van goede technieken
Datum:
Vocalist: Mercedez
Woonplaats:

Ik heb verschillende Zangdocenten gehad. Iedere Zangdocent is anders. Jurney geeft weer geheel andere mooie tips. Ik leer heel veel door verschillende technieken toe te passen. Zo krijg ik meer vertrouwen om een liedje goed te zingen.

9
Verrassend leerzaam
Datum:
Vocalist: Sharon
Woonplaats:

Ik ben erg tevreden over Vocal Center Hilversum. Ik ben verrast door de doeltreffendheid van de methodiek die wordt gebruikt. Je leert dat er zo veel meer mogelijk is met je stem door de juiste afwisseling van klanken, energie en volume.

Ik krijg les van Jurney en zij weet enerzijds goed af te stemmen op jouw wensen en anderzijds snel en concreet de verbeterpunten eruit te filteren. Dat maakt het veilig, leerzaam en fijn!

9
Fijne duidelijke hulp!
Datum:
Vocalist: Mirthe
Woonplaats:

Er wordt gekeken naar ieders persoonlijke vragen wat betreft het stem gebruik. Ook wordt er gewerkt op basis van nummers die jij zelf wilt behandelen. Jurney heeft een enorm fijne aanpak en stelt je op je gemak.

9
Enorm fijn
Datum:
Vocalist: Aimee
Woonplaats:

Bij vocal center hebben ze mij goed geholpen met de dingen waar ik tegenaan liep. Ze hebben altijd wel een oplossing! Ik voelde me ook heel gehoord dus dat is fijn.

8
Prettig, sturend , verbeterend, juiste doorzettingsvermogen .
Datum:
Vocalist: Stephan
Woonplaats:

Fijne coach met goede sturing

10
Na een hele tijd niet gezongen te hebben vanwege faalangst toch besloten een zangles te nemen. De coach luisterde naar mijn “probleem” en ging daar naar mijn mening adequaat mee om. Heel prettig. Ik ga zeker weer terug.
Datum:
Vocalist: Martin
Woonplaats:

Leuke manier van les geven

9
Een inspirerende, leuke en leerzame les.
Datum:
Vocalist: Jeffrey Becker
Woonplaats:

Als totale leek en iemand die nog nooit zangles heeft gehad werd ik goed ontvangen door Desiree. Zij was erg geduldig en wist mij in al mijn ongemakkelijkheid en spanning rustiger te krijgen en te laten concentreren op de muziek en de noten. In korte tijd en maar 1 les heeft zij mij heel veel tips en informatie gegeven. Wegens persoonlijke omstandigheden ben ik tijdelijk gestopt, maar ik beveel haar zeker aan.

10
Ge…Wel…Dig!
Datum:
Vocalist: JP
Woonplaats:

Ik moest altijd beetje lachen om collega’s met zo’n bubbel fles en vernevelaars…

Sinds gisteren (stem volledig weg) zal ik er nooit meer om lachen en het omarmen! Het is mijn redding geweest. Dankzij de hulp van Robin die mij zaterdagochtend heeft geholpen doormiddel van massage en de uitleg hoe om te gaan met de vernevelaar en de oefeningen met de fles …
Stond ik zaterdagavond samen met Johnny Rosenberg de sterren van de hemel te zingen! Ik ben Vocal Center eeuwig dankbaar! Met een Sinatrale groet, Peter Douglas