Skip to content

Zangles in Haarlem

Zangles in Haarlem wordt gegeven in het Slachthuis. Dit oefenruimtecomplex van Patronaat is gelegen op het slachthuisterrein in Haarlem. 

Kom je met het openbaar vervoer dan is het vanaf Station Haarlem 10 minuten fietsen of je neemt bus 2. Mocht je met de auto komen dan kan je gratis parkeren op het Slachthuis terrein.

Adresgegevens:

Slachthuis
Oorkondelaan 3
2033MN
Haarlem

Van wie kun je zangles krijgen in Haarlem?

Wat zeggen anderen over zangles in Haarlem?

10
Hele goeie zangcoach. Echt top!
Datum:
Vocalist: Maurice Haccou
Woonplaats:

Amber Thijssen is een hele goede zangcoach. Ze geeft me echt tips waar ik wat aan heb en ze laat me vooral vrij in wat ik wil leren of zingen, dat is super fijn.

9
Leerzaam
Datum:
Vocalist: Suzanne
Woonplaats:

Ik heb in korte tijd geleerd hoe ik anders met mijn stem en lichaam moet omgaan waardoor het zingen makkelijker gaat bij hoge tonen.

9
Een openbaring
Datum:
Vocalist: maurits santen
Woonplaats:

Geconfronteerd met plotselinge moeilijk te behandelen astma ben ik vanwege stem- en neusklachten door de KNO doorverwezen naar een Vocal Coach. Inmiddels ben ik 3x een uur geweest bij Marcel Swerissen in Hoorn. Ik ben er van overtuigd dat met wat ik hier leer mijn stem op mijn oude niveau zal komen, of zelfs op een hoger niveau. Ik merk nu al dat ik bepaalde hoogten gemakkelijker haal dan de afgelopen jaren.
Nu moet ik nog veel oefeningen doen, maar ik merk dat mijn spreekstem al een stuk constanter en helderder is.

10
Ze weet wat ze doet. En dat doet ze goed.
Datum:
Vocalist: Roel
Woonplaats:

Echt een eye-opener. Of … vocal-opener eigenlijk. Gaaf hoe Jurney met een paar aanwijzingen m’n stem open krijgt. Voller. Gerichter. En zuiverder. Ook de manier waarop ze met mijn stemproblemen is omgegaan is bijzonder. Het was snel verholpen.

Ze coacht met passie en een frisheid die me aanspreekt. Iedere les kijk ik er weer naar uit. Ze wijst me op onbewuste patronen die er in de jaren ingeslopen zijn. Dat mag ik wel. Je leert zo echt beter zingen en beter verstaan/voelen wat je doet.

10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Datum:
Vocalist: wesley
Woonplaats:

Robin heeft me een boost aan zelfvertrouwen gegeven en zal hem met regelmaat bezoeken om mijn nummers tot in de puntjes te verzorgen. Chapeau!

7
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Datum:
Vocalist: Rowan
Woonplaats:

Ze is heel aardig en laid back. Je kan lekker met haar overleggen over waar mee jd aan de slag wilt, maar ook qua technieken gaat ze er samen met je voor! Je durft door haar chille relaxte manier van lesgeven sneller te brullen als een metal beest

9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Datum:
Vocalist: Michiel
Woonplaats:

1x les gehad van Linda ter voorbereiding op mijn bruiloft, waar ik een nummer ga zingen voor mijn aanstaande. Ze heeft me heel goed geholpen om mijn onzekerheden weg te nemen en om het juiste bereik van mijn stem te vinden. D.m.v een aantal kleine trucs en aanwijzingen voel ik me nu een stuk zelfverzekerder om voor een groot publiek op te treden. Linda geeft op een rustige, vriendelijke en duidelijke manier les. Ondanks dat ik maar 1 les heb gehad zou ik haar zeker aanbevelen.

9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Datum:
Vocalist: Erik
Woonplaats:

Erg fijne eerste les gehad van Marcel! Een hele goede professionele docent met een indrukwekkende stem! Dat inspireert om verder te komen! Het was wel een groot gedeelte praten, maar dat begrijp ik wel aangezien het de eerste les was. Ik ben nieuwsgierig naar wat de lessen bij Vocal Centre voor me gaan betekenen. Pluspuntje was dat ik vertraging had en daardoor iets later kwam, maar Marcel ging daardoor gewoon evengoed wat langer door om een uurtje vol te maken! Ik ging weg met een erg goed gevoel.

8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Datum:
Vocalist: Kim
Woonplaats:

Ik vond het heel leerzame en leuke avond! Wel twee punten van aandacht: 1. niet iedereen kwam aan de beurt met zingen. Dat vond ik jammer. Ookal durfde ik eerst niet, later wilde ik wel en was er geen tijd meer.
2. misschien toch een beginnersgroep en een gevorderde groep maken. Nu was het verschil zo groot. Op zich wel leuk om een pro aan het werk te zien, maar qua leren misschien beter voor beide groepen om de scheiding aan te brengen.

10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Datum:
Vocalist: Michael
Woonplaats: