Skip to content

Zangles in Eindhoven

Zangles in Eindhoven wordt gegeven in De Oefenruimte in Eindhoven. De Oefenruimte is een repetitieruimte met 10 verschillende ruimtes, waar zowel bands als solisten kunnen repeteren. Ook is er een studio met producer aanwezig, waar je je eigen muziek kunt opnemen!

Kom je met de auto? Dan kun je deze gratis parkeren voor de deur!

Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan Stadsbus lijn 5 ‘t Hofke; deze lijn vertrekt vanaf het treinstation Eindhoven Centraal aan de kant van het busstation. Stap uit bij halte Heerbaan. Vanaf deze bushalte ben je binnen enkele minuten lopen bij De Oefenruimte.


Zangles voor de regio Eindhoven geven wij ook in Nuenen in Gemeenschapshuis D’n Heuvel Gerwen

Adresgegevens:

De Oefenruimte
Doornakkersweg 16c
5642 MP
Eindhoven

Van wie kun je zangles krijgen in Eindhoven?

Wat zeggen anderen over zangles in Eindhoven?

10
Leuke en nuttige les
Datum:
Vocalist: Dennis
Woonplaats:

Ik ga elke week met veel zin naar de zanglessen bij Stefanie. De lessen zijn leuk en ik merk dat ik hard vooruit ga met zingen. Voor de rest vind ik het fijn dat ik de liedjes zelf kan kiezen, dat ik ook af en toe het liedje mee kan spelen op de gitaar en dat Stefanie je het gevoel geeft dat je je niet hoeft te schamen voor als je iets heel vals zingt of als iets niet lukt en ze doet er alles aan om je daarbij te helpen.

10
Amber is een toppertje!
Datum:
Vocalist: Tessa
Woonplaats:

Kende Amber sowieso al langer dus voel me op mijn gemak bij haar. Door haar heb ik al binnen een les weer iets nieuws geleerd waardoor mijn zang al een heel stuk beter is dan voorheen. Kan niet wachten op de volgende les! Thanks Amber <3

8
Een leuke en fijne ervaring
Datum:
Vocalist: Lisa van Kraaij
Woonplaats:

Fijne juffrouw die goed uitlegd.

10
Super duidelijk behulpzame les
Datum:
Vocalist: Lucas van der Heijden
Woonplaats:

Ik had niet echt een goed idee wat ik van zo’n les kon verwachten. Maar Iris heeft me super goed geholpen en ik heb erg veel aan de les gehad.

9
Positief, persoonlijk en gericht op jouw leerpunten
Datum:
Vocalist: Tom
Woonplaats:

Mijn ervaringen met Annemiek zijn overweldigend positief. Zij is een vocal coach met humor en passie voor der vak met daarnaast een oog voor connectie met der coachee. Ze houdt het contact gezellig en persoonlijk maar wel gericht op de doelen die jij als coachee wilt bereiken. Inhoudelijk weet ze ook de juiste noten aan te raken om op te focussen en weet je de juiste kant op te wijzen en je daarnaar toe te sturen en te motiveren. Als ik een ontwikkelpunt zou moeten meegeven is dat de persoonlijke touch en gezelligheid zowel haar kracht als potentiële valkuil is. Probeer het in balans te houden en het doel van de les en de coachee niet uit het oog te verliezen.

10
Super goed
Datum:
Vocalist: Qiara Broens
Woonplaats:

Ik ga altijd met een heel fijn en goed gevoel naar huis , had veel eerder willen komen bij robin van beek , buiten het proffesioneel lesgeven is er ook een enorme klik waardoor je je nog zekerder voelt om niet bang bent om te falen.
Maar vooral dus dat ik lekker mezelf kan en mag zijn.

Gr Qiara

8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Datum:
Vocalist: Denise
Woonplaats:

Kei leuke leer samen les

8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Datum:
Vocalist: Solange
Woonplaats:
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Datum:
Vocalist: Roel
Woonplaats:

Ik vond het superles en erg fijn en ontspannen. Ik kom zéker nog een keer terug!