Skip to content

Zangles in Dordrecht

Zangles in Dordrecht wordt gegeven in het midden van het historische centrum van Dordrecht bij De Berckepoort.  De ruimte waar zangles gegeven wordt, is net zo karakteristiek als de omgeving. Een ruime lichte studio met traditionele houten balken. 

Parkeren kan al voor ongeveer 3 euro per uur in de garage Drievriendenhof. Vanaf daar is het nog 5 minuten lopen. Met het openbaar vervoer loop je in een klein kwartier vanaf station Dordrecht naar de locatie. 

Adresgegevens:

Nieuwstraat 12
3311 XR
Dordrecht

Van wie kun je zangles krijgen in Dordrecht?

Wat zeggen anderen over zangles in Dordrecht?

10
“Psychologische” zangles
Datum:
Vocalist: Lotte Heemskerk
Woonplaats:

Mike verteld je niet wat je wilt horen, maar verteld je wat je moet horen. Los van smaak en los van je talenten. Het gaat om durven, ademhaling, ontspannen, uit je comfortzone treden, je eigen stem leren ontdekken en wat je ermee kunt bereiken. Zoveel waardevoller dan toonladders ergens aan een piano nazingen.

10
Fijne, duidelijk een persoonlijke zangcoaching
Datum:
Vocalist: Megan
Woonplaats:

Ik ken Vocal Center van het zangkoor waar ik in zing. Met een aantal coaches mogen werken en als heel fijn en leerzaam ervaren. Toen ik hoorde dat er bij mij in de buurt ook een coach van Vocal Center actief was heb ik mij aangemeld voor privéles. Zangcoach Mike zorgt ervoor dat je dicht bij jezelf blijft. Met soms kleine tips kan hij zorgen voor een grote verandering. Dit merkte ik al bij de eerste les. Hij is vindingrijk, wat de samenwerking nog leuker maakt! Can’t wait for the next time!

10
Top
Datum:
Vocalist: Hetty Stoop
Woonplaats:

Na 2 lessen al dingen gezongen die ik niet voor mogelijk had gehouden ooit te zingen. Geweldige methode die heel duidelijk is en makkelijk toe te passen op andere liedjes.

10
Zangtechniek én coaching
Datum:
Vocalist: Peggy
Woonplaats:

Het was alweer even geleden dat ik zangles had gevolgd. Ik vond het weer leuk om het op te pakken. Ik kwam bij Mike Ott uit. Een super enthousiaste coach waar ik me meteen bij op het gemak voelde. De “problemen” waar ik tegenaan loop zowel vocaal als mentaal werden heel serieus genomen en aangepakt. Tenslotte moet ik wel met mezelf aan de slag maar de tools die aangereikt werden en de gesprekken over mijn blokkades die ik heb tijdens het zingen werkten voor mij wel enorm. Zangles bij cvt is niet alleen zangtechniek maar ook een stuk coaching. Ik vind het top!

10
Kan alleen maar zeggen geweldig
Datum:
Vocalist: Baum
Woonplaats:

Twee keer les gehad in Dordrecht van Mike Ott geweldig neem echt de tijd en leer heel veel

10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Datum:
Vocalist: Jesse
Woonplaats:

Vincent heeft me weer op een hele fijne manier verder geholpen binnen mijn cariere waarin ik veel mijn stem gebruik, Hij heeft me voornamelijk ook geholpen met zekerder van mezelf worden en het aantonen van welke lichaams houdingen het beste werken binnen mijn werk om de juiste stemtechniek te gebruiken. De les was enorm leerzaam, Er wordt in duidelijke termen gesproken voor beginners en dat zorgt voor een duidelijke communicatie! Ontzettend bedankt!!

8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Datum:
Vocalist: Monique
Woonplaats:

Hele fijne ervaring gehad, tijd ging alleen te snel

10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Datum:
Vocalist: Esmé
Woonplaats:

Desiree is een bekwame, zeer professionele, enthousiaste en motiverende zangcoach. Zowel mijn dochter van 14 als ik hebben veel
van haar geleerd. Bovendien is Desiree een erg leuk mens. Groot compliment voor haar!

10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Datum:
Vocalist: Esmé
Woonplaats:

Omdat ik een tijd geleden een stemband operatie gehad heb vanwege een poliep, was ik nu wel weer toe aan lessen, om niet opnieuw stemproblemen te ontwikkelen.
In enkel 1 uur heeft Robin me al heel veel tips en handvaten gegeven. Na het beluisteren van de mp-3 van de les hoorde ik ook al een flinke verbetering in mijn stemtechniek. Ik heb ook meteen een nieuwe afspraak gemaakt, want deze methode spreekt me erg aan en ik wil er graag mee verder om mijn zangprestaties verder te verbeteren.
Daarnaast vind ik Robin een zeer enthousiaste, sympathieke en toegewijde zangcoach die door zijn brede ervaring absoluut weet waar hij het over heeft. Niks anders dan lof!