Skip to content

Zangles in Deventer

Zangles in Deventer wordt gegeven in Kunstcircuit Deventer. Dit is een inspirerende, culturele ontmoetingsplek voor jong en oud. Er zijn allerlei verschillende programma’s voor o.a. het onderwijs en amateurkunst.

Mocht je met de trein komen dan ligt Kunstcircuit Deventer op 2 minuten lopen van het treinstation. Naast de Deventer Schouwburg en het Filmhuis de Keizer. Als je met de auto komt dan wordt geadviseerd om te parkeren in de centrumgarage achter de HEMA.

Adresgegevens:

Kunstcircuit
Keizerstraat 70
7411 HH
Deventer

Van wie kun je zangles krijgen in Deventer?

Wat zeggen anderen over zangles in Deventer?

10
Uitstekend!
Datum:
Vocalist: Cemal Bilge
Woonplaats:

Hi ,

Ik heb sinds kort al lessen van Nils en hij is een topper moet ik toegeven. Ik krijg hele goeie lessen van hem omdat ik zelf nooit gezongen heb en met de tips en uitleg leer ik elke keer meer. Dus Nils is zeker een aanrader!

10
Geweldig
Datum:
Vocalist: Michael Willemsen
Woonplaats:

Leert mij comfortabeler zingen en merk dat ik minder streng voor mezelf ben. In een heel korte tijd al veel bereikt! Een goede begeleiding ook door een luisterend oor te zijn. Aan belangstelling zit een keerzijde en het was voor mij heel zwaar om door te pakken, want er werd zoveel aandacht van mij opgeëist dat ik het even niet meer zag zitten. Zijn luisterend en zijn vertrouwen in mij heeft mij een knop doen omschakelen dat ik ermee ben leren omgaan. Ook dat is belangrijk voor mij dat je een vertrouwensband opbouwt met je vocalcoach. Samen zijn we het avontuur aangegaan en samen gaan we veel mooie momenten creëren en het maximale uit mijn stem halen.

10
Een wereld die open gaat
Datum:
Vocalist: Edith
Woonplaats:

Er is een hele persoonlijke aanpak, waarbij er echt wordt gekeken naar wat jij nodig hebt en wat jij wilt leren. Hierdoor leer je veel, op welk niveau je ook zit. Super leerzaam dus, en daarbij ook erg gezellig.

10
Supergaaf!
Datum:
Vocalist: Saskia
Woonplaats:

Uit mijn comfortzone en heerlijk in de buitenlucht zingen! Nils begeleidde dit op een zeer prettige wijze, met humor en iedereen in zijn waarde latend.

10
Fantastische Ervaring
Datum:
Vocalist: Vincent
Woonplaats:

Leerzaam, duidelijk, begrijpelijk en heel ontspannen. Op een relaxte manier in 1 les al zoveel wijzer geworden dat ik zeker doorga. Heerlijk om te ontdekken wat Jemen je eigen stem kan doen en wat de verschillende mogelijkheden zijn.

10
Superleuke lessen, vol energie en met een goed gevoel ga ik weer naar huis
Datum:
Vocalist: Linda
Woonplaats:

Nils geeft ontzettend leuk les, na 5 minuten ben ik weer helemaal op mijn gemak en durf ik me te laten gaan. De sfeer is ongedwongen en gezellig en ik leer er ook nog wat! Ik krijg er zelfvertrouwen van, zingen is heerlijk!

10
Professioneel en oplossingsgericht
Datum:
Vocalist: Mireille Appelo-
Woonplaats:

Er waren bepaald stukken waar ik steevast mijn stem op kapot zong. Binnen een half uur met Nils was de oplossing gevonden door de vocal essence techniek toe te passen. Helemaal top!

9
Zeer deskundige coach, veel meer dan zangtechniek alleen, aansluitend op eigen niveau en tempo
Datum:
Vocalist: A
Woonplaats:

Hele prettige coaching. Invulling van lessen kan volledig naar eigen wens. Positieve en enthousiaste coach die de juiste feedback geeft passend bij mijn tempo en niveau. Na iedere les voelde ik mijn zelfvertrouwen groeien. Ik ontdekte mijn eigen geluid en ging mezelf niet langer vergelijken met anderen. Ik kreeg nog meer plezier in zingen, en begon vooral voor mezelf te zingen. Een absolute aanrader!

8
Fijne begeleiding, veel geleerd
Datum:
Vocalist: Anne
Woonplaats:

Ik was erg te spreken over de informele sfeer van de lessen. Ik voelde me erg op mijn gemak bij Nils. Mijn zelfvertrouwen rondom zingen is enorm gestegen.

10
Fijne begeleiding
Datum:
Vocalist: Maaike
Woonplaats:

Na de eerste les boeide nieuwe inzichten gekregen!

8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Datum:
Vocalist: Lisanne
Woonplaats:

Vor mijn gevoel werken de zanglessen beter als je met een (optreden/)doel er naar toe gaat. Je leert specifiek het nummer zingen dat je uitkiest. Natuurlijk kan je de geleerde methodes op andere nummers toepassen, maar dat is lastig.

9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Datum:
Vocalist: Lin
Woonplaats: