Skip to content

Zangles in Den Haag

In Den Haag worden onze zanglessen gegeven in MOOOF.

De lokatie is bereikbaar met de auto en OV (op zondag gratis parkeren) er is parkeergelegenheid voor de deur.

Adresgegevens:

MOOOF
Saturnusstraat 9
2516 AD
Den Haag

Van wie kun je zangles krijgen in Den Haag?

Wat zeggen anderen over zangles in Den Haag?

10
verbazingwekkend
Datum:
Vocalist: Caroline De Schryver

Een hele fijne les, duidelijk en ook super leuk! Doordat ik zelf mijn richting kon aangeven qua goals hebben we super effectief kunnen werken. Iris heeft mij in mijn eerste les met haar al meteen een van de technieken kunnen leren waarvoor ik bij haar kwam. Ook vond ik het fijn dat er ruimte was om iets wat nieuw voor mij is zo schaamteloos en vrij, uit te proberen!

10
Fantastisch!
Datum:
Vocalist: Floris Verwerda
Woonplaats:

Ik vond het enorm leerzaam!

De manier waarop Denise les gaf was enorm fijn en geduldig. Ook vond ik de les stijl fijn dat ik mocht aangeven waar ik behoefte aan had.

9
Leuk!!!
Datum:
Vocalist: Whitney
Woonplaats:

Ik heb het nemen van zangles altijd uitgesteld, omdat ik het erg spannend vond om te doen. Uiteindelijk toch de stap genomen en wat ben ik blij dat ik het gedaan heb! Denise zorgde bij de eerste kennismaking al voor een super fijne sfeer en ik voelde mij al gauw op mijn gemak. Ik merk dat zij echt gericht zangles geeft op mijn behoeften en wensen. Hierdoor voel ik mij vrij om datgene te doen wat ik graag wil. De lessen zijn lekker luchtig en relaxed. Kortom: ik zou lessen bij Denise zeker aanbevelen!

10
Van karaoke amateur tot metal queen dankzij Denise!!!!!
Datum:
Vocalist: Alexia Rogiest
Woonplaats:

Als absolute beginner heb ik dankzij Denise is slechts drie lessen al enorm veel vooruitgang geboekt! Denise behandelt alles van clean vocals tot screams, tot in de kleinste details en is niet bang van een challenge. De lessen zijn bovendien altijd zeer gezellig en verlopen met de grootse motivatie!

10
Relaxed en veel leren in korte tijd!
Datum:
Vocalist: Harko
Woonplaats:

Michelle is een spontane, hartelijke zang coach met veel emphatie. Ze is duidelijk over de zangtechnieken en waar ze voor bedoeld zijn. Niet alleen de zangtechnieken komen aan bod maar ook uitspraken en houding. En…. ze heeft zelf een prachtige stem! Ik kijk weer uit naar de volgende keer!

10
Super fijne vibe!
Datum:
Vocalist: Sergio Politi
Woonplaats:

Heel erg relaxed en to the point!

10
Efficiënte les, motiverende docente. Veel eyeopeners!
Datum:
Vocalist: José
Woonplaats:

Heb nu 2 lessen van 45 min. gehad van Denise. Zij is echt motiverend, geeft je zelfvertrouwen en zorgt voor een efficiënte les, waarbij je gelijk aan de slag gaat met de door jou zelf gestelde doelen. Fijn als je tegen bepaalde stukjes aanloopt gericht te oefenen en tips krijgt die echte eyeopeners (of stembandopeners ;)) zijn. Ook prettig dat je zelf de te oefenen nummers kiest en een opname van de les krijgt zodat je nog even terug kunt luisteren. Stiekem hoop ik nog iets van Denises performance skills te leren, want betere docent hiervoor kan toch niet, hoe zij Amy Winehouse neerzet? 🙂

10
Fijne begeleiding, professioneel en resultaatgericht
Datum:
Vocalist: Wessel
Woonplaats:

Gestart met zingen om te kijken of ik er aanleg voor heb. Nicole is een fijne coach. Ze is prettig in omgang en weet waar je het over heeft.

10
Goede coaching om het beste in me naar boven te halen
Datum:
Vocalist: Maarten
Woonplaats:

Vol gas en energie gezongen en mn roestige stem weer eens laten werken. Erg genoten van het resultaat in een les!

10
Michelle geeft les op een flexibele en heldere manier.
Datum:
Vocalist: Nadine
Woonplaats:

We konden veel input geven en ze heeft me echt nieuwe inzichten gegeven over leren zingen en stemgebruik.

10
Supergaaf, super-gezellig en enerverend!!!
Datum:
Vocalist: Nicole Hermans
Woonplaats:

Mbv zeer ervaren en kundige coaches gewerkt aan mijn eigen songs.
Onwijs geholpen door Bruce met tekst (super!!) en door Ralph (wizzard) met het muzikale deel.
Geïnspireerd door Nils mbt het schrijven en creativiteit. En Mike als vocal-coach die mij een hele interessante (andere) invalshoek liet zien op gebied van zangtechniek.
Super gezellig, top verzorgd met lieve mensen in een mooie landelijke omgeving.

10
Goede techniek geleerd
Datum:
Vocalist: Nina
Woonplaats:

Zojuist mijn eerste zangles bij Vocal Center gehad van Vincent de Lusenet. Ik ben erg tevreden! Vincent is erg toegankelijk, professioneel en aardig. Hij legt alles goed uit en de techniek werkt voor mij heel goed. Ik zou zeker weer een lesje bij hem nemen.