Skip to content

Zangles in Den Bosch

De locatie in de Sint Jorisstraat is midden in het bruisende centrum van ’s-Hertogenbosch en dus makkelijk te bereiken met de auto en OV. De locatie is 10 min lopen of 5 minuten fietsen van het centraal station. Parkeren kan bij de nabij gelegen parkeergarages bij het centraal station of parkeergarage de Wolvenhoek. 

We geven in Regio Den Bosch ook zangles in Hintham.

Adresgegevens:

Locatie Sint Jorisstraat (Centrum)
Sint Jorisstraat 11
5211 HA
's-Hertogenbosch

Van wie kun je zangles krijgen in Den Bosch?

Wat zeggen anderen over zangles in ‘s-Hertogenbosch?

10
Zingen zoals ik dat wil
Datum:
Vocalist: Ineke

De zangles was een cadeautje (letterlijk en figuurlijk) en ook mijn eerste zangles ooit. Diede deed er alles aan om mij op mijn gemak te stellen. Ik vond het namelijk best spannend! Van te voren mocht ik zelf een nummer uitkiezen en tijdens de les stond de songtekst op een iPad en heb je de tekst (zoals bij karaoke) voor je. Zodra ik iets aangaf gingen we er meteen mee aan de slag (hoge noten, uitspraak). In een half uur heb ik ontzettend veel geleerd en besef ik me ook hoeveel mogelijkheden er zijn in de lessen. Diede is een fijne, leuke, spontane coach en zou haar aan iedereen aanraden!!

10
Gezellig, eigenwaarde en techniek
Datum:
Vocalist: Maikel

Ik heb zanglessen van Diede en ik vind het 1 van de fijnste zanglessen. Heb les van meerdere coachen gehad buiten Vocal Center. Er wordt daadwerkelijk gekeken wat jij wil met je stem en in een bepaald nummer. Denkt goed mee met jou als persoon.

10
Leerzame les en fijne coach.
Datum:
Vocalist: Yvette

Diede is een hele fijne zangcoach en een heel fijn mens. Ze stelt je op je gemak is eerlijk en muzikaal heel goed. Helpt je waar je mee geholpen wil worden.

10
Geweldige zangles! Leuk, en leerzaam!
Datum:
Vocalist: Tom

Ik heb zangles gehad bij Diede, en ik vond het ontzettend leuk.
Ze heeft me goed geholpen door me te leren hoe ik mijn stem op een goeie manier gebruik,

en hoe ik de klanken op de “juiste” manier inzet.
Diede liet me op een leuke manier zien welke opties je allemaal hebt als je iets wilt gaan zingen.
Hoe je ergens een eigen draai aan kan geven, zonder iets helemaal zelf te hoeven schrijven.
Vroeg en laat inzetten, varieren in de klanten, etc.
Ook is Diede theoretisch goed onderbouwd. Ze kon zonder problemen al mijn technische vragen beantwoorden
over hoe je stembanden werken, en waarom je bepaalde klanten wel of niet kan maken!

10
Geweldige les!
Datum:
Vocalist: Emma
Woonplaats:

Diede geeft hele fijne lessen. Je voelt je op je gemak bij haar en samen kijk je naar wat je wilt leren en hoe je dat aan gaat pakken. Een super eerste zangles voor mij!

10
Gezellig en motiverent
Datum:
Vocalist: Alex Hassel
Woonplaats:

Vind het altijd fijn dat er echt wordt gekeken na wat ik wil zingen en wat ik daar uit wil leren.

Denk dat diede een hele goede individuele manier van lesgeven heeft en ben van plan om hier nog wel enigen tijd gebruik van te gaan maken.

10
Super fijne sfeer waarin ik heel veel heb geleerd!
Datum:
Vocalist: Shirley
Woonplaats:

Diede stelt je erg op je gemak. Ze geeft niet alleen tips over je stemgebruik, maar kijkt ook echt naar jou als persoon. Dat is zo fijn!
Tijdens de zangles had ik veel “ahaa-momentjes”, waardoor ik veel makkelijker ben gaan zingen.
Ik heb veel dingen geleerd die ik ook in andere nummers makkelijk kan toepassen. Diede maakt me erg bewust van mijn stem, gedachtes, energie en mogelijkheden. Heel waardevol!

10
Persoonlijk, informeel en effectief
Datum:
Vocalist: Nena
Woonplaats:

Als ik terug kijk op de momenten met Stefanie, denk ik aan de fijne manier van lesgeven. De relaxte sfeer die er hing zorgde er bij mij voor dat ik me al snel op mijn gemak voelde. Het was makkelijk om aan te geven welke kant ik op wilde en dan probeerden we samen verschillende oplossingen uit om te kijken welke het best bij mij paste. Het is erg leerzaam geweest en ik ben blij dat ik lessen heb kunnen volgen mij Stefanie. Het stoffige idee dat ik had van zanglessen is totaal verdwenen en ik weet nu dat het heel leuk en leerzaam kan zijn.

6
Voldoende
Datum:
Vocalist: Imke Pijl
Woonplaats:

Op zich ben ik blij met mijn zanglessen. Er wordt voldoende aandacht gegeven. En ze gaan ook goed in op wat jij zou willen. Wel vind ik het niet netjes dat de prijs anders is als ik had verwacht. Aan het begin van de lessen heb ik gevraagd wat de kosten zijn. Nou was het voordeelpakket €47,50 voor 15 lessen. Er werd alleen niet bijverteld dat er nog btw over gaat en je dus vervolgens op €57 nog wat uit komt. Dit zou ik wel zo netjes hebben gevonden als ik vraag naar de kosten. Zo had ik misschien wel een andere keuze gemaakt.

10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Datum:
Vocalist: Jolanda
Woonplaats:

Ik blij verrast om na 1 introductie en 1 gewone les al zo’n vooruitgang te boeken!
Wat een fijne duidelijke methode.