Skip to content

Zangles in Apeldoorn

Zangles in Apeldoorn wordt gegeven in Podium Gigant. Het is een poppodium, filmhuis en de plek voor kunsteducatie in Apeldoorn.

Apeldoorn is dankzij haar centrale ligging in Gelderland vanuit het hele land eenvoudig te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer. GIGANT is gevestigd in het centrum van Apeldoorn, op een klein kwartier lopen van het centraal station. Parkeergarages, fietsenstalling en bushaltes tref je om de hoek van GIGANT

Adresgegevens:

Podium Gigant
Nieuwstraat 377
7311 BR
Apeldoorn

Van wie kun je zangles krijgen in Apeldoorn?

Wat zeggen anderen over zangles in Apeldoorn?

9
Goede uitleg en advies
Datum:
Vocalist: Herma Van Rossem
Woonplaats:

Gezellig persoon

Denk mee en geef goede advies

8
Goede en gepersonaliseerde zanglessen
Datum:
Vocalist: Herm
Woonplaats:

In de les die ik heb gehad, heb ik ervaren dat het proces heel erg op mij is afgestemd. Ook wordt er duidelijk geluisterd naar wat ik wilde, de hulp die ik daarbij gekregen heb was ook zeer effectief en duidelijk.

10
Goeie tips en lekker tempo
Datum:
Vocalist: Fred
Woonplaats:

Fijne uitleg over hoe ik dingen op een andere manier kan zingen. Nu begonnen met bubbelen.

8
Les sluit perfect aan bij mijn behoefte
Datum:
Vocalist: Maarten
Woonplaats:

Omdat ik steeds nieuwe wensen heb voor begeleiding is het heel fijn dat ik op diverse terreinen kan ontwikkelen. Alle vragen die ik heb komen aan bod.

10
Een zangles zoals je het niet verwacht!
Datum:
Vocalist: Cheryl
Woonplaats:

Ik heb mijn eerste les gehad bij Nils en het was heel bijzonder. Ik was vrij nerveus en onzeker toen ik aankwam maar Nils wist mij volledig op mijn gemak te stellen en een sfeer te creëren waarbij ik steeds meer open durfde te zingen. Het was geen ‘traditionele’ zangles met allerlei klassieke toonladders en saaie oefeningen.

Nee, Nils legde de basis van Vocal Essence uit in begrijpelijke taal en ik kon gelijk ermee gaan oefenen. Hoe gaaf was dat! Je wordt enorm uitgedaagd. Ik kwam binnen met een lied waarvan ik dacht dat ik een bepaalde noot niet kon halen en na 45min haalde ik die noot wel.

Nils is een professionele ervaren vocal coach die weet waar hij over praat, zijn werk met passie doet en je enthousiast kan maken over je eigen stem. Echt top!

8
Leuke leerzame les!
Datum:
Vocalist: Jessica
Woonplaats:

Ik wilde al een tijdje een proefles gaan volgen, maar vond het erg spannend. Uiteindelijk wel gedaan en ik ben blij dat ik de stap durfde te zetten. Er werd veel uitgelegd, maar op een fijne, duidelijke manier. Het was zeker de moeite waard!

9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Datum:
Vocalist: Joram
Woonplaats:

Ik voelde me na de eerste les al thuis. Gemakkelijk mee te praten en luisterd goed naar wat je wil.

10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Datum:
Vocalist: Damian
Woonplaats:
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Datum:
Vocalist: Dénise
Woonplaats: