Skip to content

Zangles in Amsterdam Oud West

Zangles in Amsterdam Oud West

Sound Community is een fijne plak waar muzikanten samen spelen en elkaar ontmoeten. 

We geven ook zangles in Amsterdam Oost in Q-Factory en zangles in Amsterdam Noord in Sound studio 10

Het is gelegen is in het centrum en de locatie is eenvoudig te bereiken met ov. Parkeren kan het beste in de nabijgelegen parkeergarage Q-park Europarking of als je geluk hebt aan de gracht.

Adresgegevens:

Sound Community
Eerste Passeerdersdwarsstraat 70
1016 XD
Amsterdam

Van wie kun je zangles krijgen in Amsterdam Oud West?

Wat zeggen anderen over zangles in Amsterdam?

10
Helps me build up a vocal confidence.
Datum:
Vocalist: Sonia
Woonplaats:

I started coaching sessions with Daniel Visser to work on my vocal confidence. Lessons are very engaging and dynamic in a very comfortable environment. Working on the volume of my voice, intonation and even my body language is going great! After only the first lessons I learned a lot and got tons of good exercises from Daniel, that really fit me. I would definitely recommend this to anyone wanting to work on their communication skills, speaking, confidence.

10
Hele leuke lessen met veel energie en professioneel advies
Datum:
Vocalist: Wouter
Woonplaats:

Zelf heb ik nooit eerder zangles gehad, door de lessen bij Vocal Center heb ik met nuttige tips al behoorlijke vooruitgang geboekt. De methode biedt inzichten die gemakkelijk toe te passen zijn. Je merkt bij de lessen dat er binnen Vocal Center veel aandacht wordt besteed aan het opbouwen van veel kennis rondom de stem en het zingen. Dat merk je terug in de expertise van de coaches, de juiste coaching en tips van Vincent zorgen voor grote stappen vooruit. Ik ga altijd tevreden weg! Zeker aan te raden.

10
Geweldige coaching
Datum:
Vocalist: Rayniel
Woonplaats:

Dit was mijn eerste dag. Ik kwam binnen en kreeg meteen alleen maar positieve vibes van Coach Vincent. Hele fijne samenwerking en lekker praktisch. Ik merkte meteen verandering in mijn zangspel. Veel geleerd.

10
Hele fijne les
Datum:
Vocalist: Claire
Woonplaats:

Hele fijne les met goede structuur. De docent dacht goed mee met wat ik wilde in het liedje en kon goed verwoorden hoe ik dit kon bereiken. Meer zelfvertrouwen rondom zingen gekregen.

10
Precies wat ik nodig had en meer!
Datum:
Vocalist: Yahya Manisha
Woonplaats:

Dankzij Isira en het gebruik van de Vocal Essence methode heb ik mijn bereik en bovenal mijn mijn zelfvertrouwen kunnen vergroten. De onzekerheden die ik had zijn al vanaf de eerste les naar de achtergrond verdwenen. Mijn stem kan zoveel meer dan ik dacht! Het is fantastisch om dit met Isira te ontdekken, zij geeft me iedere les dat extra zetje dat ik nodig heb. Altijd professioneel en warmhartig, Isira heeft echt het beste met je voor.

10
Super fijne stemmassage van Vincent
Datum:
Vocalist: Lotte
Woonplaats:

Het was mijn allereerste stemmassage ooit en Vincent legde alles heel goed uit en zorgde voor een super relaxte sfeer. De massage was heel prettig en ontspannen en ik merkte naderhand al meteen verschil. Ik werk met mijn stem en dit ga ik dus absoluut vaker doen!

10
Doelgericht, persoonlijk en kundig
Datum:
Vocalist: Roderick
Woonplaats:

Wat ik fijn vind aan de lessen bij Vocal Center is dat we gelijk aan de slag zijn gegaan met mijn eigen nummers. Ik had een duidelijk doel voor de lessen en vanuit dat doel zijn we gaan werken. Geen onnodige theorie, maar praktische handvatten om beter te worden in mijn eigen nummers. Dit zorgt ervoor dat je direct resultaat ziet en dat je altijd het doel scherp voor ogen blijft houden!

10
Fijn gericht werken!
Datum:
Vocalist: Sofie
Woonplaats:

Na de eerste les meteen een veilig gevoel en echt het idee dat er aandacht is voor wat ik wil leren. Er is tijd en ruimte om te ontdekken en te onderzoeken en ook fouten maken mag.

Heel blij dat ik nog een aantal lessen te goed heb :).

10
Bij Vincent voel ik mij vrij!
Datum:
Vocalist: Rogier
Woonplaats:

Als niet-professional heb je wellicht wat meer te overwinnen om zangles te nemen en Vincent geeft je met zijn positieve en vrolijke uitstraling het vertrouwen.

Bij hem voel ik mij vrij, geen belemmering om dingen anders te doen en hij geeft altijd constructieve feedback. Het is daarom altijd leuk om samen met hem te zoeken naar de mogelijkheden die jezelf hebt.

9
Oefening baart kunst 🙂
Datum:
Vocalist: Bernd Feenstra
Woonplaats:

Beter zingen kun je leren. Naast gevoel zijn er heel veel knoppen waaraan je kunt draaien: omgeving, tijdstip, muziekkeuze, tekst, uitspraak, volume, ademhaling, lichaamshouding, tekst uit je hoofd of op scherm, bewegen, staan, zitten, etc. Een soort mengpaneel!

8
Heldere uitleg en direct resultaat
Datum:
Vocalist: SD
Woonplaats:

Jurney is vriendelijk en professioneel, en bied brede ondersteuning. Ik zeg waar ik aan wil werken en zij pakt het samen met mij aan.

10
Uitstekende begeleiding, boel geleerd.
Datum:
Vocalist: Tom
Woonplaats:

Les gehad van Vincent. Fijne vent, enthousiast en energiek. Meteen merkbaar verschil qua zang na eerste les.