Skip to content

Zangles in Amersfoort

Zangles in Amersfoort wordt gegeven in de Muziekschool Amersfoort op Snouckaertlaan 64-66, 3811 MB in Amersfoort. Deze locatie bevindt zich in het centrum van Amersfoort. Je kunt gratis voor de deur parkeren en de locatie is goed te bereiken met het OV (vanaf bushalte Snouckaertlaan is het 1 minuut lopen en vanaf Centraal Station Amersfoort is het 6 minuten lopen). 

Zangles in Amersfoort wordt ook gegeven in de MWVocal Studio op de heiligenbergerweg 203A in Amersfoort.

De blauwe studio staat direct naast het hek op het terrein van HSV T’ Haartje. Wij adviseren HSV ‘t haartje in te typen in je navigatie. Hier zijn gratis parkeerplekken aanwezig.

Adresgegevens:

Snouckeartlaan 64-66
3811 MB
Amersfoort

Van wie kun je zangles krijgen in Amersfoort?

Wat zeggen anderen over zangles in Amersfoort?

10
Uitstekend!
Datum:
Vocalist: Christian
Woonplaats:

Ik heb veel geleerd in de leuke les van Vincent!
Ik kijk uit naar mijn volgende les!

8
Ontzettend leuk!
Datum:
Vocalist: Cher
Woonplaats:

Een erg goede ervaring met Lisanne. Goede tips en een ontspannen sfeer.

10
Super ervaring
Datum:
Vocalist: Glenn
Woonplaats:

Zingen altijd al leuk gevonden en vond dat het tijd werd dat ik er is een keer wat mee ging doen gewoon voor ervaring en kennis op doen.
Na de zoveelste keer zeggen was mijn vriendin het zat wel zeggen maar niets doen bedacht zich niet en boekte voor mij mijn eerste les bij Desray.
Na super verrast te zijn een top eerste les gehad en er zullen er nog veel volgen Desray is relaxed en is zeer professioneel, kundig en weet 100% waar zij het over heeft.

10
Persoonlijke, professionele en leuke zangles
Datum:
Vocalist: Annemieke
Woonplaats:

Manon stelt je echt helemaal gerust en laat je vooral inzien wat je kan en werkt aan de punten die nog beter zouden kunnen. Dit doet zij professioneel en op een informele en persoonlijke manier wat de zangles leuk en leerzaam maakt.

10
Super leuk en uitdagend!
Datum:
Vocalist: Sophie
Woonplaats:

Mijn ervaring bij vocalcoach is heel goed! Tijdens de zanglessen merk ik dat mijn zelfvertrouwen omhoog gaat en hierdoor wordt het nog leuker. Ik ben best onzeker over mijn stem/ houding etc. , maar hierdoor wordt dat steeds een stukje minder. Ik ben er echt heel blij mee dat ik deze stap heb genomen :).

10
Heel enthousiast, duidelijk en inspirerend
Datum:
Vocalist: Brigitte
Woonplaats:

Eerste zangles ooit, en ook nog online: even wennen, maar al gauw lekker zingen. En na de eerste nerveuze poging lekker aan de slag met de duidelijke en superenthousiaste aanwijzingen van Vincent. Goede uitleg en tijd om dingen te proberen, en gaaf als je dan verschil hoort en voelt! Ik ga er mee door!!

9
Positief en ‘op maat
Datum:
Vocalist: Yvette
Woonplaats:

Fijne sfeer, ik voelde me snel op mijn gemak, en erg persoonlijk, afgestemd op wat ik nodig heb/wil leren. Ik heb goede en concrete tips gekregen.

10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Datum:
Vocalist: Belinda
Woonplaats:

Hele fijne koorcoach sessie gehad van Manon. Denkt mee en kan duidelijke uitleg geven met goede voorbeelden.

9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Datum:
Vocalist: Mieke
Woonplaats:

Super fijn praktisch op weg geholpen te worden. Je eigen nummers, en met begrijpelijke techniek!

9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Datum:
Vocalist: Robin
Woonplaats:
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Datum:
Vocalist: Savannah
Woonplaats:

Ik vind Manon nu al een topper en ik heb pas 1 keer les van haar gehad. Ze neemt echt de tijd voor je en legt alles heel goed uit. Ze is een bron van positiviteit. Ze geeft me vertrouwen in mijzelf en ik durf alles te geven. Nu al helemaal top!

8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Datum:
Vocalist: Jan
Woonplaats:

Eerste zangles ooit. Manon komt op mij over als een goede vocalist/coach, die mij goed op weg kan helpen om meer uit mijn stem te halen. Ik ben erg benieuwd naar wat er komen gaat.